2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım 73.800 olmuşum ..:)))) Muhammed Miraç kuzucugumun adı hayirlisiyla. değiştirirsen sevinirim

ben hala çalışıyorum haftaya çarşamba ayrılacağım inşallah. 37+0 a kadar çalışabiliyoruz dimi

Maşallah kuzuma:)

Evet 37ye kadar calisilabiliyor.
sonraya aktarayım diye bekliyorum ama okul koridorlarında doğurmazsam iyi hem 6 ocaktan önce doğmasın iznim yanmasın istiyorum. hemde küveze girmeyecekse biran önce kavuşadabiliriz diyorum. benim kızımda 21 ağustos doğumlu doğum iznim yaz tatiliyle otomatik başlamıştı.pek rahattım son zamana kadar çalışmak yorucu biraz

B bugza . Canım 77.5 kg olmuşum + 13. Kg
Ayrıca minnagimin adı Yusuf Alperen inşaAllah.. %99 kesin son dakkada değişmezse şuan böyle hayırlısı ile :)

Son düzenleme:
Benim iznimin bir kismi yandi galiba zaten. Kafam karisti dusununce.
Simdi bana 28 aralik dedi dr, ona göre 37.hafta carsamba oluyordu ben haftayi tamamlayim diye bugun de gittim ise.
Kapıda memur hocam pazartesi ayiriyorum seni izne dedi tamam deyip ciktim.
E pazartesi ayin 12si oluyor. Doguma 16 gun kalmis oluyor. O zaman bir hafta daha olmasi gerekirken bu calistigim hafta bosa mi gidiyor. Of kafam karmakarisik oldu.

ben hala çalışıyorum haftaya çarşamba ayrılacağım inşallah. 37+0 a kadar çalışabiliyoruz dimi
Hayır ya yok öyle bi şey. Çalıştığın da çalışmadığın da senin. Ben sezaryen olacaktım 36. Haftada doktor 8 haftanın 8ini de aktarırız böylece dedi. Sen 37 e kadar çalıştın geri kalan sürenin neresinde doğurduğun devleti bağlamaz Saçma geldi bana

Haklısın canım yazdıklarına katılıyorum o dönemde nifty yaptıracaktım ama tam açığa alındığım döneme denk geldi evin kredisi falan derken maddi imkansızlıklardan yaptıramadım...amniyosentezi de ailem ve özellikle eşim şiddetle karşı çıktılar düşük riski vb. şeylerden ben de korktum açıkçası bişey olursa diye...psikolojim de hiç düzgün gitmedi hem iş durumunun belirsizliği borçlar eşimle sıkıntılar derken amniyosentezi de yaptıramadım...hem Prof hem şindiki dr um doğuracaksan hiç riske atma dediler ama içimdeki acaba sorusu hiç gitmedi doğurana kadar da devam edecek... yani anlayacağın çok zor bir dönem geçirdim her açıdan bütün kararlar benim elimde de değildi yani...her aklıma geldikçe dua ediyorum hem kendime hem sizlere inşallah bütün bebeklerimiz sağlıklıdır ve zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelirler...çok öpüyorum seni de...Allah a emanet ol kuzucuğunla...

kızlar bebıs kılo alsın dıye ne yemem gerekıyor sızce
Bol protein canım...et süt yumurta balık tavuk...kaşar peyniri muz ceviz badem...hep bunları öneriyorlar gördüğüm kadarıyla...bir de otururken bile sol tarafına yaslanmaya çalış yatarken sola yat kan akımı iyi oluyormuş bebeğe bu şekilde...(yalnız genetik diye de bir faktör var bazıları hiç dikkat etmiyor 3,5-4 kilo arası doğuruyor bazıları da etinden sütüne herşeye dikkat ediyor ama çocuk alacağı kadarını alıyor...) yani demem o ki sen dengeli düzenli beslenmeye dikkat et gerisi bebişine kalmış...

İki arkadasim da yakin zamanda 37.haftada doğum yapti ve magdur oldular.
Beklenilen tarihten gev dogum yapinca rapor falan veriliyor ama erken yaparsan son uc haftayi hicbir sekilde çalışmış oldugun kabul edilmiyor.
Hatta arkadasim keske evde yatsaydim erken izne ayrilsaydim diye uzuldu bir hayli. Dogum raporundaki tarihten 3 hafta oncesini istesen de calismis gorunemiyorsun

kızlar doğum öncesi sıcak duş çok faydalı oluyormuş..bende sancılarım başlayınca duşa girmeyi düşünüyorum..ama bir yandan da aklıma takılıyor o anda suyum gelirse farkedemez miyim acaba diye..daha önce doğum yapan arkadaşlar bu su gelme olayı nasıl oluyor? duştayken dahi hisseder miyim?

Benim suyum gelmemisti ama nişan diyorlar ya o geldi. Kanli ve miktar olarak bir hayli yogun bir akinti. Tuvalette oldu ama nasil hissettim bilmiyorum. Ondan sonra sancim artmisti. O kanli akinti rahmin acildigini ve dogumun basladigini gosteriyormus zaten.
Su gelmesi daha kolay anlasilir bence. Altima yapıyorum sandim falan diyor yasayanlar.

Genelde foşş diye bir anda boşalıyormuş canım duyduklarım hep öyle söyledi ama sızıntı şeklindr olanlar da var ama azınlıktalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…