2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Zaman yaklaştıkça bir de böyle tarih konuşunca bir garip oluyor insan değil mi? Heyecan, duygusallık, hafif bir korku.. İnşallah su gibi kolay geçer doğum süreci sağlıcakla kavuşuruz yavrucaklara

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla sihhatle al kucağına insaAllah

Hayırlı geceler kızlar sizin karninizda kaya gibi sert mi , hareket ettiğinde resmen canim aciyor artik, zaten yeri daraldı minnagimin ama hareket ederken resmen gobek deligimin çevresi ayrılıyor , yatakta dönemiyorum... Sizler ne durumdasınız yada neler yaptınız böyle olunca 34+3 te boyleysem 37i 38 i dusunemiyorum

ben sezeryan olmadim ama bel alti uyusmasiyla ameliyat oldum, kesinlikle cok kolay gecti. ben cok arastirip kafami karistirmamistim, yok igne soyle falan folan diye. son derece kolay olmustu. sezeryan kismini tabi bilemiyorum.

Ayy hadi hayırlısı olsun canım bebişine kavuşuyosun. Sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağınaa

Mrb cnm . ben de normal dogum istiyorum haftasonu hurma alcam. cubuk tarcinla cay mi yapiyorsun . onu duymamistim . bu hafta alttan muayene var . onsallah normal icin bir engel3 çıkmaz

Kızlar bebeişleriniz yer değiştiriyor mu benim ki 36haftalık hamileyim hep sağ tarafta hiç solda hissetmedim acaba eşimi soldaki bide hala dönemedi
Benimki artık hep aynı şekilde hareket ediyor sağ üstte ayakları var vuruyor onla. sol tarafta sırtı var dayıyor bazen göbeğime :)

Bu ögretim yılı 2016-2017 .bu tablo geçen yıla ait 2015-2016...evet aylara göre alınıyor bu tabloda da aralık 2009 zorunlu ama doktor raporu ile kayıt olmayabilir yaziyor bnde kizimi bu rapor ile kayidını iptal ettirdim ve raporu zor aldıgimdan bahsettim .her yil yeni bir düzenleme cikiyor su an aralıkta doğan bir cocugun 7 yil sonra eğitimde ne olacağını bilemeyiz ben yaşadığımi anlattım sadece

Sezeryanda olsa inşallah dogunca biraz verirler göğsüme ya isticem
Epiduralde kararlıyım inş son dakika sorun olmaz

Zaman yaklaştıkça bir de böyle tarih konuşunca bir garip oluyor insan değil mi? Heyecan, duygusallık, hafif bir korku.. İnşallah su gibi kolay geçer doğum süreci sağlıcakla kavuşuruz yavrucaklara
Evet çok garip bi his kapladı içimi dogum sonrası da toz pembe degil şimdiden alıştır kendini çok üzme sonra diyorlar zaten hiç toz pembe hayal edemiyordum ki :))
Anne olunca her şeyi düşünürmüşsün derler ya hakkaten öyle her şeyi düşünüyorum her ihtimal aklımda
İnşallah canım

Evet benim karnım da çok sert ben su azlığına bağlıyordum ama degil galiba herkesin öyle
Hareketleri can yakıyor dediğin gibi ama bi gün benim bebiş çok yavaş hareket etti ben o gün çok korktum nstye girdim hatta sorun mu var diye yani sert olsun dayanırız yeter ki iyi olsunlar
Ben karnımı okşuyorum çok sertleşince uzun süre geçmezse ılık duş da işe yarıyor yumuşatıyor sanki

ben sezeryan olmadim ama bel alti uyusmasiyla ameliyat oldum, kesinlikle cok kolay gecti. ben cok arastirip kafami karistirmamistim, yok igne soyle falan folan diye. son derece kolay olmustu. sezeryan kismini tabi bilemiyorum.
Ameliyat kolay geçiyormuş da ayağa kalkarken dikişler zorluyor sanırım ona da bi kaç gün dayanacağız mecbur biraz da bünye meselesi diyorlar kimisi ilk günden ayağa kalktım çok rahattım derken kimisi 10 gün acı çektim hareket edemedim diyor bakalım bizimki nasıl olacak
Umarım 21 Aralık'ta size çok güzel haberler veririm çok kolaydı derim :)))

Evet malesef öyle her yıl yeni düzenlemeler geliyor ne diyim inşallah sıkıntı çekmez bizimkiler.
Tablo 1 yıl öncenin ama mantık her sene aynı örnek olsun diye onu ekledim
Anlatın yaşadığınızı tabi bi şey demedim ki :)
Yaşa göre alınmıyor dedim Burda çok konuştuğumuz için ekledim sadece resmi merak edilen bi konuydu bu

Maşallah, bende 37+3' üm 2.680 kilosu, biz iyi diyorduk ama sizi duyunca daha iyi olabilirmiş diyorum. Bir de sezeryan doğum yapacağım bebeğim ters duruyor çünkü 38.haftanın bitimine tarih aldık. (Bu arada ne kadar çok ters duran bebiş varmış o da ayrı bir konu) Haliyle kilosunun iyi olmasını istiyorum. Süt, peynir, meyve çok yiyorum özellikle muz faydalı diye duydum. Pekmez yemeye başladım. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Canım kilosuna takılma çok şimdi aralık anneleri doğumlara başladılar. Hepsi beklenenden yüksek doğurdu en az 300 gram. Benim Bebek baştan beri yüksek kilolu gidiyordu hatta şekerden şüphelendi doktor da çıkmadı çok şükür. Bende protein (et balık peynir) ve meyveyle beslendik özellikle Ergün muz yedim mutlaka sevdiğimden. Eğer bebeğinin biraz daha kilolu doğmasını istersen 38 bitince hemen aldırma istersen. Benim sezeryanım 38+4 e denk gelecek mesela. 3-4 günde bile baya gram artırıyorlar. Benim oğlan Doğum pozisyonunu almış ama vaktinde ablası makat olduğu için oğlan da seEryan olacak ama takılmıyorum ben. sezeryanı kolay atlatmıştım çünkü. Allah hepimize kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…