2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim artık çok canım yanıyor ya normalde üst kısımlarını ağda altları da jilet yapıyordum son yaptığımda üstleri de biraz jilet kullandım dayanamadm kenarları fln gene ağda yaptım
Hastane çantama da ağda ve jilet koycam nolur nolmaz :))))
Doktorum da ağda dikkatli olursan sorun olmaz ama gene de jileti öneriyorum demişti köpük jel vs kullanma sakın ddi

Arkadaşlar iyigeceler.Bugun sabah uyandığımdaannelik içgüdüsü ile bebeğimin hareketlerinin azaldığını fark ettim yurt dışında yasıyorum Bu arada yaşayanlar bilir Türkiye gibi değil hastane işleyişi malesef.Öğlen saat 4 e kadar takip ettim evet hissediyorum ama önceki gibi sert değil.Hemen randevu aldım saat 5 e ve gittim.33+1günlükgebeyim ama ultrasyonda bebeğimin kafa ölçüsü 35 hafta karın ölcüsü 31 hafta bacak ölçüleri vshaftasıyla aynı çıktı cok endişelendim ama doktor 2 haftalık olan gerilik yada ileri haftaları risk olarak görmediğini belirtti ve bebeğin suyundada azalma olduğunu fakat riskli bir durum olmadını ve takip edilmesi gerektiğini söyledi.Cok canım sıkıldı.Allah daha iyi bilir ama aynı sorunu yasayan varmı?Yada tecrübesi olan?ilk gebeliğim tecrübesizim ve korkuyorum.Allahım sağ saglim kavusmamızı nasip etsin evlatlarımıza .Aminn

Üzülme arkadaşım. Benim de 36 da alırız demişti doktorum. Bu Perşembe gidip gün alacağız artık. Benim plasenta önde. Durması benim için risk. O nedenle böyle uygun görmüştü. Valizi hazır beklet. Dua et. Şükür ki kritik dönemleri atlattı bebeklerimiz. Doktor kontrolünde bir şey olmax allahın izmiyle. İçini ferah tut. İyi yanından bak bi an önce kavuşacaksınız ben öyle bakıyorum.

Günaydın güzel anneler

İnşallah canım...

Insallah canim.

Valizler hazır zaten Allah tan hafta sonu hallettim onları...inşallah biraz daha gecikir de yine de...bir gün fazladan durmaları bile kâr çünkü...

Üçlü ve dörtlü yaptırdın mı peki, neydi ikilideki riskin?

Plesentanın önde olmasının bir risk oluşturduğunu duymadım ben. Aşağıda rahim ağzına yakın olması riskli diye biliyorum ama. Hatta önde olduğunda bebek daha iyi besleniyor, hareketleri daha kuvvetli hissediliyormuş öyle demişti doktorum.

Evet çok iyi esnetiyor karını
Yok çatlamaz demeyin son hafta çatlayan bile var

Ben mustelanın yagını kullanıorum ikinci aydan beri. memnunum. ama aklımda bukunsun iyice büyücek karnmız sona doğru

İçini ferah tut canım o test sonucları her zman doğru cıkmıo. cevremde en az iki kişiden duydum testi kötü çıkıp sapasağlam oldu çocukları. inşallah hepimizinki sağlıklıdır.
Ben ağda kullanıyorum. ama artık çok zoraştı göremiyorum :/

Benimkininde ayagı uzundu bi ara sonra dengelendi. sen kafana takma canım

Günaydın arkadaşlar,
bebeğimin dolabını yerleştirmem lazım ama gerçekten enerjim yok hiç. annemde yanımda değil şehir dışına çıktı. dolapların silinip yerleştirilmesi lazım. işten sürekli geç çıkıyorum. aslında gün içinde enerjim çok iyi ama akşama bir şey yapacak gücüm kalmıyor. hafta sonuna kalacak galiba.

İsmimi görünce heyecan yaptım :))
Hayırlısıyla sıra sıra güzel haberleri verriz inşallh :))
belki bizimkiler erkenden çıkıp gelcek bilemeyiz canım..ama takvimlerere göre sizler öndesiniz diye dedim:) sağlıkla alalım yavruşlarımızı kucağımıza da önemli olan o..inşallah hayırlısı ile hepimiz 37. haftayı tamamlarız..sonrasında buyursun gelsinlerr:) o zamana gelişimlerini tamamlıyormuş bebişler..

canım hiç endişe etme kafa ölçüsü felan bende de önden gidiyor..boyu geriden geliyordu..o da şuan düzeldi haftasından azcık önden gidiyor..bu ölçüler kesin ölçümler değil zaten..gördüğün gibi zamanla da değişebiliyor..onun için muhtemelen bir dahaki gittiğinde değişmiş görceksin..karın çevresi de bir önde bir geri de çıkıyor..bunlara takılma canım..doktorum her şey yolunda diyor..senin de öyledir muhtemelen..

merhaba, nerde yasiyorsunuz bilemiyorum ama ben avusturya da yasiyorum. gecen cumartesi gunu bende tuhaf bir seyler hissettim ilk defa. doktora randevuyla gitmedim direkt dogum yapacagim hastaneye gittim. sizin de aklinizda olsun. bana soylenen acil durumlar icin hastaneye gitmem gerktigiydi, aklinizda bulunsun.

bulundugunuz yeri bilemiyorum ama bizim burdaki ultrasin cihazlari ozellikle muayenehanelerdeki pek kaliteli degil o nedenle ben hafta gun farklarini cok takmiyorum. doktor iyi dediyse ben de okay diyorum.

benim tavsiyem eger akliniza cok takildiysa ve bulundugunuz ulke oyle bir hizmet veriyorsa hastanede kontrol ettirmeniz. onlarin cihazlari daha iyi.

Önde derken aşağıda demek istedim aslında. Rahim ağzını tam kapatıyor. Genelde erken aylarda kanama riski oluyorsonrasında da erken doğum. Geç doğum da plasenta nın rahme kaynamasına sebep oluyor. Tabi bunlar olasılıklar

benim doktorda tam aksine özellikle her gün yemem gerekenleri söyledi (sanada söylemiştim bunları)bide özellikle üstüne bastıra bastıra istirahat edeceksin dedi yanına biri gelsin mutlaka yardımcı olmak için dedi.ben dediklerine elimden geldiğince özen gösterdim.faydasını gerçekten gördüm.oğluşumun suyu sabit kaldı azalma olmadı bide kilo alımı hızlandı. serumunda faydası olabilir bence.sen yinede dikkat et eksiklerini internetten sipariş et.ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…