2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kızlar yarin 37+0 oluyiruz .kontrolumuz var. Bugun avmde baya gezdim arada kasigima sanci giriyor kasilma gibi saniyelik bisey. Acaba bebek kanala mi giriyor .karnimda kasilma yada sanci henüz olmadi. 3 haftadir evdeyim bi dinlenmeye vakit kalmadi hep kosturmaca .bakalim normal dogum için faydasi olacak mi

Kizlar merhaba bebek icin ne olur ne olmaz diye mama aldiniz mi golden goat aldim ben keci sutuyle yapilmis degistirmelimiyim yoksa hipp le?kararsiz kaldim bu konuda herkese hayirli dogumlar diliyorum

Hayırlı doğumlar olsun inşallah kızlar okuyorum heycanlanlisiniz doguma az kalmis ne güzel bende temmuz annesiyim bebislerin doğum kilolarini onemsemeyin bence 38.haftada 3 kilo doğdu oğlum 4.ay kontrolunde 9 kiloydu :)

Aynı ölçüler benim 36+2 imdeydi bebiş. Maşallah seninki çok güzel gelişmiş. Kız mı? Şu an 37+1 iz, bende sancı açılma hiçbişi yok. 2 hafta içinde gelir demesi erken gibi geldi bana canım 2 hafta sonra 37 olacaksın.

Erkek teyzesi zaten beni 2 haftadır yokluyor kızımda 35 hafta gelmişti erken doğum riskim vardı hep birde kanala çoktan yerleşti

Merhabalr ne hazırlık yaptınız bakalım hamis arkadaşlar . beşik araba kıyafet neyi nerden aldınız .
oda takımımı ikeadan aldım..salon için baby tech sallanan beşik aldım..bebek arabasını casual cadillac air ,uyku setini funna babyden aldım..kıyafetleri de görüp beğendiğimi aldım ama çok abartmadım tam yetecek kadar aldım..bebek şekerini lavanta kesesi magnetini felan internetten yaptırdım..çantamı hazırladım işte ufak tefek eksiklerim kaldı..bebek çikolatalarını bu ay sonu sipariş etcem hacı şeriften..onun dışında sadece göğüs pompası ve bebek mamam kalcak..göğüs pompasıda medela almaya karar verdim..mama töpfer..

Bebek nasıl peki nasil zorluklar yazıyosunuz doğum şekli belli değildir herhalde

Bebek arabası travel sistem mi aldınız . beya pahalı şeyler ya .besikle araba.digerlerine bakmadım ama .1500 civarı

Bebek nasıl peki nasil zorluklar yazıyosunuz doğum şekli belli değildir herhalde
en son 4 hafta önce gittim canım bebek iyi görünüyordu Allaha şükür..ama doğum şekli henüz belli değil..beslenmene dikkat et..kanına baktır her gittiğinde benim doktorum genelde bunlara dikkat etti..son zamanlara doğru halsizlik ve ağrılar başlıyor..32. haftanda çoğu şeyi halletmeye bak sonrasında zorlanıyorsun çünkü..inan yemeği zor yapıyorum ev aldı başını gidiyor zaten..ben çoğu şeyi halletmiştim az bi eksiğim kaldı ama 2-3 haftadırda hiç bir iş yapamadım bebekle ilgili iyiki yapmışım çoğunu önceden diyorum..

Bebek arabası travel sistem mi aldınız . beya pahalı şeyler ya .besikle araba.digerlerine bakmadım ama .1500 civarı
evet canım travel sistem..ama baktığım travel sistem arabalar içinde bana en hafif gelenlerden biri casual marka arabalar oldu onun için tercihimi ondan yana yaptım..baston modelllerini cazip göstermeye çalışıyorlar ama en az 1000 de ona vercen zaten bebeğin ilk zamanları için düzgün bir araba olsun dersen..ben bebek biraz büyüyene kadar bunu kullancam..puseti de hastane çıkışı için gerekli zaten..bebek büyüdüğünde de 100-200 liralık baston tipi arabalar oluyor..hafif olsun istersem onlardan alcamm..arabayı ben indirime denk getirip öyle aldım..1.400 fiyatı 1120ye aldım..araba için indirimleri takip et..daha vaktinde varmış zaten..

Dr a kan testi yaptır desem cok biliyosan sen yap derkış geldi aceleye gelcek alacaklarım . cok sey düşünüyorm ya .besigi oyun parkı almayı istiyorm ama boyutunu rengini nasıl olası gerektiğine karar veremedim bebek arabası da aynı.puset de aynı.ne yapicam bilmiyomküçük yer birde burası secenek yok internetten alsam bakmadan gormedennn nasıl karar vercem.gogus ucu kremine ne kullandınız ve de kaçıncı hafta da başladınz acaba

oyun parkı beşiklerde kullanışlı oluyormuş canım..ben oda yapacağım için almadım onlardan..ama rengi başka çocuk düşünüyorsan orta renk bir şey olsun elbette..boyutu çok öenmli değil..evinin durumuna göre büyük yada orta halli bişey alabilirsin..göğüs ucu kremi lansinoh aldım..en çok tercih edilen marka bu..küçüğünden alsan yeter sanırım..ben daha bu hafta doktoruma sorup başlıcam..son 1 ayda kullanılmaya başlanıyormuş..biberon da aventin cam biberonunu tavsiye ederim..

Gece gece yordum sizi özür dilerim ayrıca teşekkürler . su ateş olcer tam olarak hangisi .yazdiginz markayı girince bir sürü cikiyo.kulak alından ölçer olmalı birde suyun sıcaklığı ve mamanın sıcaklığını da olcenden olmali

Ne kadar heycanlısnzdr ne gzel keşke bnmde bebeyim olsa çok istiyoruz olmuyo buralara bakıyorum sürekli takip ediyorum mutlu oluyorum sizler adına
İnşallah sen de en yakın zamanda çok güzel haberler alırsın
Yeni evli misin , Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama mutlaka hayırlı zamanı bekliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…