2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sağlık problemi yoksa bence 2 ocak mantıkli 5 gun sonradi yaş problemi gerçekten oluyor okulda ozellikle kızım 18 aralık okulda sorun oluyor

Yorgunluktan da oluyor evet ben çok ayakta kaldığımda o gece daha zor geçiyor sanki daha rahatsız bi his oluyor benim karnım da çok sert ya geçen biri de suyun az olduğu için karnın sert dedi ama alakası var mdır bilmiyorum

Kızlar;
Özellikle de asli2434 sen önceden de yaşamışsın mutlaka araştırmışsındır

Suyun az olması zorunlu sezeryan sebebi midir ???

Pazartesi'ye çok az kaldı dogum şekli için de araştırma yapıyorum sürekli internette doktorları dinliyorum vs.
Doktoruma güveniyorum ama içimde de acabalar var
Normal şansım varsa değerlendirmek isterim ama risk varsa tabiki göze alamam.

Suyun az olmasi onemli bir durum. Bunun icin bebegin gunu gelmeden dogmasi gerekiyorsa sezeryan zorunlu olabilir belki ama dr tedbiren once alalim diyorsa bence baska bir doktora da sornakta fayda var.

Kizlar merhaba. Annem heldi yanoma ve Sali gununden bu yana hic durmadik. Yikama ütüleme eksiklerin alisverisi hastane icin canta hazirlama. Ama cok sukur birirebildik. Sadece hastane icin beyaz terlik bulamadim. Onu da internetten bakarim artik. Ama hakikaten öncesinden herseyi tamamlamak lazimmis bir anda agirlastim 1 jaftadir kendimi tam bir hamile gibi hissediyorum. Hicbir sıkıntım yokken 1 hafta önce kasilmalar agrilar sertlesmeler basladi

Çok teşekkür ederim. E bebekte gördüm kalkanla koruyucu birbirine çok benziyor belki de işlevleri aynıdır. bu markayı sölemişlerdi daha önce de. 2 3 haftamız kaldı biran önce aliim o zaman kremi
Ayni zamanda sutyen ve gogus arasinda mesafe birakarak gogsun tahris olmasini, camasira yapismasini engelleyerek sanada kolaylik sagliyor. Kalkanin uzerindeki hava delikleri hava almasinida sagliyor ve yara olmasinin onune geciyor yara varsada iyilesme surecini destekliyor.

evet Can'ım daha önce ilk hamileliğimde de yaşadım ve suyum 4 cm altına düştüğü için bebeğimin kalp atışları etkilendi ve acil sezeryana alındım.aslında biraz da suyun azlığına bağlı yanlış hatırlamıyorsam senin ceplerde ki sulardan biri 2 cm e yakındı.o yüzden sana sezeryanı gerek görür doktorun.zaten yakın takip edilmemizin sebebi de bu.bebek riske girdiği anda sezeryan ile almak.yine de sen bi doktoruna sor istersen ama benim ilk hamileliğimde ki doktoruma inanılmaz çok güveniyordum o yüzden sorgusuz sualsiz kabul etmiştim.senin kontrol ne Zaman?benim salı günü tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak

Evet malesef biri 2.9 biri 1.8 çıkmıştı onu da baya zorlayıp kordonun altından görmüştü
Biraz internette araştırınca da hiç normal olur diyeni görmedim açıkcası doktorların hepsi hem fikir gibi o konuda
Ben de doktoruma güveniyorum ama düşünmeden edemiyorum işte. hep düşük tehlikesi yaşadım zor geçti ilk 4 ay diye araştırıp gitmiştim ona zaten.
Kontrolüm yarın. serumlar işe yaradıysa alalım demez heralde. merakla bekliyorum yarını.

Gözün aydın işler bitmiş :)
Sen bi de bi kaç hafta sonra gör kendini iyice ağırlaşıyor insan geceler uykusuz geçiyor sürekli uyku bölünüyor wc ye gidiyorum gitmesem de dönerken uyanıyorum. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama bunları yaşarsan korkma yalnız değilsin :)
Beyaz terlik almak zorunda değilsin ki aslında altı kaymayacak herhangi bi terlik de olur

Herkesin kandili mübarek olsun, hersey gönlümuzce olsun.hayırlı kandiller.bu mübarek güne yas ilaniyla uyandim çok Üzgünüm .Rabbim şehitlere rahmet,ailelerine sabır, yaralilara şifa versin .ne denir bilmiyorum Rabbim kahhar ismiyle kahretsin sebeb olanları yapanlari ...

Baris beye gidiyorum ben de.
Sen benden erkensin gibi. Beklenen 13 ocak ama 6 ocak gibi olacak sezeryan, tabi öncesinde gelicem diye tutturmazsa
Benim beklenen 4 ocak. henüz doğum şeklini konuşmadık haftaya konuşalm dedi muayneden sonra. ama büyük ihtimal sezeryn benimde. Allah hepimizin hakkımızda hayırlısını versin...

Almak lazım o zaman. zaten hassaslaştı bi de bebişler ısıra ısıra emick çok iyi olur.

Kızlar günaydın hayırlı kandiller diliyorum milletimizin başı sağ olsun...sabahtan beri kasıklarımda baya bir ağrı var ama sürekli bir ağrı adet ağrısı gibi...inşallah üşütmüşümdür ya da idrar yollarıdır diye dua ediyorum...braxton hicks ve doğum sancısı periyodik olarak giriyor galiba kasılıp gevşeme şeklinde ve belirli aralıklarla doğum sancısı çekmiş olanlar aydınlatabilirler mi acile gitmeli miyim ya? şu 1 haftayı da atlatsaydım başka bişey istemiyorum valla bebiş de çok hareketli döndüğünden beri...gelişimini tamamladığına mı işaret acaba bu ağrılar da onun habercisi mi?

Merhaba kızlar. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.aslında pek yazan biri değilim ama bu gece gördüğüm rüyayı sizinle de paylaşmak istedimrüyamda bebişlerimiz olmuş kocaman bi ekranda ocak bebekleri diye minik video ve resimleri var kare kare bir sürü bebiş ve anne hepsine bakıyorum Allah'ım bebişlerin hepsi birbirinden tatlı birbirinden güzel ve anneleri de kendileri de çok mutlu. Çok güzel bi rüyaydı Rabbim inşallah hepimize bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…