2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Okulda sorun olmuyor artık
Bu konu çok sorulduğu için de bu fotoğrafı eklemek istedim aylara göre kayıt alınıyor çünkü artık okula başlama yaşı degil ayı diyoruz :)

Günaydın canım
Benim kuzenim de kullanıyor doktoru normal Doğuma kesinlikle engel değil yapabilirsin demişti ama epidurali belirtmiş miydi bilmiyorum. Bazı doktorlar direk sezeryan öneriyorlar o zamanda epidural alınıyor sonuçta. Doktoruna sor bence bu kontrolünde.

Kızlar bebeklerinize yastık kullanacak misiniz. nasıl birşey almalıyız kafam karıştı.
Yastık kullanımı zararlıymış canım yenidoğan bebekler için o yüzden kullanmayacağım hatta ilk 1-2 yıl hiç kullanmayın diyorlar
onların boynu kısacık zaten bizim gibi ihtiyaç hissetmiyorlar

Ben de düşündüm de Yıkamayacağım ama sileceğim
Zaten her yeri kapalı oluyor ilk başta hareket de etmiyorlar bi yere değip elini ağzına götüremez

Çok güzelmiş hepsi var setin içinde istersen böyle al ben tek tek kendim aldım
10 parça olan da var 5li 6lı olanlarda var aldıklarımda tek parça da..ama senin vaktin yoksa böyle bi seti sipariş edebilirsin canım sen de bizimle birlikte kucaklayacaksın inşallah miniğini sağlıkla

banada normal doguma engel degıl demıstı ama epıduralı bu gıttıgımde sorucam bakım ama banada sacma geldı dedıgın gıbı sezeryandada yapılan epıdral sonucta..ay ne bılım haftaya randevum o zamana kadar atar tutarım=))bende sezeryana kayıyordum kı annem hafta sonu benı yureklendırdı ınsallah normal yolla kavusurum mınıgıme

adoniss34 göğsüm ıslak uyanıyorum hep, ben de üstümü değiştiriyorum. Göğüslerimiz sarktığı için, sanırım bi bölge havasız kalıyo ve terliyo sanırım.

Her şey normal giderse neden ameliyat olasın zaten inşallah çok kolay bi normal dogum yaparsın canım sağlıklı bi şekilde
Senin doktor kaçıncı haftada iğneleri bırakacağını söyledi mi ?

Her şey normal giderse neden ameliyat olasın zaten inşallah çok kolay bi normal dogum yaparsın canım sağlıklı bi şekilde
Senin doktor kaçıncı haftada iğneleri bırakacağını söyledi mi ?
saol canım benım ınsallah hepımızı ıcın kolay olur.yok daha sölemedı bıse sorucam oda aklımda nst yede ılk kez baglancam gırmeden önce sekerlı seylermı yemek gerekıyor

saol canım benım ınsallah hepımızı ıcın kolay olur.yok daha sölemedı bıse sorucam oda aklımda nst yede ılk kez baglancam gırmeden önce sekerlı seylermı yemek gerekıyor
37 demişti kuzenime de ben de merak ediyorum bi bebek kaybı var onun öncesinde çünkü insan düşünüyor 37de bırakınca 40a kadar nasıl beklenecek diye
Nst de aç olmaman gerekiyor hareket edince daha iyi sonuç alınıyor sanırım kalp atışları için. O yüzden tatlı ye meyve suyu iç diyorlar

Yastık kullanımı zararlıymış canım yenidoğan bebekler için o yüzden kullanmayacağım hatta ilk 1-2 yıl hiç kullanmayın diyorlar
onların boynu kısacık zaten bizim gibi ihtiyaç hissetmiyorlar
Ben 6 ay kullanmamıştım sonra mama alınca mecburen kullanmıştım

Kizlar benim oglum 22 aylik ben daha bu ay yastik kullanmaya basladim. 2 yasina kadar yastik onerilmiyo

benımde var bı kaybım..ben en son 35ncı haftada gttım 30 tane yazdı belkı baska vermez

Canım valla seninle aynı durumdayım. Hafta sonu biraz yürüdüm dün akşamdan beri yürürken ağlıyorum. Bu tüylenme bölgesinde öyle bir ağtım var ki sanki bir yere çarpmışım gibi sancıyor. Terde göğüs aramda ve bacak aramda oluyor kalkıp bakıyorum suyum mu geldi diye pedde ıslaklık yok

adoniss34 göğsüm ıslak uyanıyorum hep, ben de üstümü değiştiriyorum. Göğüslerimiz sarktığı için, sanırım bi bölge havasız kalıyo ve terliyo sanırım.
Olabilir canım. Normal bir durumsa sıkıntı değil. Son zamanlarda olduğu için acaba uşuttummu dedim. Eşimde hastaydı geçen hafta çünkü. Bir acaba dedim oyusden

Benim tuylu bölgede değilde bildiğin iç tarafta,birazda bacak ve vajina birleşim noktasına doğru. Neyseki az zamanımız kaldı bebişlerimize kavuşmamıza. Ters giden bir durum olmasında ağrılarımız geçer gider unutulur

Öyle canım sıkıntılı bir durum olmasında ağrıyı çekmeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…