2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar bi sorum olacak sizin bebişlerde ritmik harekerler yapıyor mu.yani mesela hiç hareket yok gb aslında ama göbüşün bi noktası düzenli inip çıkıyor. derin nefes alıyor gb
Evet benimki sırtını dayıyor mesela sonra geri çekiyor göbeğimin de şekli kaymış gibi komik oluyor hatta :))

Tşkr ederim düğün nişan için olur da Doğum için şehir dışı düşünmüyorum açıkcası riskli olur çok da uzak zaten Gaziantep'e dogum için gelme ihtimali zor :)

71,3 kg 36+1

kızlar bi sorum olacak sizin bebişlerde ritmik harekerler yapıyor mu.yani mesela hiç hareket yok gb aslında ama göbüşün bi noktası düzenli inip çıkıyor. derin nefes alıyor gb
Hickirik tutuyo bebegi. nefes alma alistirmalari yapiyorlar agizlarini acip kapatiyorlar cunku

B bugza canım hast.de tartıldım 57.7 kilo almıyorum artık nedense aşırı mide yanmam var ondan olabilir iştahımı da etkiliyor +10.7 kilodayım...sen nasılsın deniz nasıl kuzum?
Iyi iste 10 kilo cok guzel. Ben +11bucukla 35.haftadayim. Deniz'im iyi sukur. 32'de gittik en son kontrole 2kilo 45 cm idi. haftada 200gr civari aliolar 2400u bulmuştur. boylari bu ara yavas uzuo. doktor herseyi normal dedi. basasagi duruyor insallah hersey yolunda devam eder vaktinde sağlıkla aliriz yavrularımizi kucagimiza.
Sana gecen kizdim ben. Hem amniyo sentez vs gibi tetkikler yaptirmadin hem de simdi down vs mi acaba diye evham yapmissin gordum gecen gun mesajlarinda. O zamanlar ikili testler niftyler amniolar konuşulurken baska turlu dusunuodun -ki dusunceni elestirmiyorum, istedigini dusun tabi- ama su anda karsilastigin manzaradan sikayet ediosun. beni cok elestiren olmustu o vakitler, kesin sonuclar negatif olursa gebeligimi sonlandirma kararima ahkam kesenler olmustu. Gebeligi devam ettirip ettirmemek herkesin kendi karari, ona bisey demem. Ama eldeki imkanlari kullanip durum degerlendirmesi yapmak ve karsilasacagi tabloya hazirlikli olmak mantikli ve beklenen bir davranis diil mi? En azindan amniyosentez yaptirsaydin simdi bebeginin durumuna karsi kendini hazirlardin. 39 olucam ben gruptaki en yasli belki de benim. Sen de az diilsin, ustelik meslektasiz. Insanlar bize akil soruyor cogu zaman ama kendi sokugumuzu dikemiyoruz bazen malesef.
Bebegin insallah iyidir. baska bir durum sozkonusuysa da evham yapmak yerine nasil hem onu hem kendini rahat ettirebilirsin diye cozumler alternatifler aramalisin bence kuzum.
Hersey gonlunce olsun sen ve ailen icin.
Hicbirsey gorundugu gibi degildir ama hersey olmasi gerektigi gibidir :)) diyerek satirlarima son veriyorum. ...

Merhaba anneler:) Dün kontrolumuz vardı 3078 gr 49 cm olmuşuz. Biraz tontişmiş ama hayırlısı bu arada haftaya çalışmaya son valla zaman geçmedi eve geçmek için sabırsızlanıyorum .
B bugza kilo rekortmeni ben 79kg
ama uzun zamandır pek oynamadı kilom yani bu ay nekadar alırım bilmiorum ama umarım daha sonrasında en hızlı ben vererek yine rekoru elimde tutarım :) Allahtan yavrumda iri küçücük dogurmucam bukadar kiloya

B bugza +11kg ile 74 kiloyum su an.
Kizlar bugun izne ayrildim cok sukur.
Biraz gec kaldim , doguma 19 gun var ve yeni ayrilabildim.
Icim cok buruk, ogrencilerim cok agladi zor tuttum kendimi ben de.
Önümüzdeki hafta temizlik vs bitirip en azindan 1 hafta evde dinlenmek istiyorum dogum oncesi.
Insallah beklenen tarihten once gelmez de bebis bu kadar calistigim bosa gitmez.
Dogum oncesi 3 haftayi mecburen izinden sayiyorlarmis, yani ben Allah korusun yarin dogum yapsam bu calistigim 5 haftanin 3 haftasi bosa gidiyor, kalan 2 haftasi dogum sonrasına aktariliyormus.
Devlet cok guzel sahip cikiyor bize gercekten :/

erkenmi başlamış esra iznin sanki. aramızda 2 gün var ama benim daha var bikaç günüm yani haftaya cuma tam 37 +0 oluyorum. Nasıl olcak o anlamadım ş,mdi.

erkenmi başlamış esra iznin sanki. aramızda 2 gün var ama benim daha var bikaç günüm yani haftaya cuma tam 37 +0 oluyorum. Nasıl olcak o anlamadım ş,mdi.
Canim benimli planli sezeryan olacak. Izni de dr dogum yaptiracagi gune gore verdi.
Benim dogum tarihim 28 aralik gorunuyor su an, izin belgesini de ona gore ayarladi. Normalde bir hafta daha calisabiliyordum gununu bekleseydik.
En gec 21 gun kala ayrilmak gerekiyor ya, ben su an 19 gun kala ayrilmis oldum haftayi tamamlayim diye.

aaa tamam şimdii anladım . gözün aydınn insanın aklında iş varkende dinlenemio . Ben şimdiden izne ayrılacagım zmana birsürü plan yaptım. Temizlik falan. umarım bari zmanında gelirde dediğin gibi bir hafta dinlenmeye ayırabilirim.

Insallah zamaninda gelirler.
Ben kizimdayken 30.haftada ayrilmistim. 32 de ayrilmayi planlarken tam izin oncesine 10 gunluk bir kurban bayrami tatili girmisti :)) hic agirlasmadan izne ayrildim evde keyfime bakmistim.
Simdi 1 haftalik bosluga razi geliyorum:)

sanko canım.benımde arkadaslar cekıcek ıste

canım ben bu krem tulumdan aldım hastaneye götürmelik.astronot rahatsız olur gibi geldi..56 cm olanı almışım ben bi büyüğü büyük gibi gelmişti bana..çünkü bunu ocak şubat martta giyecek..büyük olursa giyemez diye düşündüm..ama deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir..bebeğin iriyse bi büyüğüde düşünülebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…