2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kesinlikle oto koltugu sarti var benim bildigim kadariyla. zaten bende oto koltuksuz cikarmak istemem, ne olur olmaz. cordicim yine hizir gibi yetistin valla cok sagol hemen bakayim dedigine.

Hic endiselenme en azindan bebegini kucagina alana kadar sanci cekeceksin oda herkesinagri esigi farkli bana zor gelen sana kolay gelir bellimi olur. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Drunun tavrini cok begendim bizimki daha 34.haftada sezeryana gun verdi sonraki konrolde donmemis olursa tarih kesinlesecek dedi cok iyi dr ama sezeryan yanlisi bakalim ne gelir basimiza :)) hos saglikla gelsinlerde cokta takilmamak lazim.

ben tr de oto koltugu yasak diye biliyorum, çocukları öldürüyomuş maazallah :/

kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Gözün aydin, gecmis olsun canim.
Saglikla, mutlulukla büyüt insallah.

ben tr de oto koltugu yasak diye biliyorum, çocukları öldürüyomuş maazallah :/

Evet yasakmış ikiz'ciğim. Özellikle 0-13 kg grubu çok fuzuliymiş. 0 kg çocuk mu olur hem ne saçma değil mi? Özellikle yan darbe emilimi olanlar çok gereksizmiş. Hani olur da kaza anında refleks olarak ebeveyn direksiyonu ters yöne kırar, ebeveyn arkasındaki çocuğa yandan darbe gelmesi çok sağlıklı bir şeymiş. Refleksleri gelişirmiş çocuğun kendini koruma güdüsüyle...

Hatta bizim burada trafik polisleri oto koltuğunda çocuk görünce ceza kesiyor. Çocuk niye ön koltukta kucağınızda değil, niye yalnız bıraktınız diye alıp yetiştirme yurduna veriyorlar.

kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Gözlerin aydin .masallh bol bol sütun olsun inşallah . darısı bizlerin başına insallah

Gözün aydın Aslı'cım. Maaşallah oğluna da.
İyi haberlerinin devamını bekliyoruz.

oyleymis ya, en guzeli battaniyeye sarip arka koltukla ön koltuk arasina usulca yere birakmakmiş..
ben de yeni ogrendim bacim..
yoksa niye 2 tane 0-13kg ana kucagi aliym..
hayir bi de sabitlemek icin baza da aldim..
hep boşa masraf :)))

Benim ikinci olacak kızımı normal doğurdum. Şimdide eşim druma doğum şekli dedi odadan kovdu 1. Yi çıkarmış 2. Yimi çıkaramayacak diye...

Ayy çok sevindim darısı bizlere inş. Sen nasılsın canım

Benim ikinci olacak kızımı normal doğurdum. Şimdide eşim druma doğum şekli dedi odadan kovdu 1. Yi çıkarmış 2. Yimi çıkaramayacak diye...
Benim daha ilk ve tüp bebek.tup bebekleri sezeryanla alıyorlar dediler de en azından ankara da öyle oluyomuş bende korktum sordum .oyle değilmiş

geçmiş olsun..gözün aydın canım..darısı bizlere inşallahhh:)

fantasktik-fabi
Benim ki bu cnm
Resim cektim yukleyemedim int buldum :)
Maviside var bunun

Eklentiler

• Screenshot_20161216-133235.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20161216-133241.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
oyleymis ya, en guzeli battaniyeye sarip arka koltukla ön koltuk arasina usulca yere birakmakmiş..
ben de yeni ogrendim bacim..
yoksa niye 2 tane 0-13kg ana kucagi aliym..
hayir bi de sabitlemek icin baza da aldim..
hep boşa masraf :)))

Evet canım, ayağınla da hafifçe koltuk arasında yatan çocuğun üzerine basacakmışsın ki araç yol bozukluklarından sarsılınca çocuk sabit dursun.

Ben de 1 yaşına kadar yasak olduğunu bilseydim almazdım valla. Ne güzel doğal yöntemler varmış meğer. :'(

Çok sevindim gözün aydın söylenilen kilodan da fazla doğmuş maşallah ona sağlıkla büyüsün
sen nasılsın ? Müsait olduğunda bekliyoruz devamını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…