2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Beni de ara ara hararet basıyor ve geceleri yohun ve gürültülü bir sekildr horladigim söyleniyor Geri sayım başladı tabi. Daha çantam hazir degil ve tedirginim her an gelecekmis gibi hissediyorum.

Bende dikkat ettim ayakta kaldığımda yada yürüyüş yaptığımda oluyor. Dediğin gibi canım oldumu acılı bişey oluyor. Geçen kitlendim bi an yuruyemedim resmen. Terde özellikle göğüs bölgemde oluyor. Bildiğin ıslatıyor üzerimdekini. Onun dışında başka bir sıkıntım şikayetim yok çok şükür

Beni de ara ara hararet basıyor ve geceleri yohun ve gürültülü bir sekildr horladigim söyleniyor Geri sayım başladı tabi. Daha çantam hazir degil ve tedirginim her an gelecekmis gibi hissediyorum.
Ben yıkadım ütüledim herşeyi ama hala çantaya yerleştirmedim. Bir tembellikti sardı gitti beni son zamanlardaa,daha bir sürü işim var ama erteleyip duruyorum. En sonunda yapamaz hale gelicem aklım ozaman başıma gelicek

Çok yararlydı tesekkurler :) bebişine de maşallah :)

kızlar bebek arabası ve pusetin yıkanan bölümlerini çıkarıp yıkıcak mısınız doğumdan önce yoksa gerek yok mu? hastanede kim bilir nerelere koycaklar bebişi o kadar da dikkat etmek iyi değil diyorum ama..hala bilemedim napsam..

İlk gebeliğimde benim de suyum azalmış ve farkedemedim kontrol günü sancım da yoktu. Doktor suni sancıyla doğurttu çok şükür ama 40 . Haftadaydım. Seni de sezeryan mı yaptırır yoksa suni sancı mı verir bilemem.

Son düzenleme:
Calisabilir raporu almistim fakat son hafta saglik raporu almak istiyorum . Bu sekilde alan var mi kabul ediliyor mu

İlk gebeliğimde Ben aldım o şekilde son hafta normal 5 günlük rapor aldım. Doğum sonrası aktarma yaptığım 5 haftayı aynen kullandım. Bi sıkıntı olmadı.

İlk gebeliğimde Ben aldım o şekilde son hafta normal 5 günlük rapor aldım. Doğum sonrası aktarma yaptığım 5 haftayı aynen kullandım. Bi sıkıntı olmadı.
kafam cok karisti acaaba yönetmelik mi degisti. Bizim personel şbeye fe hic gıvenmiyorum onlar da izin olur rapor olmaz dediler

Kızlar gunaydın ben epıdrulm normal dogum dusunuyorum ama dun bı yerde bıse okudum dıyorkı kan pıhtılasmasını önleyıcı tedavı görenlerde cleaxena kullanıyorum epıdrul uygulanmaz dıyo varmı böle bıse acaba

Hadi ya bana da annem baski yapiyor illa bekle diye. ama sanki bekleyecek halim yok gibi hissediyorum. cocugun gelecegi icin ciddi sorun olacaksa o ayri tabi. bu kadar bekledim 4 gun daha beklerim
Okulda çok zor oluyor canım 18 aralık 2009lu okula erken başlatıyorlar yıla baktıkları için ben geç başlatmak için rapora çok ugrastim 2009lularla başlasa neredeyse 1 yaş oynuyor 2009 ocak doğumlu bir arkadaşı ile 1 yaş uçurum fark oluyor .geç verdim 2010lularla şimdi daha iyi 12 gün için her yerde sorun oldu kaç doğumlu diyorlar 2009 diyorum sonra açıklama yapıyorum bi çok yerde aralık sonu vs diye bence sağlık açısından problemi olmazsa bekle bende 35 haftalik dua ediyorum ki aralık olmasın 2017 00:00 bile olsa 2017 olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…