- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
kesinlikle oto koltugu sarti var benim bildigim kadariyla. zaten bende oto koltuksuz cikarmak istemem, ne olur olmaz. cordicim yine hizir gibi yetistin valla cok sagol hemen bakayim dedigine.Fabi hastaneden çıkarken oto koltuğu ana şartı kucağı var ise, bebek arabasına takılan ve otomobilde de kullanılan portbebe'leri kabul etmiyorlarsa odenwalder mucki babynest'lere bakabilirsin oradan, hem oto koltuğuna hem de bebek arabasına kemer kısımlarından monte edilebiliyor. Bana battaniyeden daha konforlu geliyor açıkçası. Benzeri soğukları yaşıyoruz haliyle.
Geçenlerde eşimin ailesi ziyarete geldi yurtdışından buranın soğuğunu görünce ısrarla arabaya takılan portbebe almam gerektiğini, soğuklarda daha kullanışlı olacağını orada ilk aylarda bebe koltuğundan daha sık kullanıldığını söylediler ama bana açıkçası hem sürekli yatar pozisyonda olması, hem uzun vadede kullanılamayacağı için pek sıcak bir fikir gibi gelmedi. Çözümü yukarıda bahsettiğim şekilde buldum.
Arabanın markasını bilmiyorum ama maxi cosi ise şayet cosi'nin de araç koltuğu için babynest'i ve bebek arabaları için ürettiği footmuff'ları var.
Hic endiselenme en azindan bebegini kucagina alana kadar sanci cekeceksin oda herkesinagri esigi farkli bana zor gelen sana kolay gelir bellimi olur. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Drunun tavrini cok begendim bizimki daha 34.haftada sezeryana gun verdi sonraki konrolde donmemis olursa tarih kesinlesecek dedi cok iyi dr ama sezeryan yanlisi bakalim ne gelir basimiza :)) hos saglikla gelsinlerde cokta takilmamak lazim.Maşallah biraz öyleymiş teyzesievet 7le çarpınca çıkıyomuş ama doktorum ölçülerin yazdığı usg kağıdı vermiyor hiç. 4d den yüzünü çekip veriyor sadece. Dönmemesine takılmıyor hiç döner döner merak etme diyor. Tamamen normal doğum yanlısı. Guzel örnekler veriyor filan. Ben başından sonuna yanında olucam vs diyor. Bende inan çok istiyorum normal doğurabilmeyi ama yapabilirmiyim bilmiyorum. Endişeliyim biraz. Normalde iğne bile vuralamıycak kadar korkak bir insanım çunku. Ama kendimide cesaretlendiriyorum bir yandan. İnsanlar ne acılar hastalıklar çekiyor. Herkes doğuruyor. Ağrıdan kim ölmüş geçer gider. Nazlanmanın bir anlamı yok diyee işede yarıyor cesaretleniyorum biraz ama yinede kafam karışık iştee. Oyusden dedim pişman olmamak için seçim yapmıycam. Doktor neyi uygun görürse o olsun,ikimiz için en sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun. Çok stres oluyorum ama seçim yapmıyorum şuan için. Ama o anlar gelince fikrim değişirmi ne olur bilemiyorum. Ama bildiğim birşey var ben doğurursam herkes doğurur
cordeliac @buğza I ikizcan2016 kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bi haber edin kendinizden bakın ilk bebeğimiz geliyor bugün? Sıra geliyor yavaştan sizinkilerede..
Fabi hastaneden çıkarken oto koltuğu ana şartı kucağı var ise, bebek arabasına takılan ve otomobilde de kullanılan portbebe'leri kabul etmiyorlarsa odenwalder mucki babynest'lere bakabilirsin oradan, hem oto koltuğuna hem de bebek arabasına kemer kısımlarından monte edilebiliyor. Bana battaniyeden daha konforlu geliyor açıkçası. Benzeri soğukları yaşıyoruz haliyle.
Geçenlerde eşimin ailesi ziyarete geldi yurtdışından buranın soğuğunu görünce ısrarla arabaya takılan portbebe almam gerektiğini, soğuklarda daha kullanışlı olacağını orada ilk aylarda bebe koltuğundan daha sık kullanıldığını söylediler ama bana açıkçası hem sürekli yatar pozisyonda olması, hem uzun vadede kullanılamayacağı için pek sıcak bir fikir gibi gelmedi. Çözümü yukarıda bahsettiğim şekilde buldum.
Arabanın markasını bilmiyorum ama maxi cosi ise şayet cosi'nin de araç koltuğu için babynest'i ve bebek arabaları için ürettiği footmuff'ları var.
Gözün aydin, gecmis olsun canim.kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Gozun aydin masallah ogluna. Darisi basimiza insallah.kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
ben tr de oto koltugu yasak diye biliyorum, çocukları öldürüyomuş maazallah :/
Gözlerin aydin .masallh bol bol sütun olsun inşallah .kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Evet yasakmış ikiz'ciğim. Özellikle 0-13 kg grubu çok fuzuliymiş. 0 kg çocuk mu olur hem ne saçma değil mi? Özellikle yan darbe emilimi olanlar çok gereksizmiş. Hani olur da kaza anında refleks olarak ebeveyn direksiyonu ters yöne kırar, ebeveyn arkasındaki çocuğa yandan darbe gelmesi çok sağlıklı bir şeymiş. Refleksleri gelişirmiş çocuğun kendini koruma güdüsüyle...
Hatta bizim burada trafik polisleri oto koltuğunda çocuk görünce ceza kesiyor. Çocuk niye ön koltukta kucağınızda değil, niye yalnız bıraktınız diye alıp yetiştirme yurduna veriyorlar.
Benim ikinci olacak kızımı normal doğurdum. Şimdide eşim druma doğum şekli dedi odadan kovdu 1. Yi çıkarmış 2. Yimi çıkaramayacak diye...Doktoruma sordum.tüp bebek hamilesiyim nasıl doğum dusunuyosunz diye.sorun olmazsa normal yapa can sorun olursa keser alırım dedicok rahatlattı beni keser alırım mi denir sezeryan yaparım de degilmi.benim doktorda normal dogum yanlışı.internette yazisi da var onu okumuştum rahatladim .normal yapcak .sorun olursa kesecek alcak
Ayy çok sevindim darısı bizlere inş. Sen nasılsın canımkızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Benim daha ilk ve tüp bebek.tup bebekleri sezeryanla alıyorlar dediler de en azından ankara da öyle oluyomuş bende korktum sordum .oyle değilmişBenim ikinci olacak kızımı normal doğurdum. Şimdide eşim druma doğum şekli dedi odadan kovdu 1. Yi çıkarmış 2. Yimi çıkaramayacak diye...
geçmiş olsun..gözün aydın canım..darısı bizlere inşallahhh:)kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
oyleymis ya, en guzeli battaniyeye sarip arka koltukla ön koltuk arasina usulca yere birakmakmiş..
ben de yeni ogrendim bacim..
yoksa niye 2 tane 0-13kg ana kucagi aliym..
hayir bi de sabitlemek icin baza da aldim..
hep boşa masraf :)))
Çok sevindim gözün aydın söylenilen kilodan da fazla doğmuş maşallah ona sağlıkla büyüsünkızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
Çok şükür Rabbime bahtı ömrü güzel olsun kuzumun .kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?