2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar geçen hafta kontrol vardı plasenta previa olduğumdan gün alacaktık sonra bi baktı ki bebişim çekmiş eşini yolunun önünden. Çok rahatladık. Sonra Doğum yöntemini seçmemi istedi. Ben okuldaki bayanların hikayeleri ve tavsiyeleri üzerine zaten korktuğum normal doğumdan vazgeçtim. Aslında hep sezeryan gitti son hafta bu haber şaşırtıcı oldu bizim için. Neyse bu hafta nst ye girdim. Sancıma da bakıldı. Her şey stabil ve normal. Dr alttan bakmak istedi garantiye almak için. Gerçekten yol açılmış ama hala ufak da olsa kanama riskimiz var normal doğumda ben de sezeryan önerirdim deyince içime de su serpmiş oldu. Bu arada geçen hafta bebiş 2400 dü bu hafta 2900 olmuş Bi an korktu doktorum. İri mi gidiyor diye. Ben bu hafta grip oldum. Neler içtim keçiboynuzu pekmezli sıkma meyve suları. Günde 1 lt ye yakın ballı süt meyve çayları derken tosuncuk olmuş kızım Maaşallah. Bizden mutlu haberler bu kadar. Ocağı bulacak inşallah yavrum. Allah yardım etsin hepimize inşallah

Catı muayenesinde agrin oldumu canım ? Hep ağrılı diyorlar korkuyorum

Cati muayenesi de agrim olmadi cnm . Sadece biraz k3ndimi kastim belki de o yuzden dr biraz dar dedi . Daha once alttan kamera ile muayene olduysan ayni onun gubi . Işte vsurekli etraftan korkutucu hikayeler vs duydugumuz icin korkuyiruz.
Oysa sinek isirigi kadar ya da bnm dr un eli hafiftu acitmamak icin gayet yumusak davrandi . Haftaya tekrar bakacak genelde 2. Jontrolde daha rahat olunur dedi .insallahv1 hafta icinde sancim baslar hurma aldim pilates topu siparis ettim bakalim nolacak

Magnezyum 28 hafta baslatti erken dogum olmasin kasilma olmasin diye iciliyir ana 36 dan sonra sanci olmali diye icmemek gerekiyinus artik sanciyi engellemenin anlami yok sanci gelmeli dedi dr. Bilsrm gecen hafya burakirdim

Maşallah size :-D inşallah gönlünce olur her sey. Doğum hikayelerini yararlı olmucaksa dinlememek en iyisi bence ama :)

kizlar bir sorumvar, ozellikle soguk yerlerde oturanlara, biz bu cocuklara zibin falan filan aldik, hersey iyi guzel de bu cocuklari ornegin hastaneden cikarken soguktan korumak icin ne yapacagiz?

battaniye var da, usumez mi? su cok kalun tulumlardan mi aldiniz?

Evt canim o kalin tulumlardan 1 tane aldim ben. Pufuduk bisi hastane cikis8nda giydirecegim. Sadece battaniye yetmeyebilir.

Port bebe almadin mi canim. Bi penye bi kalin battaniye bide port bebeye koydun mu usumez

Kundak alcam ben 1 tane .sarıp sarmalayacam ona .sonra portbebenin içine koycam.sagsalim gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…