2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben bunları doktorumla neden konuşmadım bilmiyorum halbuki en başından beri böyle istiyorum dogumu.
Odadan direk çıkmak istedim sanırım bilemiyorum stres mi yaptım o an dogum tarihi alınca heyecan mı yaptım aklımdan uçtu gitti her şey.Ama inş sadece gösterip kaçırmazlar yanımızdan. Bu yüzden de eşimin Doğuma girmesini istiyorum sezeryanda eller serbest olmadığı içn o takip etsin istesin bana versin bebişi

Asli sende kavusuyorsun bebisine saglikla kucagina alirsin insallah dualarimiz seninle benimde haftaya cumartesi
en başından beri gönül yoldaşlığı yaptık burada hepimiz birbirimize.herkesin birbiri için dua etmişliği vardır.şimdi sizlerden dua istiyorum.Allah hepimize 9 ay karnımızda taşıyıp her hareketini hissedip heyecanlandığımız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.açılışı sanırım ben yapıyorum hade bakalım ayağımı sürüyorum bakalım kim gelecek arkamdan:

Benim de dün gece mide bulantısı oldu sabah da oldu hatta heyecan mı yapıyoruz ne :)
Çok güzel geçecek inşallah doğumun bize yaz mutlaka ve dua et bizlere de..yarın kaçta gireceksin doğuma ?
11.30 sezeryan saatim.ama benim biraz uzun sürecek kasık fıtığı ameliyatı da olucam.benden sonra ilk sensin de mi?senden sonra da C candy1907 geliyor sanırım.

Dualarımız seninle canım inşallah saglıklı sihhatli bi şekilde kucagına alacaksın bebişini :) başka grupları okuyodum ama böyle heyecanlanmıyordum tanımadıgım için galiba sizi artık tanıyorum ya sanki kendim doguracak gibi mutlu ve heyecanlıyım :)

Canım rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmalar nasip etsin,dualarım seninle, enkısasürede güzelhaberlerini bekliyoruz

11.30 sezeryan saatim.ama benim biraz uzun sürecek kasık fıtığı ameliyatı da olucam.benden sonra ilk sensin de mi?senden sonra da C candy1907 geliyor sanırım.
1.asli2434
2.mrs_aysel
3.candy1907
4. bakalım liste nasıl devam edicekk:)
Allahım hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..

Kizlar biberon basligi emzik bunlari kaynattinizmi erirmi acaba plastikya

Amiiiiiinnnnnnn

1.asli2434
2.mrs_aysel
3.candy1907
4. bakalım liste nasıl devam edicekk:)
Allahım hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..
Benim 2 ocak ama benden once cok doguran olur belkide kizim erken gelir

Amin canım dualarımız seninle ve paşanla sendr habersiz bırakma bizi

Evet sıralama öyle gidiyor bakalım kim gelcek devamında :)
Yarın dualarımız seninle olacak 11.30 da biz de dua etmeye başlayalım kızlar :)

Aralık annelerinden birine doktoru bu fotoğraftaki kağıdı vermiş, bebeğin kanala yerleşmesi ve açılma olması için bu egzersizleri uygula demiş. Yavaş yavaş birden yüklenmeden bunları yapabilirsin istersen. Ben de 35+3 haftalığım, şimdilik yürüyüşe ağırlık verdim. Bir hafta sonra yavaştan bu eğzersizlere başlamayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_7164.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 115
kızlar şimdi çıktım doktordan oğlum artık gelişmiyor yarın sezeryana alıncam.bana bolca dua edin nolur
Oy oy oyy hadi bakalım dualarımız seninleee :)

Maşallah bebişine

Hemen kaydettim fotografı cok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…