Benim artık çok canım yanıyor ya normalde üst kısımlarını ağda altları da jilet yapıyordum son yaptığımda üstleri de biraz jilet kullandım dayanamadm kenarları fln gene ağda yaptımKızlar
Bikini bölgesi için epilasyon nasil yapiyorsunuz ? peki dogum için hangi yöntemi yapacaksınız. epilasyon makinesi mi ağda mi jilet mi . Ben nirmalde üst tarafları makine aşağısına jilet kullanıyorum. agda da çok acı veriyi ve morariyor . henüz kendim halledebiliyorum.
İsmimi görünce heyecan yaptım :))ikizcan,esra ve aysel var gibi şimdilik listenin önlerinde..inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza..
İnşallah canım sabah 36. haftada doğum planı yaparız demişti dr öğleden sonra nst de sancı çıktı büyük ihtimal aralık annesi olacağım ama en azından 37-38. haftaları görseydik diye dua ediyorum şimdi...
Üzülme arkadaşım. Benim de 36 da alırız demişti doktorum. Bu Perşembe gidip gün alacağız artık. Benim plasenta önde. Durması benim için risk. O nedenle böyle uygun görmüştü. Valizi hazır beklet. Dua et. Şükür ki kritik dönemleri atlattı bebeklerimiz. Doktor kontrolünde bir şey olmax allahın izmiyle. İçini ferah tut. İyi yanından bak bi an önce kavuşacaksınız ben öyle bakıyorum.İnşallah canım sabah 36. haftada doğum planı yaparız demişti dr öğleden sonra nst de sancı çıktı büyük ihtimal aralık annesi olacağım ama en azından 37-38. haftaları görseydik diye dua ediyorum şimdi...
Günaydın güzel annelerKafadan çekmekle ayaktan çekmek farklı oluyor sanırım ya benim kuzenim iki kez sezeryan oldu bir tersti biri düz onun tecrübelerine dayanarak söyledim ters olan daha zordu dedi
Benim doktor hiç belli olmuyor son hafta dönebiliyorlar demişti benimki tersken.
bence de dönüyorlar sen şimdi ters diye şartlama kendini normal istıyorsan hareketleri var onları dene
İnşallah canım...Sen kendini takip et bakalım belki o anlıktır canım dediğin gibi
bazen benim de öyle sertleşiyor ki sürekli ama akşamları oluyor nst ye akşam girsem Eminim daha yükseklere çıkardı benim sancılar
Sırt üstü yatmayı sevmiyor benimki hiç. başlıyor tekmelere seninki de öyle yapmıştır.
Bide sakın şimdiden kötü şeyler okuyup da bebeğinle ilgili kötü şeyler düşünme internet felaket telllacısı oluyor bazen biliyorsun.
onu kucakladıgında, kokusunu duyduğunda her şey tüm olumsuzluklar uçup gidecektir ne olursa olsun o senin yavrun son haftaları aynı bedende mutlu geçirin sonra da güzel haberler ver bize
xkardelenx B Beyaz Kamelya
Kızlar inşallah sorun olmadan ilerleyen haftaları göreceksiniz telaş yapmayın hem riskli haftaları çoktan atlattık bebişlerin kiloları da iyi Zaten hep daha fazla doğuyorlar ultrasona göre
Benimki de sancın var bakarsın kendi gelir o arada ddi ama benimki düzenli çıkmadı yine de 50leri görmüş bi kaç yerde
Valizler hazır zaten Allah tan hafta sonu hallettim onları...inşallah biraz daha gecikir de yine de...bir gün fazladan durmaları bile kâr çünkü...Üzülme arkadaşım. Benim de 36 da alırız demişti doktorum. Bu Perşembe gidip gün alacağız artık. Benim plasenta önde. Durması benim için risk. O nedenle böyle uygun görmüştü. Valizi hazır beklet. Dua et. Şükür ki kritik dönemleri atlattı bebeklerimiz. Doktor kontrolünde bir şey olmax allahın izmiyle. İçini ferah tut. İyi yanından bak bi an önce kavuşacaksınız ben öyle bakıyorum.
Üçlü ve dörtlü yaptırdın mı peki, neydi ikilideki riskin?Bir de benim 2 li test riskli çıkmıştı bebek makat duruyordu yeni döndü bugün de kasılma çıktı nst de...ikisinin de nedenleri arasında bebekte anomali olabilir yazıyor psikolojim alt üst zaten aklımdan çıkmıyordu down riski bir de bunları okuyunca iyice mahvoldum amniyosentez yaptırmadığıma bin pişmanım...erken gelirse de down lu mu değil mi artık belli olacak en azından bu stresi çekmeyeceğim diye düşünüyorum...
Plesentanın önde olmasının bir risk oluşturduğunu duymadım ben. Aşağıda rahim ağzına yakın olması riskli diye biliyorum ama. Hatta önde olduğunda bebek daha iyi besleniyor, hareketleri daha kuvvetli hissediliyormuş öyle demişti doktorum.Üzülme arkadaşım. Benim de 36 da alırız demişti doktorum. Bu Perşembe gidip gün alacağız artık. Benim plasenta önde. Durması benim için risk. O nedenle böyle uygun görmüştü. Valizi hazır beklet. Dua et. Şükür ki kritik dönemleri atlattı bebeklerimiz. Doktor kontrolünde bir şey olmax allahın izmiyle. İçini ferah tut. İyi yanından bak bi an önce kavuşacaksınız ben öyle bakıyorum.
Evet çok iyi esnetiyor karını
Yok çatlamaz demeyin son hafta çatlayan bile var
İçini ferah tut canım o test sonucları her zman doğru cıkmıo. cevremde en az iki kişiden duydum testi kötü çıkıp sapasağlam oldu çocukları. inşallah hepimizinki sağlıklıdır.Bir de benim 2 li test riskli çıkmıştı bebek makat duruyordu yeni döndü bugün de kasılma çıktı nst de...ikisinin de nedenleri arasında bebekte anomali olabilir yazıyor psikolojim alt üst zaten aklımdan çıkmıyordu down riski bir de bunları okuyunca iyice mahvoldum amniyosentez yaptırmadığıma bin pişmanım...erken gelirse de down lu mu değil mi artık belli olacak en azından bu stresi çekmeyeceğim diye düşünüyorum...
Ben ağda kullanıyorum. ama artık çok zoraştı göremiyorum :/Kızlar
Bikini bölgesi için epilasyon nasil yapiyorsunuz ? peki dogum için hangi yöntemi yapacaksınız. epilasyon makinesi mi ağda mi jilet mi . Ben nirmalde üst tarafları makine aşağısına jilet kullanıyorum. agda da çok acı veriyi ve morariyor . henüz kendim halledebiliyorum.
Benimkininde ayagı uzundu bi ara sonra dengelendi. sen kafana takma canımArkadaşlar iyigeceler.Bugun sabah uyandığımdaannelik içgüdüsü ile bebeğimin hareketlerinin azaldığını fark ettim yurt dışında yasıyorum Bu arada yaşayanlar bilir Türkiye gibi değil hastane işleyişi malesef.Öğlen saat 4 e kadar takip ettim evet hissediyorum ama önceki gibi sert değil.Hemen randevu aldım saat 5 e ve gittim.33+1günlükgebeyim ama ultrasyonda bebeğimin kafa ölçüsü 35 hafta karın ölcüsü 31 hafta bacak ölçüleri vshaftasıyla aynı çıktı cok endişelendim ama doktor 2 haftalık olan gerilik yada ileri haftaları risk olarak görmediğini belirtti ve bebeğin suyundada azalma olduğunu fakat riskli bir durum olmadını ve takip edilmesi gerektiğini söyledi.Cok canım sıkıldı.Allah daha iyi bilir ama aynı sorunu yasayan varmı?Yada tecrübesi olan?ilk gebeliğim tecrübesizim ve korkuyorum.Allahım sağ saglim kavusmamızı nasip etsin evlatlarımıza .Aminn
belki bizimkiler erkenden çıkıp gelcek bilemeyiz canım..ama takvimlerere göre sizler öndesiniz diye dedim:) sağlıkla alalım yavruşlarımızı kucağımıza da önemli olan o..inşallah hayırlısı ile hepimiz 37. haftayı tamamlarız..sonrasında buyursun gelsinlerr:) o zamana gelişimlerini tamamlıyormuş bebişler..İsmimi görünce heyecan yaptım :))
Hayırlısıyla sıra sıra güzel haberleri verriz inşallh :))
canım hiç endişe etme kafa ölçüsü felan bende de önden gidiyor..boyu geriden geliyordu..o da şuan düzeldi haftasından azcık önden gidiyor..bu ölçüler kesin ölçümler değil zaten..gördüğün gibi zamanla da değişebiliyor..onun için muhtemelen bir dahaki gittiğinde değişmiş görceksin..karın çevresi de bir önde bir geri de çıkıyor..bunlara takılma canım..doktorum her şey yolunda diyor..senin de öyledir muhtemelen..Arkadaşlar iyigeceler.Bugun sabah uyandığımdaannelik içgüdüsü ile bebeğimin hareketlerinin azaldığını fark ettim yurt dışında yasıyorum Bu arada yaşayanlar bilir Türkiye gibi değil hastane işleyişi malesef.Öğlen saat 4 e kadar takip ettim evet hissediyorum ama önceki gibi sert değil.Hemen randevu aldım saat 5 e ve gittim.33+1günlükgebeyim ama ultrasyonda bebeğimin kafa ölçüsü 35 hafta karın ölcüsü 31 hafta bacak ölçüleri vshaftasıyla aynı çıktı cok endişelendim ama doktor 2 haftalık olan gerilik yada ileri haftaları risk olarak görmediğini belirtti ve bebeğin suyundada azalma olduğunu fakat riskli bir durum olmadını ve takip edilmesi gerektiğini söyledi.Cok canım sıkıldı.Allah daha iyi bilir ama aynı sorunu yasayan varmı?Yada tecrübesi olan?ilk gebeliğim tecrübesizim ve korkuyorum.Allahım sağ saglim kavusmamızı nasip etsin evlatlarımıza .Aminn
merhaba, nerde yasiyorsunuz bilemiyorum ama ben avusturya da yasiyorum. gecen cumartesi gunu bende tuhaf bir seyler hissettim ilk defa. doktora randevuyla gitmedim direkt dogum yapacagim hastaneye gittim. sizin de aklinizda olsun. bana soylenen acil durumlar icin hastaneye gitmem gerktigiydi, aklinizda bulunsun.Arkadaşlar iyigeceler.Bugun sabah uyandığımdaannelik içgüdüsü ile bebeğimin hareketlerinin azaldığını fark ettim yurt dışında yasıyorum Bu arada yaşayanlar bilir Türkiye gibi değil hastane işleyişi malesef.Öğlen saat 4 e kadar takip ettim evet hissediyorum ama önceki gibi sert değil.Hemen randevu aldım saat 5 e ve gittim.33+1günlükgebeyim ama ultrasyonda bebeğimin kafa ölçüsü 35 hafta karın ölcüsü 31 hafta bacak ölçüleri vshaftasıyla aynı çıktı cok endişelendim ama doktor 2 haftalık olan gerilik yada ileri haftaları risk olarak görmediğini belirtti ve bebeğin suyundada azalma olduğunu fakat riskli bir durum olmadını ve takip edilmesi gerektiğini söyledi.Cok canım sıkıldı.Allah daha iyi bilir ama aynı sorunu yasayan varmı?Yada tecrübesi olan?ilk gebeliğim tecrübesizim ve korkuyorum.Allahım sağ saglim kavusmamızı nasip etsin evlatlarımıza .Aminn
Ne bir günü bir saat bile çok kıymetli onlar için. İnşallah daha uzun kalır meleğin. Allah sağlık versinValizler hazır zaten Allah tan hafta sonu hallettim onları...inşallah biraz daha gecikir de yine de...bir gün fazladan durmaları bile kâr çünkü...
Önde derken aşağıda demek istedim aslında. Rahim ağzını tam kapatıyor. Genelde erken aylarda kanama riski oluyorsonrasında da erken doğum. Geç doğum da plasenta nın rahme kaynamasına sebep oluyor. Tabi bunlar olasılıklarPlesentanın önde olmasının bir risk oluşturduğunu duymadım ben. Aşağıda rahim ağzına yakın olması riskli diye biliyorum ama. Hatta önde olduğunda bebek daha iyi besleniyor, hareketleri daha kuvvetli hissediliyormuş öyle demişti doktorum.
benim doktorda tam aksine özellikle her gün yemem gerekenleri söyledi (sanada söylemiştim bunları)bide özellikle üstüne bastıra bastıra istirahat edeceksin dedi yanına biri gelsin mutlaka yardımcı olmak için dedi.ben dediklerine elimden geldiğince özen gösterdim.faydasını gerçekten gördüm.oğluşumun suyu sabit kaldı azalma olmadı bide kilo alımı hızlandı. serumunda faydası olabilir bence.sen yinede dikkat et eksiklerini internetten sipariş et.ben öyle yapıyorumdoktor haftaya planlama yaparız diyince sanki haftaya doğuracakmış gibi hazırlıklara başladım aslında istirahat et demedi hiç benimki suyla ilgisi var mıdır ? Bir de Benim doktor çok mu pimpirikli ya bana sabah akşam serum verdi 1er litrelik.e bu da ödem yapar şişerim diye korkuyorum çok gibi geldi
Sevindim seninkinde azalma yokmuş inş artar bizimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?