2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah bebişine ilk doğum galiba sağlıcakla al kucağına inşallah. ..

Yorgunlukta tetikliyor canım ama artk son haftalara girdik kasılma da olabilir nst de belli olur kasılma olup olmadığı...

Herkesten önce doğuracağım bu gidişle kasılmasalar başladı.saatte gitmeye başladı sancılar daha çok erken inş 2 hafta daha bekler en azından dua edin kızlar
Acile gidip nst yaptırsana çaresine bakarlar en azından canım geçmiş olsun...bu arada herkesin ağrılar komplikasyonlar sıklaştı çoğumuz aralıkta doğuracağız bu gidişe kızlar...19 una randevu aldım dr a o gün tahliller anestezi şekli falan belli olacak gün verecek dr um muhtemelen aralığın son haftası doğururum diye düşünüyorum 37+ larda yani :))

evet tam aynı şeyi düşünüodum :) Ocak anneleri sanırım ocağın sonlarına doğru olanlar olacak. Zamanında gelsin diorum bazen bunlaıyorum hemen dogurayım istiyorum :)

Gunaydinlar herkese,saat bir hayli oldu gerci :)
Herkeste agrilar sancilar başlamış...hayirlisiyla kurtuluruz insallah.
Bugun cok bitkinim ben de, gozum hicbir seyi kesmiyor.
Yarin nişanimiz var o kadar gozumde buyuyor ki.
Netten siparis verdigim elbise geldi bu arada, bedeni tam oldu ama kendimi bir garip hissettim boyle uzun elbiseyle falan.
Haftaici de halilari gonderip temizlikci cagiracagim.
Is çok, yapacak guc yok

Merhaba güzel anneler :) Bugün kontrolüm vardı. İlk defa nst ye girdim. Çok şükür hersey yolundaymış. Kilo olarak 3300-3500 arası doğar dedi doktor.
Yavaş yavaş doğum tarihleri belli oluyor. Doktor 17 Ocak 'a sezeryan tarihi verdi. Hayırlısıyla evlatlatlarımıza kavuşalım inşallah.
@bugza 33+2 'de +11 kiloyla 65 kiloyum.

evet tam aynı şeyi düşünüodum :) Ocak anneleri sanırım ocağın sonlarına doğru olanlar olacak. Zamanında gelsin diorum bazen bunlaıyorum hemen dogurayım istiyorum :)
Aynen canım ben de biraz daha dursun gelişsin kilo alsın diyorum ama diğer taraftan oturup kalkamıyorum geceleri kaç defa uyanıyorum bilmiyorum bacaklarımın ağrısından bir sağa bir sola dönüp yatıyorum sırt üstü de yatamıyorum bel fıtığından yatmak çok yoruyor uykum olmasına rağmen erkenden kalkıyorum yürüyüp hareket etmek daha iyi geliyor...bunları düşününce de insan doğumu kurtuluş olarak görüyor dediğin gibi...

Arkadaşım suyunda gelse hiç telaş yapma su gelince hemen doğum olmuyor dedi. O su geldikten sonra duş alıp sonra hastaneye gitmiş hastanede sancı çekmektense evde çekmek daha iyi diyor.
Bir başka arkadaşımda nişan geldi diye doktora gitti doktor açılma daha çok az istersen eve git bekle daha rahat edersin sancılar beş dakikada bir olunca hemen gel demişti öylede yaptı ona rağmen hastanede de baya bekledi doğumu.
Sakın davranmaya çalışacağım becerebilirsem. Duşta almak istiyorum kısmet olursa.

çok sağol cnm evet öyle görünüyor.şafak 10 :
Ayyy heyecanlandım çok az kalmış sizin bizim daha var beklenen 24 ocak ama nasip ne göreceğiz.

17.01.2017 güzel tarihmiş hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin minikler.

Bu arada hala ilişkiden bahsedenlere hayret ediyorum. İlişki aklımın ucuna gelmiyorda onu geçtim zaten ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum yatarken ne de yattığım yerden rahat kalkabiliyorum baya bi uğraşarak kalkabiliyorum. Maşallah diyim ne diyim

Kizin nickini hatirlayamadim bi turlu. 28. Hafta civarinda dogru yaptiydi, kizi olmustu, en son girdiginde bebis kuvezdeydi sanirim. Uzun zamandir yazdigini gormedim gerci. bebisi de kendisi de iyidir umarim.

Onlardan biri ben oluyorum:) iliski yasagimiz yoktu ayrica agrim sizim bi sikintimda olmadigi icin sorun olmuyordu ve bebek icinde faydasi var :) Ayrica normal dogum dusunen icin iliski olmasi faydali oldugundan korkum yok. Bu arada biz dün o telasla benim kum doktugumu unuttuk gelen kanama idrar sonrasi gelmisti kum yuzundenmis sukur :)

Mrb arkadaşlar Nasılsıniz hersey yolunda gibi okuduğum kadarıyla heyecan artmıştır sizlerde şimdi tatlı telaş tabi hepsi. Rabbim hepinize hayirli doğumlar nasip etsin inş.
Bizi merak eden arkadaş varsa bizde iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok Allah in izni ile 45 gün oldu minigim kuvezde hala büyümeye çalışıyor. Sağlığı yerinde olsunda önemli değil ocak başı falan verirler herhalde eve

Cnm bende nickni bulmaya calisyordum minnigin zor gunleri atlatti kilo alimi falan yerinde ise insallah yakında cikar 45 gun oldu demek kilosu ne kadsr oldu

Cnm bende nickni bulmaya calisyordum minnigin zor gunleri atlatti kilo alimi falan yerinde ise insallah yakında cikar 45 gun oldu demek kilosu ne kadsr oldu

Evet çok şükür sağlık yönünden bir sikintimiz yok Allah in izni ile. Kilo da ilk 10 gün doğum kilosunun altına düşmüştü 700 lerde idi haftalik 100 gr alıyor suan drumuz ayarlıyor kilo alımını beslenme olarak alması gereken kiloya göre. Siz nasilsiniz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…