2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

bence düşünmeden yazdın sanırım. topikte de forumda da tüp bebekle dogum yapan cok insan var. bu saklanacak, utanılacak bir durum değil ki ailenizden saklıyorsunuz. cok sükür ki tüp bebekle insanlar ugrasıp bebeklerine kavusuyor. bu dediğinizin kırıcı olabileceğini düşünmüyorsunuz sanırım tüp bebek ile hamile kalanlar için. ki herkes hamile grupta. lütfen düşünerek yazın. normal-tüp bir fark yoktur.

hadi saklıyorsunuz bu kadar özel hayatınızı konuda paylaşmayın lütfen. daha önce de bu kadar detaylı aile hayatını paylasmanın sonucunu gördük, az kalsın topik dağılıyordu. özel hayatınızı anlatmak için lütfen bdv ye vs konu acın. burada sadece bebeklerimiz ile alakalı fikirler paylaşıyoruz.

yawrum o dedigin yazın olur da, kışın zor olur, hep çamur olur üstü başı, battaniyesi fln..
kar da varsa iyice leke yapar..
bi de hergun onu yikamayla mi ugrasicaz
bence biz yine de oto koltuklarini kullanalim, sırt destekleri fln koyariz, belki ölmezler o zmn..
hem eşim cok kizar benim
"madem yere koycaktik, neden oto koltugu aldik" diye kiyametleri koparir..

aynen katiliyorum minecim sana..

M Mavis67
tüp bebek utanilacak, saklanacak bi durum degil.
yazdiklarin gercekten tuhaf. tamam disariya karsi esinde sikinti oldugunu, tup bebek oldugunu soylemeyin, o sizin bileceginiz bi iş..
ama bunu aileden bile saklamak?

tup oldugu halde kendi isini kendi görmek?
biz yaratik miyiz?
tup ya da normal gebelik diye bi ayrim yoktur tıpta, riskli ya da risksiz gebelik vardir.
gebeligin riskliyse dikkat edersin, is yapmazsin.
degilse normal hayatina devam edersin.

kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine

<3 :) Darısı hepimizin basına insallah.

aaa kiminki geliyor? ben kacirmisim onu :)
Bak gelmiş bile asli2434

kızlar yeni yazabiliyorum oğluşum doğdu çok şükür herşey yolunda.3 kilo 150 gram doğdu.çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin kucağınıza almayı.herkesten Allah razı olsun yazarım yine

Gözün aydın aslı inşallah sende iyisindir bebekte. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İlk bebişimiz oldu maşallah ona. Darısı sıradakilere inşallah.

Allah iyiliğinizi versin bende diyorum bunlar ne diyor

O nasıl bi söyleyiş güldüm yani doktorlarda alemm

topikte dogumlar baslamis, ortalik senlensin lutfen :))))

@asli2434 geçmiş olsun canim, gozun aydin,
darısı basimiza :))

Tüp bebekle alakalı bişey olduğunu düşünmüyorum canım ben. istemiyosan eşin söylese iyi olur Sonucta rahat hissetmende önemli.Ama ben 31 haftadan beri haftada bir yarım gün alıyorum. Cabuk yoruluyorum.

Yaparsın canım normal doğum. Kendini doldurma cesaretlendir. Kötü hiç bir hikaye video izleme anlattırma. Herkes doğuruo bebeğimizi kucagımıza alınca her şey biticek

Ne diyosunz siz hanımefendi.dusundumde yazdım zaten yoksa nasıl çıkar bu konu .sizi ilgilendirmiyorsa cevap yazmasaydımz hatta okumasaydınız.ben sadece soru sordum ilerleyen aylar da nasıl zorluklar yaşarım cok zor da kalsın diye . tüp bebek ayıp bisey değil bunun bende farkındayım.esim ailesine söylemek istemiyorsa ben ne yapabilirim . kendi ailem biliyo zaten.sadece siz rahatsız oldunuz nedense.iyi okuyup öyle cvp verseydinz.

Gözün aydın canım darısı bıze ınsallah. Heyecan yaptım bendeee. Bızı haberdar et yıne. Paşayı bızım yerımıze de kokla

Haha buda güzelmişş oto koltuğunun bencede tek yararı arabayı biz kullanırken bebeğin uyuyabilmesi ve oynayabilmesi

yoo ben de rahatsiz oldum.
benim de tup bebek, tek derdim de evlatlarimi saglikla kucagima almak..
4.denemede hamile kalmis biri olarak tup bebekten utanilacak bi durummus gibi soz etmeniz hic hos olmamis.
insanlar bir evlat sahibi olabilmek icin ne paralar harciyor, ne umutlar tuketiyor, yine de hamile kalamiyorlar..

siz bir de ilk denemede hamile kalmissiniz ne guzel..
boyle bos dusuncelerle kafanizi mesgul edeceginize, şukredip sadece saglikla cocugunuza kavusmayi dilersiniz umarim.

Aslıcım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün, bol bol sütün olsun inşallah :)

Arkadaşım anlamiyomusunz lafları cımbızla cekmeyin.tup bebek hakkında soru sormadım ben size .o eşimin tercihi söyleyip söylememek . tartışmaya açık değil.ben dünya üstünde yaşayan biriyim açık adresimi vermedim zaten ilerleyen aylarda nasıl zorluklar yasiyosunz ondan söz edin bend e ona gore abln gelmeye devam etsin dicem.siz lafı cımbızla anlamak ıstediginz kadarını anliyosunz .tup bebek degil burda konu.ayrica tüp bebek olduğu için utanmıyorum. Eşimden kaynaklı dediğim esim şehir dışında yaşıyor ayda 1 geliyo.ondan dedim eşimden kaynakli diye ne olduğunu anlamadan yargilamk ne kadar da.ayip

bence siz de keşke anlayıp da öyle cevap verseydiniz.

"tüp bebek ayıp bisey değil bunun bende farkındayım.esim ailesine söylemek istemiyorsa ben ne yapabilirim " diyorsunuz ya paylaşmasaydınız diyorum işte bende. böyle birsey yazacağınızı bilsem zaten okumadan geçerdim. müneccim değilim sonucta kesin sinir bozucu birsey yazılmıstır bunu okumayayım diye atlayayım diyemiyorum maalesef.

gayet iyi okuyup da cevap verdim. sadece kendimin rahatsız olduğumu düşünmüyorum ki olsam bile sizin özel hayatınızı okumak zorunda değilim. yazdıgınız bastan okuyun, yazdığınızda ileride nasıl zorluk cekerim yazmıyo gayet görümcenizden sikayet ediyorsunuz yaptıgı işi begenmiyorum vs diye. üzerine eşinizin ailesinden, tüp bebek olamsından bahsediyorsunuz.

hamilelik ile ilgili bir sey yazdığınızda zaten herkes yeterince yardımcı oluyor. aile konularınızı buraya taşımayın.

Tüp bebek diye utamdigimi sanan kullanıcılar . yanlış anlamışlar.utansam burada da söylemem.benim sorduğum ilerleyen haftalardaki zorluklar.ona göre ablan gelsin dicem .tup bebekle hamile kalanlar yazsın dedim çünkü bende öyle hamile kaldım diye.kizimi cok seviyorum gelsin diye 4 gözle bekliyorm.rahatsiz oluncak bisey yok

Tüp bebekle ilgili olmadığını düşünenler de var .demek anlattıklarımız karışınızdakiler in anladığı kadarmış.benj anlayan da var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…