Evet verdi 24 aralık canım Allahın izniyle döner mi Allah bilir de şuan hala ters kafası göğsümün altında 17.haftadan sonra genelde tersti zaten kime çektiyse :)
Benimki de tersti 34 te döndü diye sevinirken suyumuz çok azaldı yine sezeryana dönmüş olduk hayırlsı olsun :) 3 gün arayla kavuşcz o zaman bebişlere inş :)
Hayırlı doğumlar olsun inşallah kızlar okuyorum heycanlanlisiniz doguma az kalmis ne güzel bende temmuz annesiyim bebislerin doğum kilolarini onemsemeyin bence 38.haftada 3 kilo doğdu oğlum 4.ay kontrolunde 9 kiloydu :)
Küçük doğan çabuk büyürmüş öyle diyorlar maşallah sizinkine :))
3 ün altında olmasın yine de inşallah zaten çok minnak doğuyorlar o incecik bacaklara nasıl dokunacağız diyorum :)
Küçük bi yerde yaşıyorsan internetten al bence hiç gezip dolaşıp yorulma araştır markaları yorumlarını oku hangisi aklına yatarsa onu sipariş et yada merkeze gittiğinizde e bebek joker baby olan bi yerde istediklerinin hemen hemen hepsini bulursun
Ama çok ağırlaşmadan hallet gerçekten 34lere gelince zor oluyor artık eskisi gibi halin kalmayabilir gezip dolaşmaya
Günaydın kızçeler :) sonunda bu ctesi taşınıyoruz,ev konusunda bu kadar aksilik olmasını bebişimiz konusunda rahat olacağız demekki diyerek görmemezlikten gelmeye çalışıyorum, bugün kontrolumuz var bakalım ne kadar büyümüşüz , umarım hepiniz iyisinizdir
Kızlar baya araştırma yaptım
Epidural anestezi düşünüyorum görmek istiyorum dogumda bebişimin sesini duyayım o duyguyu yaşayayım istiyorum
Tabi ilk kez ameliyathaneye girecek olmak biraz tedirgin edebilir ama dayanırım heralde
Daha önce sezeryan olanlar tecrübelerini paylaşsa bildiklerini iyi gelen şeyleri ne yapmalı nelere dikkat etmeli gibi :)
en güzel karar canım bende öyle istiyorum genele hiç gerek yok 5 dk içinde bebişi kucağına alıyorsun zaten. sonrası dikme işlemi o malesef biraz uzun süeüyormuş ama hissetmiyorsun nede olsa
Hayırlı geceler kızlar sizin karninizda kaya gibi sert mi , hareket ettiğinde resmen canim aciyor artik, zaten yeri daraldı minnagimin ama hareket ederken resmen gobek deligimin çevresi ayrılıyor , yatakta dönemiyorum... Sizler ne durumdasınız yada neler yaptınız böyle olunca 34+3 te boyleysem 37i 38 i dusunemiyorum
Iikizcan2016
canim nerelerdesin sesin çıkmıyor artık özledik seni :)
Bu arada birşey soracağım sana senin de kedilerin var bende de 1 tane var tatlı belam :) oturma odasını mesken tuttu başka odaya gitti mi agliyo bebekle sorun olur mu acaba. Şu yönden diyorum zarar verir mi onu merak ediyorum.
Sen nasıl yapacaksın. Mesela tuvaleti maması nerede duruyor.
merhaba canim, buralardayim, son hazirliklarla ugrasiyorum :)
evet kedilerim var, besik, bebek arabasi, ana kucagi vs her yerde geziolar :))
ne olup bittigini anlamaya calisiyorlar sanirim :)
ic dis parazitlerini duzenli yaptiriyorum, kildan tuyden bisey olamaz yani..
kendileri de zarar vermez asla..
cizme yirtma vs mumkun degil..
bugune kadar kimseye bi zarar vermislikleri yok, hele ki bebege hicbisey yapmazlar..
esirgememek sartiyla tabi, sen aman kedi bebege yaklasmasin aman degmesin diye kisitlarsan o zmn kiskanclik dozu artabilir :))
onda da en kotu bebegin yatagina iser :)
bu arada mamalari mutfakta, tuvaletleri de kiler gibi bi odam var orda duruyor..
Dr a kan testi yaptır desem cok biliyosan sen yap derkış geldi aceleye gelcek alacaklarım . cok sey düşünüyorm ya .besigi oyun parkı almayı istiyorm ama boyutunu rengini nasıl olası gerektiğine karar veremedim bebek arabası da aynı.puset de aynı.ne yapicam bilmiyomküçük yer birde burası secenek yok internetten alsam bakmadan gormedennn nasıl karar vercem.gogus ucu kremine ne kullandınız ve de kaçıncı hafta da başladınz acaba
herşeyin aceleye gelmesinden internetden alış verişi halletmek daha iyidir. zaten bahsettikleriniz hep standard boyda park yatak besik felan.. ürünü satın alan yorumlarını okuyun verilem yıldızlara bakın alan memnun kalmışmı kalmamışmı kararınızı kolaylaşdırır.. ben bebişim için bi çok şeyi internetden sipariş ettim ankarada olmamıza rağmen kolayımada geldi avmleri dolaşmak ağırlaşdıkca zor geliyordu çünki
hayırlı olsun canım gözün aydın darısı doğuma buraya kadar vakit iyi geçdi ama artık geçmek bilmiyor ağırlaşdık iyice kucağımıza alalım hayırlısıyla yakında
Gece gece yordum sizi özür dilerim ayrıca teşekkürler . su ateş olcer tam olarak hangisi .yazdiginz markayı girince bir sürü cikiyo.kulak alından ölçer olmalı birde suyun sıcaklığı ve mamanın sıcaklığını da olcenden olmali
canım Allah yardımcın olsun..sağ salim kucağına al inşallah bebişini kucağına..hepimizden önce kavuşcan miniğine öyle düşünüp mutlu ol..haftanda ileri zaten..bebekte bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle..