2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İşin açıkçası ben sezeryandan da korkuyorum ama normal doğuma göre daha çekilebilirmiş gibi geliyor sadece sonuçta dünyaya bir insan getiriyoruz. Zorluklarıda olacak tabi,bunlara katlanmalıyız ne gerekiyosa onu yapmalıyız. Şimarıklığında alemi yok önemli olan sağ salim doğmaları ama işte yinede insan duygularına söz geçiremiyor endişelenmeden edemiyor. Doktoruna güveniyosan doktorun öyle dediyse yapacak bişey yok canım.Aksi bişey olsa sonra allah korusun sen üzülürsün. Oyusden hepimiz için hayırlısı olsun. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımızaa

Çatı muayenesinden. Bu kadar korkmayın kızlar sadece kendinizi kasarsanız hafif acınız olur yoksa rahat olun dr unuza güvenin yaptıktan sonra boşuna stres yapmışım diyeceksin
Saol canım yaa,inş öyle derim bende sonuçta kısacık birşey acırsada katlanıcaz artık napalımm

Maşallah kızına canım severim o tombiki... ne güzel normal doğum yanlısı dr bulmuşun çoğu dr gerçekten sezeryancı sona kadar alıştır kendini... Normal doğumun rahatlığı gerçekten çok güzel

Maddi yani eşimin umrunda değil.annelik duygusu herhal . Ona vereceğim e kızıma bisey alırım kafasındayım.cok pimpirikliyim ben yawkeseleri benim koyduğum yere koymuyo diye bile sinir oluyorm . uzanıp alıp onu yerine koyuyorum.haftada 1 iki haftada bir gelir temizler diyorum . ev küçük zaten fazla is olmuyo .

Bende kalim yunlu tulumlardan aldim cnm bizim buranın sogugi kotu oluyor:) battaniye falan kesmez:)

Arkadslar sezaryan da bir ameliyat riskleri cok.normal doğumda akşama kalkıyorsun.ama sezaryanda karnın yarık oldugu için bebeği emzirirken bile acıyo karınındaki yarik

Evet canım normal doğum sonrası için özellikle rahat oluyor. Çabuk toparlanıyorsun. Kişiye göre değişebiliyor bazen tabi ama. Oyle yapıyorum canım. Kendimi sürekli telkin ediyorum. Alıştırmaya cesaretlendirmeye çalışıyorum. Bakalım kısmett. Şu muayeneyi atlatınca belki gerisi daha kolay gelirr

O ağrı gelince nere ne iğne sokuyorlar umrunda olmaz .daha sen gidersin iğne ye iğnenin sana gelmesini beklemeden

Doktoruma sordum.tüp bebek hamilesiyim nasıl doğum dusunuyosunz diye.sorun olmazsa normal yapa can sorun olursa keser alırım dedicok rahatlattı beni keser alırım mi denir sezeryan yaparım de degilmi.benim doktorda normal dogum yanlışı.internette yazisi da var onu okumuştum rahatladim .normal yapcak .sorun olursa kesecek alcak

Arkadaşlar şu oto koltukları hakkında ne dusunuyosunz .30 derece açılı olması gerekiyoms.daha fazlası allah korusun bebek ölümüne sebep oluyoms

Fabi hastaneden çıkarken oto koltuğu ana şartı kucağı var ise, bebek arabasına takılan ve otomobilde de kullanılan portbebe'leri kabul etmiyorlarsa odenwalder mucki babynest'lere bakabilirsin oradan, hem oto koltuğuna hem de bebek arabasına kemer kısımlarından monte edilebiliyor. Bana battaniyeden daha konforlu geliyor açıkçası. Benzeri soğukları yaşıyoruz haliyle.
Geçenlerde eşimin ailesi ziyarete geldi yurtdışından buranın soğuğunu görünce ısrarla arabaya takılan portbebe almam gerektiğini, soğuklarda daha kullanışlı olacağını orada ilk aylarda bebe koltuğundan daha sık kullanıldığını söylediler ama bana açıkçası hem sürekli yatar pozisyonda olması, hem uzun vadede kullanılamayacağı için pek sıcak bir fikir gibi gelmedi. Çözümü yukarıda bahsettiğim şekilde buldum.

Arabanın markasını bilmiyorum ama maxi cosi ise şayet cosi'nin de araç koltuğu için babynest'i ve bebek arabaları için ürettiği footmuff'ları var.

Oto koltuğunu 1 yaşından sonra öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…