2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadslar bebek kiyafetleri alcam ama kac aylik a uygun olmalı acaba onu cozemedim
Yenidoğan al 0-1 ve 0-3 aylıklardan da al ama çok da fazla alma doğduktan sonra gelişimine göre alırsın
Bez olarak ben 1 numara prima premium care aldım üzerinde ipeksi yumuşaklık yazıyor 150 tane fln var sanırım pakette hatırlamıyorum şimdi tam

Hayırlı olsun bu arada tarihin de senin de kavuşmana çok az kalmış kimya87
Çok teşekkür ederim hepimiz için ennnnn güzel kavuşmalar olsun inşallah
Heyecan yapmışsındır insan söyleyeceği düşündüğü birçok şeyi unutuyor. Benim eşim o gün bayılmasın yeter :)) Kan verdiğimde bile heyecan yapıyor. Bugün tahlil sonuçları için gittim tekrar ameliyata girecek olan çocuk doktorunu sordum konuşmak için ama nöbetçelik durumu oluyormuş değişkenmiş. Sezaryen günü baygın olmayacağım için fazla fazla ricada bulunarak bebeği bana da vermelerini isteyeceğim. İnşallah bir işe yarar Arz talep meselesi olur da ileride daha kolay bir şekilde anne teması vb gibi konuları önemserler belki

Ok
kızlar stresten midir nedir bugün bi midem bulanıyor ki.
Evdeki kuzucuklari in da heyecanlidir şimdi yaa.biraz zor oluyor evlatlarina sarılıp ameliyata gitmek .ben şimdiden nasıl doğuma gidecem diye duygulannmaya başladım heleki aglarlarsa bilmiyorum .. benim oglanlar hergun kaç gün kaldı diye gun sayiyorlar çok heyecanlilar saat başı elleri Göbek te korkuyorum içerde gelisemedimi ellenmekten diye baba bi yandan ekliyorum abiler bi yandan dogsada artık besinin sevseler. :)))))))

Ay dogumlarimiz başladı yaaa çok heyecanlı sıra bizede gelecek insallah Ayy o cicilerin içinde gorecez yavrucuklari artik
Asli sende kavusuyorsun bebisine saglikla kucagina alirsin insallah dualarimiz seninle benimde haftaya cumartesi

yaa çok tatlılarr . Kardeş ne güzel bi duygu .

onları da götürücem hastaneye bilmiyorum Nasıl olacak gelmek istiyorlar.ben ikinci doğuma giderken kızıma sarılıp ağlamıştım o uyurken.

Merhabalar magnezyum bende kullanıyorum doğumumu geciktiriyormuş? Ben ilk doğumumda normal Doğum yaptım, perine masajı yapabilirsiniz YouTube da videoları oluyor maket üzerinde. Acele etmeyin 42.haftaya kadar normal Doğum beklenebilir :)

kızlar şimdi çıktım doktordan oğlum artık gelişmiyor yarın sezeryana alıncam.bana bolca dua edin nolur

Rabbim yardımcın olsun inşaAllah canım benim sende evladinda sağ salim çıkarsınız inşaAllah. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin dualarım seninle canım benim

Ben molfix 1 ve 2 no dan 1 er paket aldım. Geçen hafta 3 kiloydu bebiş geeçmiştir 2 no da 1 sıkar belki die. Islak mendil de uni yenidoğan aldm biraz pahalıya mal oluyor ama olsun

Catı muayenesinde agrin oldumu canım ? Hep ağrılı diyorlar korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…