2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evt canim o kalin tulumlardan 1 tane aldim ben. Pufuduk bisi hastane cikis8nda giydirecegim. Sadece battaniye yetmeyebilir.

Port bebe almadin mi canim. Bi penye bi kalin battaniye bide port bebeye koydun mu usumez

ya port bebe, bebek arabasinin bir parcasi olarak var ama hastaneden cikarken maxi cosi kullanilacagi icin nasil koruyacagum cocugu bilemedim. belki de tulum almam lazim, bakayim hemen bi. cok tesekkurler kizlar.

ya port bebe, bebek arabasinin bir parcasi olarak var ama hastaneden cikarken maxi cosi kullanilacagi icin nasil koruyacagum cocugu bilemedim. belki de tulum almam lazim, bakayim hemen bi. cok tesekkurler kizlar.
O durum benidr düşündürüyor ama battaniyeye sararsak sıkıntı olmaz inş.
Arkadaşım iki bebeğinide kışın doğurdu hastaneden arabaya kadar kalın battaniyr ile taşıdılar.

üşümez heralde canım..başına güzelce beresini tak iki battaniyeye sar..arabayı da hastanenenin önüne getirsin eşin..hemen hastaneden çıkıp arabaya binersin...ben öyle düşünüyorum..

Offf yaw .sizi okudukça beni daha zor günler bekliyo.simdi kizceler gorumcem eve geliyo yemek yapiyo temizlik yapiyo aksam gidiyo.ben 3 aylık hamileyken başladı gelmeye.simdi ben eşime ablan artık gelmesin ben yaparım diyorum bana haraket olur hem diyorum.birde yaptığını beğenmiyorum ne de olsa insanın kendi yaptığı temizliğe benzemez başkasının yaptığı.ustunden tekrar geçiyorum.niye gönderiyorsn derseniz de .maas veriyoz her ay . hem iyi yapmiyo hem peşinden tekrar geçiyorum hemde maaş veriyoz üstüne.canimi bu sikiyo.ablan gelmesin artık diyorum tamam söyleyecem diyo ama icraat yok.iyi yapsa bisey demicem.mutfak eşyalarının yerini de değiştirio.aradigimi bulamayınca bana geliyolar.tup bebek benim ki 6 yıl olmadı eşimden kaynaklı.gelme deriz bebegime bisey olur allah korusun vicdan azabı duyarim . tüp bebek olupta kendi isini kendi gören hanımlar yazabilir mi.normal yolla olanlar da yazsın . o kadar kötü mu olcam bende .birde tüp bebk olduğunu benim annem babam ve ablam biliyo sadece.gomdermezsen ablani hastanede beni o beklesin dedim .tup bebek olduğunu onun ailesinden kimse bilmiyo ya.gondersin diye öyle dedm.gonderirse ablasini benim annem beklicek.bizim de paraya ihtiyacımız var bebek geliyo masraf var . bunu düşünen tek ben varım.

Bir derdim vara acman gereken konuyu buraya acmissin sanirim. Oraya acarsan daha faydali yorumlar bulabilirsin.

Çok sıkma kendini zaten kıymetli bebekmiş şimdi bende ilk doğumumda seninkilere benzer şeyler düşünüyordum bebeğini kucağına alınca kim gelmiş ev batmış umurunda olmuyor emin ol sen bebeğini düşün minik ellerini sana dokunuşunu bunların tadını çıkar Canım

canım yemek yapmakta bişey yok..yemeğini kendin yaparsın..evin günlük dağınıklığını da toplayabilirsin..hafta sonları da eşin evdeyken beraberce süpürüp silersiniz..işten dolayı bebeğe bişey olcağını sanmıyorum..tabi cam kapı silmek gibi şeyler yapma..eşin destek olursa sorun kalmaz..biz öyle yapıyoruz..ben sadece yemek yapıp evi topluyorum..haftasonuda beraberce evi temizliyoruz..

Merhaba anne adayları nasılsınız. Kontrolden geldik biz. 35+0 ız bugün. Kızım 3270 gr olmuş. Boyuda uzun dedi ama cm soylemedi. Bende sormayı unuttum. Onceki kontrolumuzde ( 2 hafta önce ) 49 cm demişti.2 hafta önden gitmeye devam ediyoruz. Hala dönmemiş kızım bu arada. Doktorum çok normal doğum yanlısı,isteğe bağlı sezeryan sevmiyorum. Korkuyorum diyen kadınlarada acayip sinir oluyorum dedi. Bende diyemedim o korkaklardan biride benim diye 4 kilo olursa sezeryan yaparım dedi. Normal doğum diyorum herşey iyi gorunuyor ama haftaya çatı muaynesi yapalım bakalım bi ne var ne yok dedi. Şimdi beni bi stres bastı biraz. Çatı için erkenmi acaba. Muayeneyi olup bide sezeryan olursam boşuna o stresi çekmiş olucam. Normal doğum yapmak isterim ama tam cesaretim yok bu konudaa. Muayenedende korkuyorum açıkçası. Doğum şeklimi kızıma bıraktım. İkimiz için en iyisi neyse o olsun dedim ama yinede stres oldum. Kafam karışık biraz açıkçası. Muayeneyi olsammı ertelesemmi bilemedim

Ablasi gelip temizlemese Evin ne durum da olduğu benim umrumda olmaz ama gelip yapmaya çalışıyo ve maaş veriyoz.onun için evin durumu umrumda oluyo mecbur

Masallah kizina tombikmis:) kilosunun yazdigi usg kagidi varsa orada fl boyu var onu 7 ile carparsan boyunu bulursun. Hala donmemis ve dr normal dogum gibi yaklasiyor ne guzel boyle bi doktora denk gelemedim bende senin aksine normal olsun istiyorum. Cati muayenesi 37 de yapiliyor genelde ama 36 da erken degil cati muayenesi korkulacak birsey degil simdiden onu gozunde buyutme.

Bende oyle düşünüyorm.oyle yapariz diyorum.kis zaten camlar kimin umrun da .cumartesi pazar yemeği ben yapıyorum zaten .diyorum esime gelmesin diye.soyleyemiyo mu ne anlamadım.dun dedi yarın soylrim diye ama bugün de sen gelme soğukta ben seni almaya gelirim dedi.bi de o var tabi almaya gidiyo 15 km uzakta oturuyo bize.sabah alıp akşam goturuyz

Çatı muanesi?alttan mi bakiyolar

valla tup bebek normal bebek bence farketmez, sadece sunu soyleyebilirim ki bana 7 aydan itibaren biri yardimci olsa cok iyi olurdu benim oyle bir sansim yoktu. tabi ne kadar odediginde onemli sonucta bunun bir maddi karsiligi var. ben rahat bir insanimdir, oyle cok kotu yapmiyorsa gidip ardindan da dolanmam, eger rahatsiz oldugum birsey varsa da soylerim. maddi kismina birsey soyleyemeyecegim cunku bunun degerlendirmesini sen ve esin yaparsin ama konforun elbette ki bir bedeli var.

Maşallah biraz öyleymiş teyzesi evet 7le çarpınca çıkıyomuş ama doktorum ölçülerin yazdığı usg kağıdı vermiyor hiç. 4d den yüzünü çekip veriyor sadece. Dönmemesine takılmıyor hiç döner döner merak etme diyor. Tamamen normal doğum yanlısı. Guzel örnekler veriyor filan. Ben başından sonuna yanında olucam vs diyor. Bende inan çok istiyorum normal doğurabilmeyi ama yapabilirmiyim bilmiyorum. Endişeliyim biraz. Normalde iğne bile vuralamıycak kadar korkak bir insanım çunku. Ama kendimide cesaretlendiriyorum bir yandan. İnsanlar ne acılar hastalıklar çekiyor. Herkes doğuruyor. Ağrıdan kim ölmüş geçer gider. Nazlanmanın bir anlamı yok diyee işede yarıyor cesaretleniyorum biraz ama yinede kafam karışık iştee. Oyusden dedim pişman olmamak için seçim yapmıycam. Doktor neyi uygun görürse o olsun,ikimiz için en sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun. Çok stres oluyorum ama seçim yapmıyorum şuan için. Ama o anlar gelince fikrim değişirmi ne olur bilemiyorum. Ama bildiğim birşey var ben doğurursam herkes doğurur

Maşallah bebeğine tosun olmuş :)
Muayene için istersen ertele canım benimki 38 de bakacağım demişti ama arkadaşıma 39 da baktı doktoru hatta doğuma gidildiğinde ilk kez bakan var.ama korkulacak da bi şeyi yok bebek kafasının çıkabileceği kadar esnek yaratılmış sonuçta öyle düşün.
Olabiliyorsa en güzeli normal dogum ne güzel senin doktorun normalden yana.inşallah en güzel en kolay şekilde geçer dogumun.
Benimki de normalden yana diye düşünüyordum ama bana hiç cesaret vermedi belki azıcık cesaret verse ben bile suni sancı almayı deneyecektim dogum için.ama doktor çok zor ve sezeryana dönme ihtimalimiz çok yüksek diyince insanın gözü korkuyor.

Çatı muayenesinden. Bu kadar korkmayın kızlar sadece kendinizi kasarsanız hafif acınız olur yoksa rahat olun dr unuza güvenin yaptıktan sonra boşuna stres yapmışım diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…