Benim de dün gece mide bulantısı oldu sabah da oldu hatta heyecan mı yapıyoruz ne :)kızlar stresten midir nedir bugün bi midem bulanıyor ki.
Ben bunları doktorumla neden konuşmadım bilmiyorum halbuki en başından beri böyle istiyorum dogumu.Doğumlar başlıyor heyecan dorukta. Benim bebeğim de dönmediği için dün doktorumuz 27 aralığa sezaryen tarihi verdi. Beklemek istediğimi söyleyince planlı sezaryen ile acilen hazırlanmış ameliyathane koşullarının farklı olabileceğini söyledi. Makul karşıladım kabul ettim. 2017 li yapamadım şu çocuğu biAnestezi uzmanı da spinal anestezi yapalım bebeğe anestezi madde ulaşımı olmaz dedi. Genellikle epidural duydum, okudum bu nedenle sordum bende niçin spinal diye. Daha hızlı bebeğini kucağına alır emzirirsin, ilaç almamış olur bebek vb şeyler söyledi. Hamileliğimin 19. haftasında anal fissür ameliyatı olmuştum yine spinal anestezi ile. Dolaşınca, oturunca gerçekten fena bir baş ağrısı yapıyor ama fazla su tüketimi ile atılıyor. Epidural ve spinal bir arada yaptıranlar daha memnun sanırım.
Bir de doktorumdan bebeği hemen bana vermelerini rica ettim. Anne bebek dostu sezaryen uygulamasını sordum. Hastane olarak o noktada değillermiş malesef henüz. Normal doğum olsaydı ben bebeği verirdim hemen sana ama sezaryende çocuk doktoru vs de olacak ve böyle bir uygulama yok sadece gösterirler bebeği dedi. Sonra teeee ne zaman alıcam yavrumu kucağımasizin doktorlarımız hastaneleriniz nasıl?
en başından beri gönül yoldaşlığı yaptık burada hepimiz birbirimize.herkesin birbiri için dua etmişliği vardır.şimdi sizlerden dua istiyorum.Allah hepimize 9 ay karnımızda taşıyıp her hareketini hissedip heyecanlandığımız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.açılışı sanırım ben yapıyorum hade bakalım ayağımı sürüyorum bakalım kim gelecek arkamdan:Asli sende kavusuyorsun bebisine saglikla kucagina alirsin insallah dualarimiz seninle benimde haftaya cumartesi
11.30 sezeryan saatim.ama benim biraz uzun sürecek kasık fıtığı ameliyatı da olucam.benden sonra ilk sensin de mi?senden sonra da C candy1907 geliyor sanırım.Benim de dün gece mide bulantısı oldu sabah da oldu hatta heyecan mı yapıyoruz ne :)
Çok güzel geçecek inşallah doğumun bize yaz mutlaka ve dua et bizlere de..yarın kaçta gireceksin doğuma ?
en başından beri gönül yoldaşlığı yaptık burada hepimiz birbirimize.herkesin birbiri için dua etmişliği vardır.şimdi sizlerden dua istiyorum.Allah hepimize 9 ay karnımızda taşıyıp her hareketini hissedip heyecanlandığımız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.açılışı sanırım ben yapıyorum hade bakalım ayağımı sürüyorum bakalım kim gelecek arkamdan:
en başından beri gönül yoldaşlığı yaptık burada hepimiz birbirimize.herkesin birbiri için dua etmişliği vardır.şimdi sizlerden dua istiyorum.Allah hepimize 9 ay karnımızda taşıyıp her hareketini hissedip heyecanlandığımız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.açılışı sanırım ben yapıyorum hade bakalım ayağımı sürüyorum bakalım kim gelecek arkamdan:
Amiiiiiinnnnnnnen başından beri gönül yoldaşlığı yaptık burada hepimiz birbirimize.herkesin birbiri için dua etmişliği vardır.şimdi sizlerden dua istiyorum.Allah hepimize 9 ay karnımızda taşıyıp her hareketini hissedip heyecanlandığımız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.açılışı sanırım ben yapıyorum hade bakalım ayağımı sürüyorum bakalım kim gelecek arkamdan:
Benim 2 ocak ama benden once cok doguran olur belkide kizim erken gelir1.asli2434
2.mrs_aysel
3.candy1907
4. bakalım liste nasıl devam edicekk:)
Allahım hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..
Amin canım dualarımız seninle ve paşanla sendr habersiz bırakma bizien başından beri gönül yoldaşlığı yaptık burada hepimiz birbirimize.herkesin birbiri için dua etmişliği vardır.şimdi sizlerden dua istiyorum.Allah hepimize 9 ay karnımızda taşıyıp her hareketini hissedip heyecanlandığımız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.açılışı sanırım ben yapıyorum hade bakalım ayağımı sürüyorum bakalım kim gelecek arkamdan:
Kullanma talimatında yazıyordur bi bak istersen ama kaynatılıyor çoğuKizlar biberon basligi emzik bunlari kaynattinizmi erirmi acaba plastikya
Slm kizlar kontrolden geldim. 37+0 olduk 3000 kg dr.um artik dogabilir sıkıntı yok . Magnezyumu icme dedi . Cati muayenesi yapti bebegin başı baya baskı yapıyormuş ama cati biraz dar acilma yok haftaya tekrar bakicam dedi. Yürüyüş ve plates topu onerdi . 1 hafta icinde ordaki genislemeyi artirmak istiyorum kızlar. Normal dgm yapan tecrübeli arkadaslar neler yapmaliyim
Oy oy oyy hadi bakalım dualarımız seninleee :)kızlar şimdi çıktım doktordan oğlum artık gelişmiyor yarın sezeryana alıncam.bana bolca dua edin nolur
Maşallah bebişineSlm kizlar kontrolden geldim. 37+0 olduk 3000 kg dr.um artik dogabilir sıkıntı yok . Magnezyumu icme dedi . Cati muayenesi yapti bebegin başı baya baskı yapıyormuş ama cati biraz dar acilma yok haftaya tekrar bakicam dedi. Yürüyüş ve plates topu onerdi . 1 hafta icinde ordaki genislemeyi artirmak istiyorum kızlar. Normal dgm yapan tecrübeli arkadaslar neler yapmaliyim
Aralık annelerinden birine doktoru bu fotoğraftaki kağıdı vermiş, bebeğin kanala yerleşmesi ve açılma olması için bu egzersizleri uygula demiş. Yavaş yavaş birden yüklenmeden bunları yapabilirsin istersen. Ben de 35+3 haftalığım, şimdilik yürüyüşe ağırlık verdim. Bir hafta sonra yavaştan bu eğzersizlere başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?