- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Canım ben kullanmadım ama 32 haftadan sonra aldığın raporlar doğum izninden düşüyo dediler erken çıkmış gibi oluyomuşsun sen yine de işyerine bi sor istersenCalisabilir raporu almistim fakat son hafta saglik raporu almak istiyorum . Bu sekilde alan var mi kabul ediliyor mu
Canım ben kullanmadım ama 32 haftadan sonra aldığın raporlar doğum izninden düşüyo dediler erken çıkmış gibi oluyomuşsun sen yine de işyerine bi sor istersen
Benim gogus aram o terlemeden dolayi artik yara oldu soyuluyor. Gece terlemesi bendede cok oluyor. Sadece gogus ve ensede. Yastigima bardakla su dokmus gibi kalkiyorum sabahlari. Yalniz degilsin :)Merhaba anneler,nasılsınız. Doğum yaklaştıkça farklı belirtiler yaşamaya başlıyotuz sanırım. Ben bir haftadır filan gece üzerimi değiştiriyorum. Özellikler göğüs kısmım terliyor üzerimdeki ıslanıyor resmen. Kalınmı giyiniyorum dedim acaba. Birkaç gündür ince giyindim sonuç yine aynı. Sizde de varmı aynı durum. Yoksa ben üşüttüm filanmı. Bide çok yuruyunce yada ayakta durunca biraz vajina içinde kaslarda ağrım oluyor. Kalkıp otururken,bacağımı indirip kaldırınca,yürürken vs. Geçen hafta doktorum çatın açılıyor ondan dedi ama sizde de varmı. Doğuma kadar hep böylemi olacak. Korkumdan yuruyüş yapamıyorumm ;-)
çalışırCalisabilir raporu almistim fakat son hafta saglik raporu almak istiyorum . Bu sekilde alan var mi kabul ediliyor mu
çalışırCalisabilir raporu almistim fakat son hafta saglik raporu almak istiyorum . Bu sekilde alan var mi kabul ediliyor mu
Yalnız olmadığıma sevindimBenim gogus aram o terlemeden dolayi artik yara oldu soyuluyor. Gece terlemesi bendede cok oluyor. Sadece gogus ve ensede. Yastigima bardakla su dokmus gibi kalkiyorum sabahlari. Yalniz degilsin :)
Hadi ya bana da annem baski yapiyor illa bekle diye. ama sanki bekleyecek halim yok gibi hissediyorum. cocugun gelecegi icin ciddi sorun olacaksa o ayri tabi. bu kadar bekledim 4 gun daha beklerimSağlık problemi yoksa bence 2 ocak mantıkli 5 gun sonradi yaş problemi gerçekten oluyor okulda ozellikle kızım 18 aralık okulda sorun oluyor
Merhaba ayni ben. Beni tarif etmissin sekerim. gece boncuk boncuk terliyorum uzerimi degistirecek kadar degil ama tuvalete gidince yuzumde biriken ter damlalari bile oluyor. her aksam degil ama belki de her zaman o kadar yogun degil farkina varmiyorum bilemeyecegim artik.Merhaba anneler,nasılsınız. Doğum yaklaştıkça farklı belirtiler yaşamaya başlıyotuz sanırım. Ben bir haftadır filan gece üzerimi değiştiriyorum. Özellikler göğüs kısmım terliyor üzerimdeki ıslanıyor resmen. Kalınmı giyiniyorum dedim acaba. Birkaç gündür ince giyindim sonuç yine aynı. Sizde de varmı aynı durum. Yoksa ben üşüttüm filanmı. Bide çok yuruyunce yada ayakta durunca biraz vajina içinde kaslarda ağrım oluyor. Kalkıp otururken,bacağımı indirip kaldırınca,yürürken vs. Geçen hafta doktorum çatın açılıyor ondan dedi ama sizde de varmı. Doğuma kadar hep böylemi olacak. Korkumdan yuruyüş yapamıyorumm ;-)
Merhaba anneler,nasılsınız. Doğum yaklaştıkça farklı belirtiler yaşamaya başlıyotuz sanırım. Ben bir haftadır filan gece üzerimi değiştiriyorum. Özellikler göğüs kısmım terliyor üzerimdeki ıslanıyor resmen. Kalınmı giyiniyorum dedim acaba. Birkaç gündür ince giyindim sonuç yine aynı. Sizde de varmı aynı durum. Yoksa ben üşüttüm filanmı. Bide çok yuruyunce yada ayakta durunca biraz vajina içinde kaslarda ağrım oluyor. Kalkıp otururken,bacağımı indirip kaldırınca,yürürken vs. Geçen hafta doktorum çatın açılıyor ondan dedi ama sizde de varmı. Doğuma kadar hep böylemi olacak. Korkumdan yuruyüş yapamıyorumm ;-)
Merhaba anneler,nasılsınız. Doğum yaklaştıkça farklı belirtiler yaşamaya başlıyotuz sanırım. Ben bir haftadır filan gece üzerimi değiştiriyorum. Özellikler göğüs kısmım terliyor üzerimdeki ıslanıyor resmen. Kalınmı giyiniyorum dedim acaba. Birkaç gündür ince giyindim sonuç yine aynı. Sizde de varmı aynı durum. Yoksa ben üşüttüm filanmı. Bide çok yuruyunce yada ayakta durunca biraz vajina içinde kaslarda ağrım oluyor. Kalkıp otururken,bacağımı indirip kaldırınca,yürürken vs. Geçen hafta doktorum çatın açılıyor ondan dedi ama sizde de varmı. Doğuma kadar hep böylemi olacak. Korkumdan yuruyüş yapamıyorumm ;-)
Beni de ara ara hararet basıyor ve geceleri yohun ve gürültülü bir sekildr horladigim söyleniyorMerhaba anneler,nasılsınız. Doğum yaklaştıkça farklı belirtiler yaşamaya başlıyotuz sanırım. Ben bir haftadır filan gece üzerimi değiştiriyorum. Özellikler göğüs kısmım terliyor üzerimdeki ıslanıyor resmen. Kalınmı giyiniyorum dedim acaba. Birkaç gündür ince giyindim sonuç yine aynı. Sizde de varmı aynı durum. Yoksa ben üşüttüm filanmı. Bide çok yuruyunce yada ayakta durunca biraz vajina içinde kaslarda ağrım oluyor. Kalkıp otururken,bacağımı indirip kaldırınca,yürürken vs. Geçen hafta doktorum çatın açılıyor ondan dedi ama sizde de varmı. Doğuma kadar hep böylemi olacak. Korkumdan yuruyüş yapamıyorumm ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?