Benim normal olacak gibi inş o yüzden ocak ayı içerisinde herhangi birgün dedi. 37yi doldursunda istediği zaman gelebilir.:)) sorma canim kizlar rahat masallah, keyifler yerinde :)
son 2 hafta artik..
sen nasilsin? dr gun verdi mi, asagi yukari su zaman olur dedi mi?
Evet dün kararlaştırdık tarihi de inş 21 aralık olacak en uzun gece :)
Erken olur diyordum da senden de erken oldu o kadar beklemiyordum :)
Uzun uzun anlatmışsın sağol canım sen de bebişini sağlıkla al kucağına ,kolay geçsin inşallah bu dogumun da. Böyle çok gülmeli bol kahkahalı olsun :) Herkesinki kolay geçsin hemen sütümüz gelsin inş :)
Spinal de iyi diyorlar evet. onlar için test yapılıyor mu hastanede? anestezi uzmanı anlatır heralde önce ona göre epidural mı uygun olur spinal mi bi karar vermek lazım
Benim normal olacak gibi inş o yüzden ocak ayı içerisinde herhangi birgün dedi. 37yi doldursunda istediği zaman gelebilir.
Kahve sade olcak ama ona göre alBen de normal istiyordum ama bari normale yakın bi sezeryan olsun Di mi :)
Kahve aklımda canım herkes onu tavsiye etmiş hiç sevmesem de nescafe alayım atayım çantaya bolca
Amin inşallah öyle olurEpiduralde kateter takılıyor demişti Dr ben korkmustum zaten devlette öyle lüks yok ya spinal ya genel ama spinal den çok memnundum sonuçta ağrı kesiciler hemşire zamanı geldimi yapıyor oyüzden epidural gerek yok bence hayırlısı hakkımızda her doğum farklı olur diyorlar inşallah buda iyi geçer. Ayy sen haftaya bebisini kucaklayacan inşallah. Sakın süt geldimi gelecekmi diye düşünme bile bu bile sütun gelmesini etkiliyor elbet gelecek modunda ol rahat ol bak nasıl geliyor .ben 2. Ci yavrumda 3. Gun gelen sütü kestim 15 günlük olana kadar sürüm daha gelmedi sebebmi sürekli doydumu anne , anne sanki az geliyo anne , anne bak göğsümde yumuşak olmuş kesin göğsüm boş çocuk aç kaldı anne diye diye anneme kestim sütümü bu hatayı yapmayın , sadece mama verdim doyduguna emin oldum aman aç değil sonuçta dedim 15 . Gündü maşallah göğüslerim dolmuştu ondan sonra.inşallah bol rizikli olur yavrularimiz bol bol sütumuz olur insallah
İlk kez duydum valla varsa isticem eşim için :))Ben spinal de okadar korkuyordumki kalp ritmin bozulmasin cesaret iğnesi yaparım demişti sanırım oyüzden gülüyordum okadar ayak uyuşukluk geçene kadar gülüyoDüm .ziyarete gelenler sanki doğum yapmamissin sen demislerdi çok konuşuyordum inan. ama ben öyle bişi yok benim korkum geçsin diye söyledi saniyordum ama gercekmis
Çok kimyasal var içinde canım tavsiye etmiyolarKızlar tüy dökücü krem kullanabiliyor muyuz
Doktor da çok iyi bekledi bu vakti bile görmeyebilirdi bu kadar az suyla diyor12-13 gun once.. yine de cok iyi bence..
dur bakalim 21aralika 1 hafta var, belki ben de patlatirim o zamana :))
Ben epidural istiyorum da o gün uzmanla da görüşüp bi karar verriz artıkBende spinal istemiştim ama doktorum şiddetli baş ağrısı yapabileceğinden dolayı önermedi, ki benim zaten migren tarzı baş ağrım var onu da duyunca geri bastım haliyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Tamam öyle alayım hiç bi türlüsünü sevmiyorum zaten ama içerim mecburKahve sade olcak ama ona göre al
Hayırlısı olsun allah kolaylık versin inş.Slm kızlar kontrolden geldik.3 kg 50 cm olmuş kuzum maşallah 2 haftaya gelir yeni yılı bekleme dedi hayırlısı sinyal gelince sezeryana alacağım dedi.kontrole gitmek bile zor geliyor artık çabucak yoruluyorum
Ne kadar heycanlısnzdr ne gzel keşke bnmde bebeyim olsa çok istiyoruz olmuyo buralara bakıyorum sürekli takip ediyorum mutlu oluyorum sizler adınaSlm kızlar kontrolden geldik.3 kg 50 cm olmuş kuzum maşallah 2 haftaya gelir yeni yılı bekleme dedi hayırlısı sinyal gelince sezeryana alacağım dedi.kontrole gitmek bile zor geliyor artık çabucak yoruluyorum
Olur insallah canim ne kdrlik evlisin kac yasindasin tedavi fln gerektircek bi sorun varmiNe kadar heycanlısnzdr ne gzel keşke bnmde bebeyim olsa çok istiyoruz olmuyo buralara bakıyorum sürekli takip ediyorum mutlu oluyorum sizler adına
Ay hayırlısıyla inş kaç haftalıksn cnmSlm kızlar kontrolden geldik.3 kg 50 cm olmuş kuzum maşallah 2 haftaya gelir yeni yılı bekleme dedi hayırlısı sinyal gelince sezeryana alacağım dedi.kontrole gitmek bile zor geliyor artık çabucak yoruluyorum
Ben epidural istiyorum da o gün uzmanla da görüşüp bi karar verriz artık
Günlerimiz de aynıymış senle :) sana sezeryan tarihi verdi mi doktor ?
İnşallah sağlıkla gelsinler canım hepimizin bebişi
Seninki döner belki bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?