2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
evet canım nişan o şekilde geliyormuş..ne yaşıyacağımı bilmediğimden hiç olmadık şeyleri dert ediyorum..umarım farkederim nişanı ve suyumun geldiğini:)

c
kızlar bugün doktordaydım.sezeryan tarihim 19 aralık.aynı Zaman'da sezeryanla birlikte kasık fıtığı ameliyatı da olucam.sizler de dualarınızı eksik etmeyin.sağ salim doğuralım inşallah
sağlıkla al kucağını bebişini canım..inşallah kolayca atlatırsın,atlatırız hepimiz..ilk annişimiz sen olcaksın gibi o zaman..Rabbim sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..

kızlar bugün doktordaydım.sezeryan tarihim 19 aralık.aynı Zaman'da sezeryanla birlikte kasık fıtığı ameliyatı da olucam.sizler de dualarınızı eksik etmeyin.sağ salim doğuralım inşallah
Ooo maşallah canım 38 i bitirmiş oluyorsun heralde benim de 19 unda kontrolüm muhtemelen aralığın son haftasına gün verecek bir aksilik olmazsa...

Ooo maşallah canım 38 i bitirmiş oluyorsun heralde benim de 19 unda kontrolüm muhtemelen aralığın son haftasına gün verecek bir aksilik olmazsa...
yok Can'ım 37+5 oluyor.ama az kalıyor 38 e.ayyy yolun başından beri burada herşeyimizi paylaştık.inşallah bundan sonrada hep Mutlu haberler paylaşalım.

evet canım nişan o şekilde geliyormuş..ne yaşıyacağımı bilmediğimden hiç olmadık şeyleri dert ediyorum..umarım farkederim nişanı ve suyumun geldiğini:)
Hepsinden once sancin gelir merak etme :)
Hoş, benim sancilar 7dk da bire dusene kadar kendimi dogum korkusundan ishal oldum ve karnim agriyor saniyordum. Surekli tuvalete gidip bos donuyordum. Agrilar periyodik hale gelince jeton düştü o arada da nişan geldi zaten.

Hadi bakalım :) kardeşim de sezaryen ile apandist olmuştu. Serum verdikleri için doğuma girdiği kiloyla cikti :)))

Insallah canim.38 oluyorsun galiba aliyorlarmiki seninle aramizda 4 gun var benimde sali kontrolum var bakalim 38 demi 39 dami almak isteyecek merak ediyorum.ocak annelerinden ilk sen doguracaksin gibi gozukuyor.

Insallah canim.38 oluyorsun galiba aliyorlarmiki seninle aramizda 4 gun var benimde sali kontrolum var bakalim 38 demi 39 dami almak isteyecek merak ediyorum.ocak annelerinden ilk sen doguracaksin gibi gozukuyor.
benim suyumda da azalma vardı ya o yüzden doktor çok gazla bekletip riske atmak istemiyor alında 25-26 aralık tı normal de

benim bildiğim kadarıyla mağdur olmamaları lazım. 16 hafta iznimiz var bebeğin erken doğmasına bağlı değil.

1.5 saat once wcde pecete sildikce gelen pembe kanamam oldugunu gorunce acilin yolunu tuttuk. Sukur nstde sanci cikmadi vajinal muayenedede acilma ve kanama alani gorulmedi. Yogun mantar varmis ne kasintim oldu ne bisey. 2 gun once iliski vardi zedelenme olduysa tek sebebi o olabilir dedi ebeler. Iliski defteri kapandi artik bana bu korku yeter. Omrumden omur gitti resmen herşeyimiz hazir haftasi gelisimi iyi olmasına ragmen... Sukur hersey yolundaymis.

Cnm gecmis olsun ya kremnfln verdi mi

Cnm gecmis olsun ya kremnfln verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…