Evet benimki sırtını dayıyor mesela sonra geri çekiyor göbeğimin de şekli kaymış gibi komik oluyor hatta :))kızlar bi sorum olacak sizin bebişlerde ritmik harekerler yapıyor mu.yani mesela hiç hareket yok gb aslında ama göbüşün bi noktası düzenli inip çıkıyor. derin nefes alıyor gb
Tşkr ederim düğün nişan için olur da Doğum için şehir dışı düşünmüyorum açıkcası riskli olur çok da uzak zaten Gaziantep'e dogum için gelme ihtimali zor :)https://www.instagram.com/esra.nalbantoglu/ bu adrese bir bakın, düğün ve doğum fotoğrafları çekiyor; her ile geliyor. Düğün için çok istemiştim de nasip olmamıştı. Fotoğrafları bana anlamlı geliyor.
Kızlar kilo güncelleme zamanı geldi!!!
Beni etiketleyerek yazarsanız sevinirim. Belki son kontrol olacak bazılarımız için. Belki bi dahakine bebeklerin kilosunu yazacaklar :))))
Hadi bakalım sabah aç karna kaç olmasını görelim....
Hickirik tutuyo bebegi. nefes alma alistirmalari yapiyorlar agizlarini acip kapatiyorlar cunkukızlar bi sorum olacak sizin bebişlerde ritmik harekerler yapıyor mu.yani mesela hiç hareket yok gb aslında ama göbüşün bi noktası düzenli inip çıkıyor. derin nefes alıyor gb
Iyi iste 10 kilo cok guzel. Ben +11bucukla 35.haftadayim. Deniz'im iyi sukur. 32'de gittik en son kontrole 2kilo 45 cm idi. haftada 200gr civari aliolar 2400u bulmuştur. boylari bu ara yavas uzuo. doktor herseyi normal dedi. basasagi duruyor insallah hersey yolunda devam eder vaktinde sağlıkla aliriz yavrularımizi kucagimiza.
erkenmi başlamış esra iznin sanki. aramızda 2 gün var ama benim daha var bikaç günüm yani haftaya cuma tam 37 +0 oluyorum. Nasıl olcak o anlamadım ş,mdi.B bugza +11kg ile 74 kiloyum su an.
Kizlar bugun izne ayrildim cok sukur.
Biraz gec kaldim , doguma 19 gun var ve yeni ayrilabildim.
Icim cok buruk, ogrencilerim cok agladi zor tuttum kendimi ben de.
Önümüzdeki hafta temizlik vs bitirip en azindan 1 hafta evde dinlenmek istiyorum dogum oncesi.
Insallah beklenen tarihten once gelmez de bebis bu kadar calistigim bosa gitmez.
Dogum oncesi 3 haftayi mecburen izinden sayiyorlarmis, yani ben Allah korusun yarin dogum yapsam bu calistigim 5 haftanin 3 haftasi bosa gidiyor, kalan 2 haftasi dogum sonrasına aktariliyormus.
Devlet cok guzel sahip cikiyor bize gercekten :/
Canim benimli planli sezeryan olacak. Izni de dr dogum yaptiracagi gune gore verdi.erkenmi başlamış esra iznin sanki. aramızda 2 gün var ama benim daha var bikaç günüm yani haftaya cuma tam 37 +0 oluyorum. Nasıl olcak o anlamadım ş,mdi.
aaa tamam şimdii anladım . gözün aydınn insanın aklında iş varkende dinlenemio . Ben şimdiden izne ayrılacagım zmana birsürü plan yaptım. Temizlik falan. umarım bari zmanında gelirde dediğin gibi bir hafta dinlenmeye ayırabilirim.Canim benimli planli sezeryan olacak. Izni de dr dogum yaptiracagi gune gore verdi.
Benim dogum tarihim 28 aralik gorunuyor su an, izin belgesini de ona gore ayarladi. Normalde bir hafta daha calisabiliyordum gununu bekleseydik.
En gec 21 gun kala ayrilmak gerekiyor ya, ben su an 19 gun kala ayrilmis oldum haftayi tamamlayim diye.
Insallah zamaninda gelirler.aaa tamam şimdii anladım . gözün aydınn insanın aklında iş varkende dinlenemio . Ben şimdiden izne ayrılacagım zmana birsürü plan yaptım. Temizlik falan. umarım bari zmanında gelirde dediğin gibi bir hafta dinlenmeye ayırabilirim.
sanko canım.benımde arkadaslar cekıcek ısteHangi hastaneydi seninki ?
Ben daha önce kanamadan dolayı yattığım için odalarını görmüştüm masa yoktu bizimkinde de. ayrıca suit odaları var mı diye hiç sormadım konuşmak lazım aslında artık.
Ama hastanenin kendi fotoğrafçısı olsa direk anlaşsabilsek çok isterdim internette bulamadım burda da bilen tanıdık birileri yok artık eşim yada arkadaşım çekecek :)
canım ben bu krem tulumdan aldım hastaneye götürmelik.astronot rahatsız olur gibi geldi..56 cm olanı almışım ben bi büyüğü büyük gibi gelmişti bana..çünkü bunu ocak şubat martta giyecek..büyük olursa giyemez diye düşündüm..ama deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir..bebeğin iriyse bi büyüğüde düşünülebilir..Slm kızlar .
Bugun kontrolunuz vardi. 36+0 2800 olmusuz de iyi dedi. biz kilolu bebek sevmeyiz haftasiyla uyumlu olmasi yeter dedi. normal icin bi sıkıntı yok 37 de alttan muayene edicem 37 38 de detayli konusurux dedi. antibiyotik halen kullanıyorum bitir dedi.
Bebisler icin tulum aldiniz mi hastaneye vs. gotururken giydirmek için. ya da kundak mi yapacaksınız. Ben su ekteki tulumu begendim beyazi ama astronot gibi daha kalın olanlar var sizce hangisi ve hangi beden 3-6 aylık düşünüyorum yenidogana giydirilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?