2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Calisabilir raporu almistim fakat son hafta saglik raporu almak istiyorum . Bu sekilde alan var mi kabul ediliyor mu

Calisabilir raporu almistim fakat son hafta saglik raporu almak istiyorum . Bu sekilde alan var mi kabul ediliyor mu
Canım ben kullanmadım ama 32 haftadan sonra aldığın raporlar doğum izninden düşüyo dediler erken çıkmış gibi oluyomuşsun sen yine de işyerine bi sor istersen

DOĞUM SETİ 9

BEBİTOF 10 PARÇA HASTANE ÇIKIŞI
+
BEBİTOF BORNOZ SETİ
+
GAYE BEBE BATTANİYELİ ALTAÇMA SETİ
+
SEBİ PRATİK ALTAÇMA
+
SEBİ 3 ' LÜ ÇORAP
+
SEBİ MAMA ÖNLÜĞÜ
+
TONTON BEBE 5 PARÇA HASTANE ÇIKIŞI
+
HOPPİDİK TAKIM
+
İDA TRİKO HIRKA

% 100 PAMUK

235 TL
Kızlar sizler neler aldınız bilmiyorum ama yardimci olabilir misiniz böyle bir Set alsam olur mu acaba

Merhaba anneler,nasılsınız. Doğum yaklaştıkça farklı belirtiler yaşamaya başlıyotuz sanırım. Ben bir haftadır filan gece üzerimi değiştiriyorum. Özellikler göğüs kısmım terliyor üzerimdeki ıslanıyor resmen. Kalınmı giyiniyorum dedim acaba. Birkaç gündür ince giyindim sonuç yine aynı. Sizde de varmı aynı durum. Yoksa ben üşüttüm filanmı. Bide çok yuruyunce yada ayakta durunca biraz vajina içinde kaslarda ağrım oluyor. Kalkıp otururken,bacağımı indirip kaldırınca,yürürken vs. Geçen hafta doktorum çatın açılıyor ondan dedi ama sizde de varmı. Doğuma kadar hep böylemi olacak. Korkumdan yuruyüş yapamıyorumm ;-)

Benim gogus aram o terlemeden dolayi artik yara oldu soyuluyor. Gece terlemesi bendede cok oluyor. Sadece gogus ve ensede. Yastigima bardakla su dokmus gibi kalkiyorum sabahlari. Yalniz degilsin :)

Çalışır raporu almıştım ben 3 hafta sonra çalışamadım 2 hafta kala raporu bozdu doktorum yeniden bir sağlık raporuna ihtiyaç yok ki
çalışır

Çalışır raporu almıştım ben 3 hafta sonra çalışamadım 2 hafta kala raporu bozdu doktorum yeniden bir sağlık raporuna ihtiyaç yok ki
çalışır

çalışır

çalışır

çalışır

Herkese Hayırlı Kandiller :) ben ilk kze yazıyorum buraya.. İnşaAllah 15 ocakta bir kızımız olacak. Martta 5 yaşı bitirecek bir oğlum var, en son onun hamileliği sıralarında çok aktiftim... birden aklıma geldi burası... Rabbim bu güzel gün hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklıca almak nasip etsin :)

Benim gogus aram o terlemeden dolayi artik yara oldu soyuluyor. Gece terlemesi bendede cok oluyor. Sadece gogus ve ensede. Yastigima bardakla su dokmus gibi kalkiyorum sabahlari. Yalniz degilsin :)
Yalnız olmadığıma sevindim günler ilerledikçe farklı belirtiler ekleniyor. Sağ salim sağlıklı alalımda kucağımıza gerisi önemli değill ;-) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu kadar hafta geçti,şimdi zaman geçmiyor sankii. Bi diyorumki zaman çabuk geçsin,bi diyorumki biraz daha böyle kalalım ;-)

Sağlık problemi yoksa bence 2 ocak mantıkli 5 gun sonradi yaş problemi gerçekten oluyor okulda ozellikle kızım 18 aralık okulda sorun oluyor
Hadi ya bana da annem baski yapiyor illa bekle diye. ama sanki bekleyecek halim yok gibi hissediyorum. cocugun gelecegi icin ciddi sorun olacaksa o ayri tabi. bu kadar bekledim 4 gun daha beklerim

Merhaba ayni ben. Beni tarif etmissin sekerim. gece boncuk boncuk terliyorum uzerimi degistirecek kadar degil ama tuvalete gidince yuzumde biriken ter damlalari bile oluyor. her aksam degil ama belki de her zaman o kadar yogun degil farkina varmiyorum bilemeyecegim artik.
Vajinadaki durum bende acili bir agri gibi daha cok. ozellikle sol bacagimi kaldirdigimda oluyor. son 1 haftadir hafifledi ama gecen hafta kipirdamak istemedim acidi mi fenaydi yani. sanirim bu tarz durumlar zaman zaman hafifliyor bu hafta ben daha iyi hissediyorum. gecen hafta terli ve aciliydi. bakalim haftaya neler olacak

kizlar selam benim de dun kontrolum vardi, bizim sipa 35. haftada olmasina ragmen 3 kilo olmus, dogum pozisyonunda ve asagi inmeye baslamis. doktor biraz erken gelebilir dedi, korkmayin tum verileri normal gozukuyor dedi. yalniz kilo kontolunu yapmakta fayda var dedi cunku 4.300u gecince normal dogumda omuzda sikinti oluyormus. bakalim gorecegiz nasil olcak. ben de 13 kilo almisim. hedefim 15 oldugu icin pek fena degil ama son zamanlarda tatliya biraz fazla dusmustum, bunlarin bir kisminin bos kilo oldugunu saniyorum.

benim yalanci dogum sancilarim (braxton hicks) basladi. bugun dogum kursuna gitmistim ordaki ebeye sordum bunun normal ve iyi oldugunu soyledi, vucudun doguma hazirlandigini söyledi. karinim sertlesmesinin ve toparlanmasi normalmis. burda onemli olan sancin olup olmadigiymis ve sancin varsa da bunun duzenli olup olamdigiymis. bana soyledigine gore her 10 dakikada bir 45saniyelik sanci dogumun habercisiymis. yalanci kasilmalar sirasinda zaman zaman sanci oalbilir dedi.

diger bir konuda suyun gelmeis ile ilgili, bana soylenen eger suyun gelirse enfeksiyon riski dolayisiyla hemen hastaneye gidilmesi gerektigi, bu gibi durumlarda dus vs tavsiye edilmiyormus. ama sanciyi evde cekmenin bir sakincasi yokmus. zaten baslangictan sonra kadar gececek sure 10 saati bulabiliyormus ilk dogumlar icin.

benden bälgäler bu kadar :)

Beni de ara ara hararet basıyor ve geceleri yohun ve gürültülü bir sekildr horladigim söyleniyor Geri sayım başladı tabi. Daha çantam hazir degil ve tedirginim her an gelecekmis gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…