Okulda sorun olmuyor artıkOkulda çok zor oluyor canım 18 aralık 2009lu okula erken başlatıyorlar yıla baktıkları için ben geç başlatmak için rapora çok ugrastim 2009lularla başlasa neredeyse 1 yaş oynuyor 2009 ocak doğumlu bir arkadaşı ile 1 yaş uçurum fark oluyor .geç verdim 2010lularla şimdi daha iyi 12 gün için her yerde sorun oldu kaç doğumlu diyorlar 2009 diyorum sonra açıklama yapıyorum bi çok yerde aralık sonu vs diye bence sağlık açısından problemi olmazsa bekle bende 35 haftalik dua ediyorum ki aralık olmasın 2017 00:00 bile olsa 2017 olsun diyorum
Günaydın canımKızlar gunaydın ben epıdrulm normal dogum dusunuyorum ama dun bı yerde bıse okudum dıyorkı kan pıhtılasmasını önleyıcı tedavı görenlerde cleaxena kullanıyorum epıdrul uygulanmaz dıyovarmı böle bıse acaba
Yastık kullanımı zararlıymış canım yenidoğan bebekler için o yüzden kullanmayacağım hatta ilk 1-2 yıl hiç kullanmayın diyorlarKızlar bebeklerinize yastık kullanacak misiniz. nasıl birşey almalıyız kafam karıştı.
Ben de düşündüm de Yıkamayacağım ama sileceğimkızlar bebek arabası ve pusetin yıkanan bölümlerini çıkarıp yıkıcak mısınız doğumdan önce yoksa gerek yok mu? hastanede kim bilir nerelere koycaklar bebişi o kadar da dikkat etmek iyi değil diyorum ama..hala bilemedim napsam..
Çok güzelmiş hepsi var setin içinde istersen böyle al ben tek tek kendim aldımDOĞUM SETİ 9
BEBİTOF 10 PARÇA HASTANE ÇIKIŞI
+
BEBİTOF BORNOZ SETİ
+
GAYE BEBE BATTANİYELİ ALTAÇMA SETİ
+
SEBİ PRATİK ALTAÇMA
+
SEBİ 3 ' LÜ ÇORAP
+
SEBİ MAMA ÖNLÜĞÜ
+
TONTON BEBE 5 PARÇA HASTANE ÇIKIŞI
+
HOPPİDİK TAKIM
+
İDA TRİKO HIRKA
% 100 PAMUK
235 TL
Kızlar sizler neler aldınız bilmiyorum ama yardimci olabilir misiniz böyle bir Set alsam olur mu acaba
banada normal doguma engel degıl demıstı ama epıduralı bu gıttıgımde sorucam bakım ama banada sacma geldı dedıgın gıbı sezeryandada yapılan epıdral sonucta..ay ne bılım haftaya randevum o zamana kadar atar tutarım=))bende sezeryana kayıyordum kı annem hafta sonu benı yureklendırdı ınsallah normal yolla kavusurum mınıgımeGünaydın canım
Benim kuzenim de kullanıyor doktoru normal Doğuma kesinlikle engel değil yapabilirsin demişti ama epidurali belirtmiş miydi bilmiyorum. Bazı doktorlar direk sezeryan öneriyorlar o zamanda epidural alınıyor sonuçta. Doktoruna sor bence bu kontrolünde.
Merhaba anneler,nasılsınız. Doğum yaklaştıkça farklı belirtiler yaşamaya başlıyotuz sanırım. Ben bir haftadır filan gece üzerimi değiştiriyorum. Özellikler göğüs kısmım terliyor üzerimdeki ıslanıyor resmen. Kalınmı giyiniyorum dedim acaba. Birkaç gündür ince giyindim sonuç yine aynı. Sizde de varmı aynı durum. Yoksa ben üşüttüm filanmı. Bide çok yuruyunce yada ayakta durunca biraz vajina içinde kaslarda ağrım oluyor. Kalkıp otururken,bacağımı indirip kaldırınca,yürürken vs. Geçen hafta doktorum çatın açılıyor ondan dedi ama sizde de varmı. Doğuma kadar hep böylemi olacak. Korkumdan yuruyüş yapamıyorumm ;-)
Estağfurullah bu haftalara gelip hala ilgilenebilmeniz bile yeterEvet farkettim ve ekledim. Çok ilgilenemiyorum eskisi gibi kusura bakmayin
Her şey normal giderse neden ameliyat olasın zaten inşallah çok kolay bi normal dogum yaparsın canım sağlıklı bi şekildebanada normal doguma engel degıl demıstı ama epıduralı bu gıttıgımde sorucam bakım ama banada sacma geldı dedıgın gıbı sezeryandada yapılan epıdral sonucta..ay ne bılım haftaya randevum o zamana kadar atar tutarım=))bende sezeryana kayıyordum kı annem hafta sonu benı yureklendırdı ınsallah normal yolla kavusurum mınıgıme
saol canım benım ınsallah hepımızı ıcın kolay olur.yok daha sölemedı bıse sorucam oda aklımda nst yede ılk kez baglancam gırmeden önce sekerlı seylermı yemek gerekıyorHer şey normal giderse neden ameliyat olasın zaten inşallah çok kolay bi normal dogum yaparsın canım sağlıklı bi şekilde
Senin doktor kaçıncı haftada iğneleri bırakacağını söyledi mi ?
37 demişti kuzenime de ben de merak ediyorum bi bebek kaybı var onun öncesinde çünkü insan düşünüyor 37de bırakınca 40a kadar nasıl beklenecek diyesaol canım benım ınsallah hepımızı ıcın kolay olur.yok daha sölemedı bıse sorucam oda aklımda nst yede ılk kez baglancam gırmeden önce sekerlı seylermı yemek gerekıyor
Ben 6 ay kullanmamıştım sonra mama alınca mecburen kullanmıştımYastık kullanımı zararlıymış canım yenidoğan bebekler için o yüzden kullanmayacağım hatta ilk 1-2 yıl hiç kullanmayın diyorlar
onların boynu kısacık zaten bizim gibi ihtiyaç hissetmiyorlar
benımde var bı kaybım..ben en son 35ncı haftada gttım 30 tane yazdı belkı baska vermez37 demişti kuzenime de ben de merak ediyorum bi bebek kaybı var onun öncesinde çünkü insan düşünüyor 37de bırakınca 40a kadar nasıl beklenecek diye
Nst de aç olmaman gerekiyor hareket edince daha iyi sonuç alınıyor sanırım kalp atışları için. O yüzden tatlı ye meyve suyu iç diyorlar
Canım valla seninle aynı durumdayım. Hafta sonu biraz yürüdüm dün akşamdan beri yürürken ağlıyorum. Bu tüylenme bölgesinde öyle bir ağtım var ki sanki bir yere çarpmışım gibi sancıyor. Terde göğüs aramda ve bacak aramda oluyor kalkıp bakıyorum suyum mu geldi diye pedde ıslaklık yokBende dikkat ettim ayakta kaldığımda yada yürüyüş yaptığımda oluyor. Dediğin gibi canım oldumu acılı bişey oluyor. Geçen kitlendim bi an yuruyemedim resmen. Terde özellikle göğüs bölgemde oluyor. Bildiğin ıslatıyor üzerimdekini. Onun dışında başka bir sıkıntım şikayetim yok çok şükür
Olabilir canım. Normal bir durumsa sıkıntı değil. Son zamanlarda olduğu için acaba uşuttummu dedim. Eşimde hastaydı geçen hafta çünkü. Bir acaba dedim oyusdenadoniss34 göğsüm ıslak uyanıyorum hep, ben de üstümü değiştiriyorum. Göğüslerimiz sarktığı için, sanırım bi bölge havasız kalıyo ve terliyo sanırım.
Benim tuylu bölgede değilde bildiğin iç tarafta,birazda bacak ve vajina birleşim noktasına doğru. Neyseki az zamanımız kaldı bebişlerimize kavuşmamıza. Ters giden bir durum olmasında ağrılarımız geçer gider unutulurCanım valla seninle aynı durumdayım. Hafta sonu biraz yürüdüm dün akşamdan beri yürürken ağlıyorum. Bu tüylenme bölgesinde öyle bir ağtım var ki sanki bir yere çarpmışım gibi sancıyor. Terde göğüs aramda ve bacak aramda oluyor kalkıp bakıyorum suyum mu geldi diye pedde ıslaklık yok
Öyle canım sıkıntılı bir durum olmasında ağrıyı çekmeye razıyımBenim tuylu bölgede değilde bildiğin iç tarafta,birazda bacak ve vajina birleşim noktasına doğru. Neyseki az zamanımız kaldı bebişlerimize kavuşmamıza. Ters giden bir durum olmasında ağrılarımız geçer gider unutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?