2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bu haftasonu hazirlarim ben de herhalde canim..
hazirlarsam erken gelirler diye korkuyorum bilincaltinda sanirim :))
hersey hazir utulu, emzikler sterilize edilcek bi..
baska bisey yok..
susleme ikram isini de sirkete verdim..
bana bisey kalmadi :)
Ay benim de acayip batıl şeylere takıntım oldu sırf bu yüzden bile erken olursa sevineceğim gözümün önünde olsun diye :)))
Şirket iyi valla bizim burda dogum fotoğrafçısı bile bulamadım ben hastanenin yokmuş zaten

kargasa sen düşünüyor musun fotoğrafçı ? Var mıdır Antep'te bildigin biri ?

doktor haftaya planlama yaparız diyince sanki haftaya doğuracakmış gibi hazırlıklara başladım aslında istirahat et demedi hiç benimki suyla ilgisi var mıdır ? Bir de Benim doktor çok mu pimpirikli ya bana sabah akşam serum verdi 1er litrelik.e bu da ödem yapar şişerim diye korkuyorum çok gibi geldi
Sevindim seninkinde azalma yokmuş inş artar bizimkide

xkardelenx B Beyaz Kamelya
Kızlar inşallah sorun olmadan ilerleyen haftaları göreceksiniz telaş yapmayın hem riskli haftaları çoktan atlattık bebişlerin kiloları da iyi Zaten hep daha fazla doğuyorlar ultrasona göre
Benimki de sancın var bakarsın kendi gelir o arada ddi ama benimki düzenli çıkmadı yine de 50leri görmüş bi kaç yerde

40.haftada hala dönmeyen Bebek oranı %3 müş böyle okudum bi çok yerde
Ben de son 2haftada dönmüşüm annem öyle diyor
O yüzden ümidini kaybetme normal istiyorsan bekle son haftaya kadar
zaten yurtdışıma mı gitmiştin yanlış mı hatırlıyorum? orda bekleme süresi daha çok buralara göre

Sağol canım inşallah benim 10 ile 20 arasında inmiş çıkmış hep aynı ekg gibi hep aynı düzeydeler dr o yüzden sık ve düzenli dedi...sırt üstü yatamıyorum ben çok rahatsız oluyorum ve karnım hep sertleşiyor nst de yastık falan da yoktu bir de hemşireyi bekledim baya propları takacak diye bebiş de çok hareketliydi ondan mı böyle düzenli sık kasılma çıktı acaba diye düşünüyorum...daha önceki kağıtlara baktım hep 0 ın altındaymış (

yok hayatım bir hafta önceden alıyorlar yani avusturyada böyle. heleki dönmezse çok fazla beklememek gerek dedi çünki ben madem sezeryan olucam 2017 doğumlu olsun 2 ocak istedim ama geç dediler ..
neyse sağlık olsun belki dediğin gibi döner yakında

Aynen canim. Deli olucam 4 gundur Internetten okumadigim haber kalmadi. Psikolojim bozuldu
Bir de benim 2 li test riskli çıkmıştı bebek makat duruyordu yeni döndü bugün de kasılma çıktı nst de...ikisinin de nedenleri arasında bebekte anomali olabilir yazıyor psikolojim alt üst zaten aklımdan çıkmıyordu down riski bir de bunları okuyunca iyice mahvoldum amniyosentez yaptırmadığıma bin pişmanım...erken gelirse de down lu mu değil mi artık belli olacak en azından bu stresi çekmeyeceğim diye düşünüyorum...

Kızlar
Bikini bölgesi için epilasyon nasil yapiyorsunuz ? peki dogum için hangi yöntemi yapacaksınız. epilasyon makinesi mi ağda mi jilet mi . Ben nirmalde üst tarafları makine aşağısına jilet kullanıyorum. agda da çok acı veriyi ve morariyor . henüz kendim halledebiliyorum.

hamile kaldım kalalı ağda yapmadım canım doktorum önermemişti..doğum için de jilet düşünüyorum..bende kendim hallediyorum mecburen:)

Maşallah bebeğine ya dönmüş sonunda. Sezeryan bile olsan ters olunca daha zor oluyormuş diyorlardı çok iyi olmuş gözün aydın :) az kaldı kavuşmalara çok heyecanlı :)

Ters bebekte sezaryenin zor olma sebebi nedir acaba? benim bıdık dönmüyor ya .. 36. haftadayiz. Doktor da artık dönmez diyip duruyor.

Ben de bugün kıyafetlerine bakıp aşk yaşamaktayım Allah ım minicik o emzikleri ne tatlı ya sağlıkla kavuşalımmmm
amin insallah, cok az kaldi allahin izniyle! yolun cogu bitti cok azi kaldi. kollarimiza alacagiz, ben hala inanamiyorum, sanirim kucaklayana kadar da inanmayacagim, halbuki su an bile beni tekmeliyor sipam.

sunrise ya masajlari hareketleri varmis bunlarin onlari mi denesen? ne dersin? kizlar yaziyorlardi popoyi kaldirarak bekledigin egzersizler filan. insallah hayirlisiyla doner canim.

sikma canini bence, bunlar hep istatistiki seyler ve bundan sonra yapacagin birsy yok. bebegine hep olumlu sinyaller gonder. hersey guzel olacak allahin izniyle.

ben 1 ocagi beklemede biraz israr ediyorum ama bakalim canim, 3-4 gun icin 1 yas buyuk olmasinlar diyorum ama :)
dr kiziyor :)
Evet benim de böyle bir talebim oldu. 39. haftada sezaryen tarihi verecek. 1 Ocak için 5 gün daha beklemem gerekiyor. Doktor ise o tarihte sancı vs de olur diye reddediyor. Ama ya olmazsa sancı denemeden bilemem ki bir de 1 Ocak tatil uğraşmak mı istemiyor acaba diye de aklımdan geçiyor

Benim kuzu da hala ters. 36. haftadayım. Doktor dönmez diyor artık. Sağlıkla doğsunlarda inşallah. 39. haftada sezaryen yaparız dedi. 26 Aralık detmişti ama netleştirmedik. bir yandan yeter ki sağlıkla gelsin de ne zaman nasıl olursa olsun diyorum bir yandan erken alınmasını istemiyorum.. Rabbim hepimiz için en
İyi olanı nasip etsin

Sen kendini takip et bakalım belki o anlıktır canım dediğin gibi
bazen benim de öyle sertleşiyor ki sürekli ama akşamları oluyor nst ye akşam girsem Eminim daha yükseklere çıkardı benim sancılar
Sırt üstü yatmayı sevmiyor benimki hiç. başlıyor tekmelere seninki de öyle yapmıştır.
Bide sakın şimdiden kötü şeyler okuyup da bebeğinle ilgili kötü şeyler düşünme internet felaket telllacısı oluyor bazen biliyorsun.
onu kucakladıgında, kokusunu duyduğunda her şey tüm olumsuzluklar uçup gidecektir ne olursa olsun o senin yavrun son haftaları aynı bedende mutlu geçirin sonra da güzel haberler ver bize

Demek sadece Türkiye'de değilmiş bunlar :) Döner belki sen de poponu kaldırıp uzan vs bi kaç öyle hareketler yap bakalım
keyfi bilir dönmezse de dediğin gibi sağlık olsun :)

Ters bebekte sezaryenin zor olma sebebi nedir acaba? benim bıdık dönmüyor ya .. 36. haftadayiz. Doktor da artık dönmez diyip duruyor.
Kafadan çekmekle ayaktan çekmek farklı oluyor sanırım ya benim kuzenim iki kez sezeryan oldu bir tersti biri düz onun tecrübelerine dayanarak söyledim ters olan daha zordu dedi
Benim doktor hiç belli olmuyor son hafta dönebiliyorlar demişti benimki tersken.
bence de dönüyorlar sen şimdi ters diye şartlama kendini normal istıyorsan hareketleri var onları dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…