2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizin nickini hatirlayamadim bi turlu. 28. Hafta civarinda dogru yaptiydi, kizi olmustu, en son girdiginde bebis kuvezdeydi sanirim. Uzun zamandir yazdigini gormedim gerci. bebisi de kendisi de iyidir umarim.
haaaa evet casamaa dı sanırım şimdi hatırladım.gerçekten noldu onun inşallah herşey yolundadır.okursa bize bi yazsın merak ettim

Bende geri sayim basladi tabi agirlik da var ustumde iyi alsiveris icini yapmissim yürürken zorlaniyorum :) son 14 gun ayin 24 unde bebisim gelincek insallah

Bende geri sayim basladi tabi agirlik da var ustumde iyi alsiveris icini yapmissim yürürken zorlaniyorum :) son 14 gun ayin 24 unde bebisim gelincek insallah

Haliyle olacak tabi ağırlık son zamanların ne de olsa .. Maşallah az kalmış hayırlısı ile kucagına alırsın Allah in izni ile..

Bu arada Almayan arkadaslara hatırlatmak isterim. Meme ucu çatlakları için lanolinli krem almayı unutmayın hatta yavaş yavas kullanmaya baslasaniz bile olur ara ara başa gelince çok zor oluyor..
Iyi olmaniza cok sevindim.
Sut verebiliyor musun bebegine?
Insallah bir an once saglikla evinize gelir de bu zor gunleri unutursunuz.

kızlar karnım çok gergin hafiften kasıklarıma vuran ağrı da var..hiç sancıma bakılmadı şimdiye kadar..eşim de şehir dışında artcak diye korkuyorum inşallah artmaz..daha çok erken ama evde kimse olmayınca insan stres yapıyor..

Hepimizde var Canım benim doktora göre doğum kanalına grince Ağrılar başlıyor dedi .benimde var aynı Ağrılardan korkma saat tut Ağrılar için düzenli aralıklarla gelirse doktora git

Hepimizde var Canım benim doktora göre doğum kanalına grince Ağrılar başlıyor dedi .benimde var aynı Ağrılardan korkma saat tut Ağrılar için düzenli aralıklarla gelirse doktora git
15-20 dakikada bir oluyor 2-3 dk sürüyor..karnım davul gibi gergin şuan..ama belimde felan hiç bişey yok..dediğin gibi bebiş kanala ilerliyordur belkii..daha bir sürü yapılcak şey var..anlaşılan biz hazırlıkları yavaştan tamamlamalıyız artıkk..

Iyi olmaniza cok sevindim.
Sut verebiliyor musun bebegine?
Insallah bir an once saglikla evinize gelir de bu zor gunleri unutursunuz.

İnşallah canım Sağol. Sagma ya calisiyorum olduğu kadar öyle aman aman bi sütüm yok tabi bir sürü şey deniyorum. Galiba araştırırken swnin yazın gibi geldi yanlış hatırlamıyor sam malt icecek aldım simdide

Bebeğin ve sizin çantanız artık hazır olmalı en azından ben kızımı 35+5 de aniden doğum yapmıştım

Slm kızlar .
Cok yorucu bir gündü .evde biya badana yapildi temizlik olayi yarina kaldi . annem babam eşim yapiyor . ben de yemek filan yaptim arada ugrayip baktim hic bi işe el surmeden de olmuyor . ayakta dolasirken yordum kendimi kasiklarim agriyor biraz uzaniyirum 1 saattir .cok gec kaldi işlerimiz . hastane cantamda da halen eksikler var bu hafta tamamlayacagim insallah

Bizimde doktorumuz serbest dedi ama dediğim gibi ben yatakta dönemiyorum bile karnımda çok büyük sayılmaz ama bir yerlerim ağrıyor karnım filan acıyor yatarken. Çok geçmiş olsun. Aslında normal doğum istiyorum evet faydalıymış ama yapacak bişey yok.

Bizde bugün yeğenim için bebek kurabiyeleri yaptık. Bizimkine de yapacağız ama daha erken gibi geldi bana bizim daha zamanımız var çünkü? Bilemedim ?

Kızlar benim ilk gebeliğim, tecrübeli anneler göğüs kalkanı ve göğüs koruyucuları ne içindir? bugün misafirlikte bir iki bayan göğüs kreminin önemini anlattılar. birisi 6 ay çekmiş. çocuğun ağzı kan oluyormuş emzirirken. sezeryan ağrım bunun yanında hiçti kesinlikle kullan dedi. hangi marka önerirsiniz?

Bildiğim kadarıyla yanıtlayayım göğüs kalkanı göğüsten akan sütü içine biriktiriyor hem giysi kirlenmesin hemde süt boşa gitmesin diye kullanılıyor herkeste olmazmış ama bazı kişilerin çok sızarmış sütü.
Göğüs koruyucusu dediğinde sanırım meme ucu kremi göğüsler yara oluyor onun için kullanılan kremler şuan kullanmaya başlamak gerekiyor değişik seçenekler var ama en çok duyduğum ve doktorumun bana al dediği lansinohun ki. Lanolinli krem diye bakabilirsin istediğin markayı tercih edersin.

Iyi geceler guzel anneler :)
Hazirliklar tam gaz devam ediyo. Dun 2 tepsi baklava actik. Doguma gitmeden serbetlicem gelen giden olursa veririm diye kaynanamlarda koyden geliyolar mutlaja gelenimiz olur boyle rahat ederiz. Bugunde mutfak dolaplarini sildim yavas yavas yatak odasini dip kose sildim supurdum saat 10 dan aksam 6 ya kadar anca yaptim normalde 2 saatimi almazdi :)
Yarinda oturma odasi boyancak insallah sonra bebegin besigini kurcaz islerim bitcek. Haftayada buzluga kurabiye pogaca sarma borek falan yapip aticam hasta

Çok teşekkür ederim. E bebekte gördüm kalkanla koruyucu birbirine çok benziyor belki de işlevleri aynıdır. bu markayı sölemişlerdi daha önce de. 2 3 haftamız kaldı biran önce aliim o zaman kremi

Bende mozaik pasta . biskuvili pastalar filan yapip buzluga koyacagim son 3 haftam bakalim hangi birini yaoacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…