2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben sezaryen Doğum yaptım belden uyuşmalı. Açıkcası ameliyathaneye grince çok korktum vE genel istiyorım dedim. Doktor beni sakinleştirdi (daha önce bi yerini kesmişliim bile yoktu ilk kez böyle bişi olacaktı) doktorum yârım yapalım eğer kalp atımında yada tansiyonda bi sıkıntı olursa ben seni tamamen uyuturum dedi. O sırada iki hemşire beni cenin pozisyonunda tutarken iğneyi yaptılar 10 sn sürdü sürmedi. Sonrası sadece his Zaten acı Yok. Kızım doğar doğmaz getirdiler göğsüme öptm kokladım ayni normal Doğum gibi. Odaya çıktığımda da bacaklarımın düzelmesi uzun sürmedi. İlk akşam üzeri hemen yürüme alıştırmalarına başladım. İlk defa dikişim olduğu için bi şok etkisi yaptı ama çabuk geçti. Yürüdüğüm vE bolca hoşaf içtiğim içinde gazımı kolay çıkarttım. İkinci gün çok daha rahat yürüyordum. 3. Sabah eve çıkarken nerdeyse bişeyim kalmamıştı 3. Gün akşamı kendimi tamamen iy hissettim.
Burda önemli olan acın olsa da yürümeye Çalışman. Yan odamda ki kız ağla ağla yürümedi bir türlü yürümedikçe gazı da çıkmadı iyice ağrısı oldu derken ben3. Gün çıkarken o halamdaha hiç yürümemişti doktoru baya zorladı. Hastaneye kayısı hoşafı yapıp götürün yanınızda çok faydası oluyor tuvalet anlamında

Kızlar elmas şekerleme diye bir site var hediyelikler çok uygun kesede var orda soranlar vardı bugün
Nikah şekerlerimi bu siteden almıştım. 3 günde resimdekinin aynısı şekerler özenli paketlemeyle gelmişti bilginize.

Ben hiçbir yerde göremedim ya nereden aldınız
Ben hacı şakir alınca almadım. Ama civil de gördüm. Bi kaç normal markettede vardı ama isimlerini hatırlamıyorum

Merhaba...
Ben de ilk doğumumu spinal sezeryan oldum ve gaz konusunda sıkıntı yaşadığım için lavman filan yapıldı 2.ci gün.
Hoşaf çok mantıklı geldi bana ama ameliyat sonrası sadece sıvıya izin veriliyor dediler.
Yani su çay kahve diye söylemişlerdi bana ?

Bende 2 saat sonra falan hoşaf içmeme izin vermişlerdi. Sanırım 2 saate bacaklarım düzelip sonda çıktığı için de olabilir. Bide ilk başta hoşafın sadece suyunu içmiştim sonra akşam üzeri kayısıları yemiştim

Teşekkür ederim canım.
Bu defa ben de yanımda götüreyim o zaman hoşafı. Gaz çıkmayınca yemekte yiyemiyorsun.Baya zorlamıştı beni..
Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum size..

Teşekkür ederim canım.
Bu defa ben de yanımda götüreyim o zaman hoşafı. Gaz çıkmayınca yemekte yiyemiyorsun.Baya zorlamıştı beni..
Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum size..
Rica ederim :) aynen gaz çıkmadan hem ağrı çok oluyor hemde yemek yedirmiyorlar. Hepimiz sağlıklıya alırız inşallah evlatlarımızı :)

canım hayırlı olsun tarıhın ouyunca ben bıle duygulandım sona geldık cok sukur sagsalım kavus bebısıne ınsallah

ne kadar gec dönerse o kadar ıyı ınankı benımkı dönmustu gecen hafta sankı bacak aramda gıbı hıssedıyorum her kımıldadıkca cısım gelıyor=)
Yaaa o kadar gecmi dondu insallah doner sezeryan olmak istemiyorum acikcasi. Hicbir agrim sizim yok sukur rahat yatiyorum kalkiyorum isimi gucumu yapiyorum zorlanmiyorum bende donmemesine bagladim bu durumu. Insallah doner 35.haftadayiz bakalim.

Yaaa o kadar gecmi dondu insallah doner sezeryan olmak istemiyorum acikcasi. Hicbir agrim sizim yok sukur rahat yatiyorum kalkiyorum isimi gucumu yapiyorum zorlanmiyorum bende donmemesine bagladim bu durumu. Insallah doner 35.haftadayiz bakalim.
döner canım daha cok var.bende sezeryan hıc ıstemıyorum ya ınsallah normal olur catı muaynesı yapıcak glıba doktorum p.ertesi

canm ilki belden uyusmaydi normal doğuma hayrann biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.seseryan bile olsan doğduğunu ilk goruyorsun.ama hastaneye kahve gotur.biraz baş ağrısı olabiliyor.

Mrb cnm . ben de normal dogum istiyorum haftasonu hurma alcam. cubuk tarcinla cay mi yapiyorsun . onu duymamistim . bu hafta alttan muayene var . onsallah normal icin bir engel3 çıkmaz

Ben de öyle diyorum ya epidural alayım çok kötü hissedersem orda bayıltın derim bide eşim yanımda olursa o kadar korkmam gibi geliyor kafamı dağıtır o benden önce bayılmazsa :)))
Çok güzel anlatmışsın inşallah benimki de en az acıyla geçer. Yürürüm bol bol dediğin gibi hoşaf da mutlaka alacağım yanıma teşekkür ederim bilgi için

canım hayırlı olsun tarıhın ouyunca ben bıle duygulandım sona geldık cok sukur sagsalım kavus bebısıne ınsallah
İnşallah canım hepimiz en güzel en sağlıklı şekilde kavuşalım gerçekten heyecanlı :)
Bugün rüyamda gördüm bebiş olmuş ama ben niyeyse okuldayım hala :) çocuklara "aaa ama Yeni doğan bebeklere öyle kirli ellerle dokunulmaz ki" diyorum :))) çok minnak çok tatlıydı ya merak var şimdi kime benziyor nasıl bi şey gelcek acaba diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…