Doğumlar konuşulmaya başlandı heyecan dorukta! Ben de bugün kontrole gittim. Zaten 30. haftadan bu yana her hafta doktordayım tansiyon sebebiyle. Bana da doktor 28 aralık sezaryen tarihi verdi. Herkes illa 2017 çocuğu olsun diye ısrar ediyor. Yaş kaybediyormuş vs. Ama 28 Aralık diyince doktor sanki tam da o gün olmalıymış gibi hissettim. Dedim yeni yıla girerken beraber evimizde oluruz ne gzel olur hemen hayal kurdum. Bi yandan da acaba çocuk için 2017 de olması mı iyi olur bilemedim. Tabi o zamana kadar bizimki beklerse o ayrı :)
Baris beye gidiyorum ben de.C
Bende ortadoğu :) arzu hnm a sen? kaçıncı haftn
Yorgunluktan da oluyor evet ben çok ayakta kaldığımda o gece daha zor geçiyor sanki daha rahatsız bi his oluyor benim karnım da çok sert ya geçen biri de suyun az olduğu için karnın sert dedi ama alakası var mdır bilmiyorumBen şuan 36+4 Üm iki üç gündür adet sancısı gibi ağrım hafif de bel ağrım var. genel olarak sertlik vardı zaten bende herkes çok sert karnın diyor. Ama bu akşamdan beri daha da bi yoğun ağrı var karnımda. Korkmuyor değilim. Sabah çok ayakta kaldım ve ütü yaptım. Yorgunluktan olabilir mi acaba?
Bence yapabilirsin onlar 5 ay dursa da sorun olmuyor nasılsa. Aklında duracağına yap hazır dursun :)Bizde bugün yeğenim için bebek kurabiyeleri yaptık. Bizimkine de yapacağız ama daha erken gibi geldi bana bizim daha zamanımız var çünkü? Bilemedim ?
Suyun az olmasi onemli bir durum. Bunun icin bebegin gunu gelmeden dogmasi gerekiyorsa sezeryan zorunlu olabilir belki ama dr tedbiren once alalim diyorsa bence baska bir doktora da sornakta fayda var.Kızlar;
Özellikle deasli2434 sen önceden de yaşamışsın mutlaka araştırmışsındır
Suyun az olması zorunlu sezeryan sebebi midir ???
Pazartesi'ye çok az kaldı dogum şekli için de araştırma yapıyorum sürekli internette doktorları dinliyorum vs.
Doktoruma güveniyorum ama içimde de acabalar var
Normal şansım varsa değerlendirmek isterim ama risk varsa tabiki göze alamam.
Ayni zamanda sutyen ve gogus arasinda mesafe birakarak gogsun tahris olmasini, camasira yapismasini engelleyerek sanada kolaylik sagliyor. Kalkanin uzerindeki hava delikleri hava almasinida sagliyor ve yara olmasinin onune geciyor yara varsada iyilesme surecini destekliyor.Çok teşekkür ederim. E bebekte gördüm kalkanla koruyucu birbirine çok benziyor belki de işlevleri aynıdır. bu markayı sölemişlerdi daha önce de. 2 3 haftamız kaldı biran önce aliim o zaman kremi
evet Can'ım daha önce ilk hamileliğimde de yaşadım ve suyum 4 cm altına düştüğü için bebeğimin kalp atışları etkilendi ve acil sezeryana alındım.aslında biraz da suyun azlığına bağlı yanlış hatırlamıyorsam senin ceplerde ki sulardan biri 2 cm e yakındı.o yüzden sana sezeryanı gerek görür doktorun.zaten yakın takip edilmemizin sebebi de bu.bebek riske girdiği anda sezeryan ile almak.yine de sen bi doktoruna sor istersen ama benim ilk hamileliğimde ki doktoruma inanılmaz çok güveniyordum o yüzden sorgusuz sualsiz kabul etmiştim.senin kontrol ne Zaman?benim salı günü tekrar kontrolüm var bakalım ne olacakKızlar;
Özellikle deasli2434 sen önceden de yaşamışsın mutlaka araştırmışsındır
Suyun az olması zorunlu sezeryan sebebi midir ???
Pazartesi'ye çok az kaldı dogum şekli için de araştırma yapıyorum sürekli internette doktorları dinliyorum vs.
Doktoruma güveniyorum ama içimde de acabalar var
Normal şansım varsa değerlendirmek isterim ama risk varsa tabiki göze alamam.
Evet malesef biri 2.9 biri 1.8 çıkmıştı onu da baya zorlayıp kordonun altından görmüştüevet Can'ım daha önce ilk hamileliğimde de yaşadım ve suyum 4 cm altına düştüğü için bebeğimin kalp atışları etkilendi ve acil sezeryana alındım.aslında biraz da suyun azlığına bağlı yanlış hatırlamıyorsam senin ceplerde ki sulardan biri 2 cm e yakındı.o yüzden sana sezeryanı gerek görür doktorun.zaten yakın takip edilmemizin sebebi de bu.bebek riske girdiği anda sezeryan ile almak.yine de sen bi doktoruna sor istersen ama benim ilk hamileliğimde ki doktoruma inanılmaz çok güveniyordum o yüzden sorgusuz sualsiz kabul etmiştim.senin kontrol ne Zaman?benim salı günü tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak
Gözün aydın işler bitmiş :)Kizlar merhaba. Annem heldi yanoma ve Sali gununden bu yana hic durmadik. Yikama ütüleme eksiklerin alisverisi hastane icin canta hazirlama. Ama cok sukur birirebildik. Sadece hastane icin beyaz terlik bulamadim. Onu da internetten bakarim artik. Ama hakikaten öncesinden herseyi tamamlamak lazimmis bir anda agirlastim 1 jaftadir kendimi tam bir hamile gibi hissediyorum. Hicbir sıkıntım yokken 1 hafta önce kasilmalar agrilar sertlesmeler basladi
Benim beklenen 4 ocak. henüz doğum şeklini konuşmadık haftaya konuşalm dedi muayneden sonra. ama büyük ihtimal sezeryn benimde. Allah hepimizin hakkımızda hayırlısını versin...Baris beye gidiyorum ben de.
Sen benden erkensin gibi. Beklenen 13 ocak ama 6 ocak gibi olacak sezeryan, tabi öncesinde gelicem diye tutturmazsa
Almak lazım o zaman. zaten hassaslaştı bi de bebişler ısıra ısıra emick çok iyi olur.Ayni zamanda sutyen ve gogus arasinda mesafe birakarak gogsun tahris olmasini, camasira yapismasini engelleyerek sanada kolaylik sagliyor. Kalkanin uzerindeki hava delikleri hava almasinida sagliyor ve yara olmasinin onune geciyor yara varsada iyilesme surecini destekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?