2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet verdi 24 aralık canım Allahın izniyle döner mi Allah bilir de şuan hala ters kafası göğsümün altında 17.haftadan sonra genelde tersti zaten kime çektiyse :)
Benimki de tersti 34 te döndü diye sevinirken suyumuz çok azaldı yine sezeryana dönmüş olduk hayırlsı olsun :) 3 gün arayla kavuşcz o zaman bebişlere inş :)

Hayırlı doğumlar olsun inşallah kızlar okuyorum heycanlanlisiniz doguma az kalmis ne güzel bende temmuz annesiyim bebislerin doğum kilolarini onemsemeyin bence 38.haftada 3 kilo doğdu oğlum 4.ay kontrolunde 9 kiloydu :)
Küçük doğan çabuk büyürmüş öyle diyorlar maşallah sizinkine :))
3 ün altında olmasın yine de inşallah zaten çok minnak doğuyorlar o incecik bacaklara nasıl dokunacağız diyorum :)

Merhabalr ne hazırlık yaptınız bakalım hamis arkadaşlar . beşik araba kıyafet neyi nerden aldınız .
Küçük bi yerde yaşıyorsan internetten al bence hiç gezip dolaşıp yorulma araştır markaları yorumlarını oku hangisi aklına yatarsa onu sipariş et yada merkeze gittiğinizde e bebek joker baby olan bi yerde istediklerinin hemen hemen hepsini bulursun
Ama çok ağırlaşmadan hallet gerçekten 34lere gelince zor oluyor artık eskisi gibi halin kalmayabilir gezip dolaşmaya

en güzel karar canım bende öyle istiyorum genele hiç gerek yok 5 dk içinde bebişi kucağına alıyorsun zaten. sonrası dikme işlemi o malesef biraz uzun süeüyormuş ama hissetmiyorsun nede olsa

aynı şekilde devam ediyoe canım :)

merhaba canim, buralardayim, son hazirliklarla ugrasiyorum :)
evet kedilerim var, besik, bebek arabasi, ana kucagi vs her yerde geziolar :))
ne olup bittigini anlamaya calisiyorlar sanirim :)
ic dis parazitlerini duzenli yaptiriyorum, kildan tuyden bisey olamaz yani..
kendileri de zarar vermez asla..
cizme yirtma vs mumkun degil..
bugune kadar kimseye bi zarar vermislikleri yok, hele ki bebege hicbisey yapmazlar..
esirgememek sartiyla tabi, sen aman kedi bebege yaklasmasin aman degmesin diye kisitlarsan o zmn kiskanclik dozu artabilir :))
onda da en kotu bebegin yatagina iser :)
bu arada mamalari mutfakta, tuvaletleri de kiler gibi bi odam var orda duruyor..

herşeyin aceleye gelmesinden internetden alış verişi halletmek daha iyidir. zaten bahsettikleriniz hep standard boyda park yatak besik felan.. ürünü satın alan yorumlarını okuyun verilem yıldızlara bakın alan memnun kalmışmı kalmamışmı kararınızı kolaylaşdırır.. ben bebişim için bi çok şeyi internetden sipariş ettim ankarada olmamıza rağmen kolayımada geldi avmleri dolaşmak ağırlaşdıkca zor geliyordu çünki

Günaydınnn kızlar:) İznim başladı sonunda:) çok heycanlıyım . Bebeğede her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. şuan anlıyorum cidden çabuk geçti....
hayırlı olsun canım gözün aydın darısı doğuma buraya kadar vakit iyi geçdi ama artık geçmek bilmiyor ağırlaşdık iyice kucağımıza alalım hayırlısıyla yakında

yok canım rica ederim..ateş ölçeri eşim almıştı markasını şuan hatırlamıyorum..bir medical markasının ateşölçeriydi..digital değil..

kızlar şimdi çıktım doktordan oğlum artık gelişmiyor yarın sezeryana alıncam.bana bolca dua edin nolur
canım Allah yardımcın olsun..sağ salim kucağına al inşallah bebişini kucağına..hepimizden önce kavuşcan miniğine öyle düşünüp mutlu ol..haftanda ileri zaten..bebekte bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…