2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kizlar kontrolden geldim. 37+0 olduk 3000 kg dr.um artik dogabilir sıkıntı yok . Magnezyumu icme dedi . Cati muayenesi yapti bebegin başı baya baskı yapıyormuş ama cati biraz dar acilma yok haftaya tekrar bakicam dedi. Yürüyüş ve plates topu onerdi . 1 hafta icinde ordaki genislemeyi artirmak istiyorum kızlar. Normal dgm yapan tecrübeli arkadaslar neler yapmaliyim

hersey cok guzel olacak, guzel dusun guzel olsun. sen kolay ayaga kalkacaksin diye hesap et. valla 1 haftadan az kaldi ya! masallah

en güzel karar canım bende öyle istiyorum genele hiç gerek yok 5 dk içinde bebişi kucağına alıyorsun zaten. sonrası dikme işlemi o malesef biraz uzun süeüyormuş ama hissetmiyorsun nede olsa
Mis gibi yanaklarına ilk biz dokunalım Di mi :)
Dikerken de Bebek bizim yanımızda olsa hiç umrumuzda olmaz aslında yada görüş mesafemizde olsa ona bakarken unuturuz :)
Doktora söyleyeceğim kordonu azıcık geç kesin bebeği bana verin götürmeyin hemen diye inşallah dikkate alır
Dogum videoları var izliyorum da bazılarında anneye iki saniye gösterip hemen giydirmeye başlıyorlar öyle olmasın

hersey cok guzel olacak, guzel dusun guzel olsun. sen kolay ayaga kalkacaksin diye hesap et. valla 1 haftadan az kaldi ya! masallah
Öyle düşünüyorum ya bence ben hemen ayağa kalkacagım :) olumsuz düşünmüyorum ki her şey güzel ve pozitif olsun
Çok az kaldıııı heyecan dorukta valla :)

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı doğuma buraya kadar vakit iyi geçdi ama artık geçmek bilmiyor ağırlaşdık iyice kucağımıza alalım hayırlısıyla yakında
canım teşekkür ederim :) . Evde okadar işim varki eminim o zmanda çabuk geçer. Cidden son zamanda çok zor herşey yürümek bile :)

bende bugün halılarımı yıkamaya verdim..camlar silindi..toz alıncak perdeler yıkancak işte..bu hantallıkla ay sonuna anca biter evin temizlik işi..sonra da bebişi bekleriz hayırlısı ile:)

kızlar şimdi çıktım doktordan oğlum artık gelişmiyor yarın sezeryana alıncam.bana bolca dua edin nolur
Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun. İlk gelen bebiş sizin ki olacak hadi hayırlısı yolu açın peşinizden gelelim sırayla.

Allah sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum nasip etsin canım sağ salim kurtarsın inşallah ikinizi de...

Sağ salim kurtarsın hepimizide...

Doğumlar başlıyor heyecan dorukta. Benim bebeğim de dönmediği için dün doktorumuz 27 aralığa sezaryen tarihi verdi. Beklemek istediğimi söyleyince planlı sezaryen ile acilen hazırlanmış ameliyathane koşullarının farklı olabileceğini söyledi. Makul karşıladım kabul ettim. 2017 li yapamadım şu çocuğu bi Anestezi uzmanı da spinal anestezi yapalım bebeğe anestezi madde ulaşımı olmaz dedi. Genellikle epidural duydum, okudum bu nedenle sordum bende niçin spinal diye. Daha hızlı bebeğini kucağına alır emzirirsin, ilaç almamış olur bebek vb şeyler söyledi. Hamileliğimin 19. haftasında anal fissür ameliyatı olmuştum yine spinal anestezi ile. Dolaşınca, oturunca gerçekten fena bir baş ağrısı yapıyor ama fazla su tüketimi ile atılıyor. Epidural ve spinal bir arada yaptıranlar daha memnun sanırım.
Bir de doktorumdan bebeği hemen bana vermelerini rica ettim. Anne bebek dostu sezaryen uygulamasını sordum. Hastane olarak o noktada değillermiş malesef henüz. Normal doğum olsaydı ben bebeği verirdim hemen sana ama sezaryende çocuk doktoru vs de olacak ve böyle bir uygulama yok sadece gösterirler bebeği dedi. Sonra teeee ne zaman alıcam yavrumu kucağıma sizin doktorlarımız hastaneleriniz nasıl?

kızlar şimdi çıktım doktordan oğlum artık gelişmiyor yarın sezeryana alıncam.bana bolca dua edin nolur
Ayy hayırlısi olsun canım. Çok heyecanlı yaaa.rabbim sağ salim kurtarsin ilk annemiz sensin hade bakalım .güzel kolay bi doğum olsun inşallah. Haberdar Et bizi minnagimizin fotosunuda isteriz kendini iyi hissedince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…