Benim 90-100 arası atıyor birdr bende kansızlık çıktı oda etkiliyor galiba canım. Sağlıkla alalım kuzularımızı kucaklarımıza inş.Canım internetten baktım annenin çarpıntısı varsa ondan da olur diyor ya da heyecan stres üzüntün varsa o da etkiliyormuş...
İyiyim Canım hazırlıklarla geçiyor günler izinden bi şey anlamadım açıkcasıAysel ciğim sen nasıl oldun canım nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun dikkat et o zaman canım ben günde 2 ye çıkardım kan ilacını da magnezyumu da...Benim 90-100 arası atıyor birdr bende kansızlık çıktı oda etkiliyor galiba canım. Sağlıkla alalım kuzularımızı kucaklarımıza inş.
İnşallah canım benim...İyiyim Canım hazırlıklarla geçiyor günler izinden bi şey anlamadım açıkcası
her gün serum alıyorum bide nst ye gir demişti doktor nst normal çıktı çok şükür.
pazartesi tekrar kontrol var bakalım suyumuz ne alemde, serumlar işe yaradı mı göreceğiz iki gün sonra inşallah
Takvimde 37 leri gördük ya artık korkmuyorum bi an önce sağlıkla kavuşalım diyorum :)
Burda mutlu haberleri vereceğimiz günlere gelelim inş :)
Ayy korkmasan belki normal olacakmış demek ki ama olsun ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun Zaten gün azaldıkça ben de normalden korkar oldum :) sıra bu Bebişinde , onu da sağlıkla al kucağına inş :)Benim gebelik sekerinden oturu doktorum hep sezeryan ihtimalini one suruyordu ama ben direttim normal olsun diye.2 kere tarih verdi bebek iri diye, ikisini de erteledik. En son artik bekleyecek durum yok 4 kg görünüyor iki gun sonra aliyoruz dedi. O gece benim sancim geldi iste. Artik normal dogum olmayacagina nasil inandirdiysam kendimi hastaneye gidince dr hadi gozun aydin gel bakalim açılman var mu falan dedi. Ben salak korktum. Bir de dogum kanalina girmemisti bebek hic diretemedim o an sezeryan olsun ben hazırım dedim ve oldu bitti.
Sancilar siklastikca kanala ilerleyebiliyormus bebek ama normalde son haftada falan zaten kanalda olmasi gerekiyor. Biz bir ihtimali bekleyecektik ve o an gozum korktu benim.
1.5 saat once wcde pecete sildikce gelen pembe kanamam oldugunu gorunce acilin yolunu tuttuk. Sukur nstde sanci cikmadi vajinal muayenedede acilma ve kanama alani gorulmedi. Yogun mantar varmis ne kasintim oldu ne bisey. 2 gun once iliski vardi zedelenme olduysa tek sebebi o olabilir dedi ebeler. Iliski defteri kapandi artik bana bu korku yeter. Omrumden omur gitti resmen herşeyimiz hazir haftasi gelisimi iyi olmasına ragmen... Sukur hersey yolundaymis.
Belki de normal olurdu ama kismet boyleymis demek ki. Doktor dogumdan sonra iyi ki normali denememisiz bu bebek senden cikmazdi illa ki sezeryana donerdik dedi bu da benim tesellim oldu:))Ayy korkmasan belki normal olacakmış demek ki ama olsun ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun Zaten gün azaldıkça ben de normalden korkar oldum :) sıra bu Bebişinde , onu da sağlıkla al kucağına inş :)
kızlar bugün doktordaydım.sezeryan tarihim 19 aralık.aynı Zaman'da sezeryanla birlikte kasık fıtığı ameliyatı da olucam.sizler de dualarınızı eksik etmeyin.sağ salim doğuralım inşallah
kızlar bebıs kılo alsın dıye ne yemem gerekıyor sızce
amin inşallah Can'ım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.benim nst de 120 lerde oluyor kalp atışı hareket ettiğinde 140-150 arası oluyorasli2434 canım sağlıkla al kucağına inş.
Bizide nst için çağırdı drumuz kalp atışları 160-180 arası çıktı yavrumun moralim bozuldu haftaya tekrar çağırdı inş düzelir çok dua edin teyzeleri
sağol Can'ım benim hepimiz sağlıkla alalım da kucağımıza.topiğin ilk annesi kim?benden önce kim doğuracak ki?ben çok heyecanlanamıyorum hatta korkuyorum benim üçüncü çocuğum olacak ya Nasıl olacak yetişebilecek miyim diye korkuyorumhayırlı olsun Aslı, topiğin ikinci annesi olacaksın. Senin tarihi görünce bi heyecanlandım. Teker teker başlayacağız çok yakında. Hayırlısı olsun, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza insallah. :)
Kızlar bugün baya bi kasılmam var sanki daha doğrusu kasılma bu mu bilmiyorum ama karnım taş gibi sertleşiyor ve bel ağrısı oluyor adet sancısı gibi özellikle bazı akşamlar bunu yaşamaya başladım
Nstler hep gündüz bakıldığından orda çok yükseklere çıkmıyor sancı 50lere çıkmıştı sadece bi kaç kez ama gece olanlar sanki kasılma gibi Bebek baskı yapıyor biraz aşagılara da
Dogum sancılarına hazırlık mı bunlar acaba sizde de başladı mı ??
Cati muayenesi nasıl oluyor36+2 kızım 2984 gr 49 cmben +16 ile 73 kg :-(
Dr haftaya çatı muaynesi yapcak bakalım hayırlısı bazen yürüyemez hale geliyorum kasık bacak arası bölgem bastırmıyor bugün kasıklaıma vurdu ağrı ama sancı değil dr bişey demedi demek ki normal artık böyle şeyler son günlerimiz haftaya doğum şeklini konuşucaz. bu arada mersinden olan var mı?
Ben varım mersinden ama listede hala adim yok malesef36+2 kızım 2984 gr 49 cmben +16 ile 73 kg :-(
Dr haftaya çatı muaynesi yapcak bakalım hayırlısı bazen yürüyemez hale geliyorum kasık bacak arası bölgem bastırmıyor bugün kasıklaıma vurdu ağrı ama sancı değil dr bişey demedi demek ki normal artık böyle şeyler son günlerimiz haftaya doğum şeklini konuşucaz. bu arada mersinden olan var mı?
Kızlar bugün baya bi kasılmam var sanki daha doğrusu kasılma bu mu bilmiyorum ama karnım taş gibi sertleşiyor ve bel ağrısı oluyor adet sancısı gibi özellikle bazı akşamlar bunu yaşamaya başladım
Nstler hep gündüz bakıldığından orda çok yükseklere çıkmıyor sancı 50lere çıkmıştı sadece bi kaç kez ama gece olanlar sanki kasılma gibi Bebek baskı yapıyor biraz aşagılara da
Dogum sancılarına hazırlık mı bunlar acaba sizde de başladı mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?