2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
:)) sorma canim kizlar rahat masallah, keyifler yerinde :)
son 2 hafta artik..
sen nasilsin? dr gun verdi mi, asagi yukari su zaman olur dedi mi?
Benim normal olacak gibi inş o yüzden ocak ayı içerisinde herhangi birgün dedi. 37yi doldursunda istediği zaman gelebilir.

Bende spinal istemiştim ama doktorum şiddetli baş ağrısı yapabileceğinden dolayı önermedi, ki benim zaten migren tarzı baş ağrım var onu da duyunca geri bastım haliyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Amin inşallah öyle olur
İlk olduğu için heralde süt olayı düşündürüyor nasıl gelecek diye tam bir mucize çünkü bi anda süt dolacak akacak :) bugünlerde sürekli diyorum hamilelik dogum çok farklı bi süreç mucizeyi iliklerine kadar hissediyorsun.
İsteyen ve bekleyen herkese nasip olsun

İlk kez duydum valla varsa isticem eşim için :))
Hatta o da gurur yapıp kendim girerim der belki böylece :))

12-13 gun once.. yine de cok iyi bence..
dur bakalim 21aralika 1 hafta var, belki ben de patlatirim o zamana :))
Doktor da çok iyi bekledi bu vakti bile görmeyebilirdi bu kadar az suyla diyor
daha erken alacaktı da hareketleri iyi çok şükür 38 tam dolsun diye bekleyebiliriz dedi
Senin minnak kuzular beklesin daha sen bu gidişle 40 bile doldursun :)

Ben epidural istiyorum da o gün uzmanla da görüşüp bi karar verriz artık
Günlerimiz de aynıymış senle :) sana sezeryan tarihi verdi mi doktor ?
İnşallah sağlıkla gelsinler canım hepimizin bebişi
Seninki döner belki bakarsın

Kızlar merhaba sağlık ocağına son kontrole gittim tansiyon kilo bebeğin kalp atışlarına bakıldı bir de kan aldı hemogram için bebiş doğduktan sonra 4. gün topuk kanı için gönder bebeği dedi sezeryan olacağı için sen gelemeyebilirsin dedi... ha bir de sütün hemen gelmezse mamayı mutlaka kaşık ya da şırıngayla ver biberon kullanma dedi ben ilk doğumda 6. gün geldi sütüm biberon verdim unutmadı memeyi dedim her çocuk bir olmaz dediğimi yap dedi...

Slm kızlar kontrolden geldik.3 kg 50 cm olmuş kuzum maşallah 2 haftaya gelir yeni yılı bekleme dedi hayırlısı sinyal gelince sezeryana alacağım dedi.kontrole gitmek bile zor geliyor artık çabucak yoruluyorum
Hayırlısı olsun allah kolaylık versin inş.

Slm kızlar kontrolden geldik.3 kg 50 cm olmuş kuzum maşallah 2 haftaya gelir yeni yılı bekleme dedi hayırlısı sinyal gelince sezeryana alacağım dedi.kontrole gitmek bile zor geliyor artık çabucak yoruluyorum
Ne kadar heycanlısnzdr ne gzel keşke bnmde bebeyim olsa çok istiyoruz olmuyo buralara bakıyorum sürekli takip ediyorum mutlu oluyorum sizler adına

I ikizcan2016 canim nerelerdesin sesin çıkmıyor artık özledik seni :)

Bu arada birşey soracağım sana senin de kedilerin var bende de 1 tane var tatlı belam :) oturma odasını mesken tuttu başka odaya gitti mi agliyo bebekle sorun olur mu acaba. Şu yönden diyorum zarar verir mi onu merak ediyorum.

Sen nasıl yapacaksın. Mesela tuvaleti maması nerede duruyor.

Ne kadar heycanlısnzdr ne gzel keşke bnmde bebeyim olsa çok istiyoruz olmuyo buralara bakıyorum sürekli takip ediyorum mutlu oluyorum sizler adına
Olur insallah canim ne kdrlik evlisin kac yasindasin tedavi fln gerektircek bi sorun varmi

Ay hayırlısıyla inş kaç haftalıksn cnm

Evet verdi 24 aralık canım Allahın izniyle döner mi Allah bilir de şuan hala ters kafası göğsümün altında 17.haftadan sonra genelde tersti zaten kime çektiyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…