- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Maşallah bebişine ilk doğum galiba sağlıcakla al kucağına inşallah. ..36+2 kızım 2984 gr 49 cmben +16 ile 73 kg :-(
Dr haftaya çatı muaynesi yapcak bakalım hayırlısı bazen yürüyemez hale geliyorum kasık bacak arası bölgem bastırmıyor bugün kasıklaıma vurdu ağrı ama sancı değil dr bişey demedi demek ki normal artık böyle şeyler son günlerimiz haftaya doğum şeklini konuşucaz. bu arada mersinden olan var mı?
Dr vajinanaya iki parmağını sokuyor sağa sola ve yukarı aşağı esnetiyor açılmaya müsait mi diye normal doğum için...Cati muayenesi nasıl oluyor
Yorgunlukta tetikliyor canım ama artk son haftalara girdik kasılma da olabilir nst de belli olur kasılma olup olmadığı...Ben şuan 36+4 Üm iki üç gündür adet sancısı gibi ağrım hafif de bel ağrım var. genel olarak sertlik vardı zaten bende herkes çok sert karnın diyor. Ama bu akşamdan beri daha da bi yoğun ağrı var karnımda. Korkmuyor değilim. Sabah çok ayakta kaldım ve ütü yaptım. Yorgunluktan olabilir mi acaba?
Acile gidip nst yaptırsana çaresine bakarlar en azından canım geçmiş olsun...bu arada herkesin ağrılar komplikasyonlar sıklaştı çoğumuz aralıkta doğuracağız bu gidişe kızlar...19 una randevu aldım dr a o gün tahliller anestezi şekli falan belli olacak gün verecek dr um muhtemelen aralığın son haftası doğururum diye düşünüyorum 37+ larda yani :))Herkesten önce doğuracağım bu gidişle kasılmasalar başladı.saatte gitmeye başladı sancılar daha çok erken inş 2 hafta daha bekler en azından dua edin kızlar
evet tam aynı şeyi düşünüodum :) Ocak anneleri sanırım ocağın sonlarına doğru olanlar olacak. Zamanında gelsin diorum bazen bunlaıyorum hemen dogurayım istiyorum :)Acile gidip nst yaptırsana çaresine bakarlar en azından canım geçmiş olsun...bu arada herkesin ağrılar komplikasyonlar sıklaştı çoğumuz aralıkta doğuracağız bu gidişe kızlar...19 una randevu aldım dr a o gün tahliller anestezi şekli falan belli olacak gün verecek dr um muhtemelen aralığın son haftası doğururum diye düşünüyorum 37+ larda yani :))
Ortadoğu ya gidiyorum ben.
Hangi doktora gidiosun canım :)Ortadoğu ya gidiyorum ben.
1. Sayfada annelerin listesi var ya orayi kastettim adim yok derken
Sen nereye gidiyorsun?
Aynen canım ben de biraz daha dursun gelişsin kilo alsın diyorum ama diğer taraftan oturup kalkamıyorum geceleri kaç defa uyanıyorum bilmiyorum bacaklarımın ağrısından bir sağa bir sola dönüp yatıyorum sırt üstü de yatamıyorum bel fıtığından yatmak çok yoruyor uykum olmasına rağmen erkenden kalkıyorum yürüyüp hareket etmek daha iyi geliyor...bunları düşününce de insan doğumu kurtuluş olarak görüyor dediğin gibi...evet tam aynı şeyi düşünüodum :) Ocak anneleri sanırım ocağın sonlarına doğru olanlar olacak. Zamanında gelsin diorum bazen bunlaıyorum hemen dogurayım istiyorum :)
kızlar doğum öncesi sıcak duş çok faydalı oluyormuş..bende sancılarım başlayınca duşa girmeyi düşünüyorum..ama bir yandan da aklıma takılıyor o anda suyum gelirse farkedemez miyim acaba diye..daha önce doğum yapan arkadaşlar bu su gelme olayı nasıl oluyor? duştayken dahi hisseder miyim?
Ayyy heyecanlandım çok az kalmış sizin bizim daha var beklenen 24 ocak ama nasip ne göreceğiz.çok sağol cnm evet öyle görünüyor.şafak 10 :
17.01.2017 güzel tarihmiş hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin minikler.Merhaba güzel anneler :) Bugün kontrolüm vardı. İlk defa nst ye girdim. Çok şükür hersey yolundaymış. Kilo olarak 3300-3500 arası doğar dedi doktor.
Yavaş yavaş doğum tarihleri belli oluyor. Doktor 17 Ocak 'a sezeryan tarihi verdi. Hayırlısıyla evlatlatlarımıza kavuşalım inşallah.
@bugza 33+2 'de +11 kiloyla 65 kiloyum.
sağol Can'ım benim hepimiz sağlıkla alalım da kucağımıza.topiğin ilk annesi kim?benden önce kim doğuracak ki?ben çok heyecanlanamıyorum hatta korkuyorum benim üçüncü çocuğum olacak ya Nasıl olacak yetişebilecek miyim diye korkuyorum
Onlardan biri ben oluyorum:) iliski yasagimiz yoktu ayrica agrim sizim bi sikintimda olmadigi icin sorun olmuyordu ve bebek icinde faydasi var :) Ayrica normal dogum dusunen icin iliski olmasi faydali oldugundan korkum yok. Bu arada biz dün o telasla benim kum doktugumu unuttuk gelen kanama idrar sonrasi gelmisti kum yuzundenmis sukur :)Arkadaşım suyunda gelse hiç telaş yapma su gelince hemen doğum olmuyor dedi. O su geldikten sonra duş alıp sonra hastaneye gitmiş hastanede sancı çekmektense evde çekmek daha iyi diyor.
Bir başka arkadaşımda nişan geldi diye doktora gitti doktor açılma daha çok az istersen eve git bekle daha rahat edersin sancılar beş dakikada bir olunca hemen gel demişti öylede yaptı ona rağmen hastanede de baya bekledi doğumu.
Sakın davranmaya çalışacağım becerebilirsem. Duşta almak istiyorum kısmet olursa.
Ayyy heyecanlandım çok az kalmış sizin bizim daha var beklenen 24 ocak ama nasip ne göreceğiz.
17.01.2017 güzel tarihmiş hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin minikler.
Bu arada hala ilişkiden bahsedenlere hayret ediyorum. İlişki aklımın ucuna gelmiyorda onu geçtim zaten ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum yatarken ne de yattığım yerden rahat kalkabiliyorum baya bi uğraşarak kalkabiliyorum. Maşallah diyim ne diyim
Kizin nickini hatirlayamadim bi turlu. 28. Hafta civarinda dogru yaptiydi, kizi olmustu, en son girdiginde bebis kuvezdeydi sanirim. Uzun zamandir yazdigini gormedim gerci. bebisi de kendisi de iyidir umarim.
bende gecende girdim 140 150 hep bi iki kere 160 oldu sancim da 10 20 :)amin inşallah Can'ım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.benim nst de 120 lerde oluyor kalp atışı hareket ettiğinde 140-150 arası oluyor
Mrb arkadaşlar Nasılsıniz hersey yolunda gibi okuduğum kadarıyla heyecan artmıştır sizlerde şimdi tatlı telaş tabi hepsi. Rabbim hepinize hayirli doğumlar nasip etsin inş.
Bizi merak eden arkadaş varsa bizde iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok Allah in izni ile 45 gün oldu minigim kuvezde hala büyümeye çalışıyor. Sağlığı yerinde olsunda önemli değil ocak başı falan verirler herhalde eve
Cnm bende nickni bulmaya calisyordum minnigin zor gunleri atlatti kilo alimi falan yerinde ise insallah yakında cikar 45 gun oldu demek kilosu ne kadsr oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?