2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay benim hiç baş ağrım olmadı Spinal de herkes baş ağrısı çekiyorum diyor geçmiş olsun size bebis hayırlı olsun
bu benim ikinci spinal anestezim ilkinde baş ağrısı olmadı bunda oldu.berbat bir ağrı Allah kimseye yaşatmasın yattığım yerden kalkamıyorum

Merhaba bebek dönmesi için hareketler var onları yapabilirsiniz hiç baktınız mı internette hareketler var

Dedigin herseyi yaptim canim yaa. Iyice mamaya aliscak diye korkuyorum

Kizlar 34+5 de 2400 gr bebek cok mu zayif sizinki ozamanlar kac kiloydu dr zayif dedi ya ne yesemki kilo alsa

Benim hala sutum gelmedi kizlar Cok uzuluyorum.
canim, bana ebe dedi ki normalde ilk 3 gun sut gelmesini beklemeyiz hormon degisimden dolayi (istisnai durumlar varmis) ama bu sure icinde de surekli emzirmke gerekirmis. sukunetini koru lutfen ve bu ozel caylardan izle, biliyorum soylemesi kolay ama en dogrusu bu.

Kizlar 34+5 de 2400 gr bebek cok mu zayif sizinki ozamanlar kac kiloydu dr zayif dedi ya ne yesemki kilo alsa
Canım benimde aynıydı drum normal dedi. Dün akşam sancıyla dra gittim ultrasonda bebek 3050 gram geldi açıkçası çok güvenim kalmadı ölçümlere 4 günde 600 gram alamaz bebek diye düşünüyorum

Canım benimde 34+6 2700 bir hafta önde dedi, buna göre senin ölçüm haftasıyla uyumlu oluyor bence,çünkü haftada 250-300 gr alıyorlar, ve ölçümde mm lik kayma ile 300 gr fazla yada eksik çıkabilir

Ya kafama takildi bide erken dogum riski olunca kucuk kalmasin diyorum ama cok hareketliydi bebek ondanda yanlis olcmus olablr diye dusunuyorm
Canım benimde 34+6 2700 bir hafta önde dedi, buna göre senin ölçüm haftasıyla uyumlu oluyor bence,çünkü haftada 250-300 gr alıyorlar, ve ölçümde mm lik kayma ile 300 gr fazla yada eksik çıkabilir
cok hareketliydi zaten belkide o yizden yanlis olctu

Tahmini doğum günlerimiz aynıymış. doktora gideli iki hafta oldu o zaman 2700lerdeydi kilosu ama hafta olarak 10gün önde gözüküyordu, doktor tombik dedi karın ve çevresi 2hafta öndeymiş.her gün günde iki bardak süt (sabah ve yatarken),5ceviz,cekirdekli siyah üzüm,mandalina portakal muz(meyve yemeden duramaz hle geldim),kahvaltılarda mutlaka yumurta, tahin pekmez yiyorum(pekmezi annem kendi yapmıştı ekstra şeker kullanmadı),gece yatarken çok canım çekiyor marul arasına peynir koyup yiyorum. Belki bunların etkisi olmuştur ama hangisi bilmiyorum.

merhaba, onu ben sormustum, bende dun doktoruma sordum bana birakmami soyledi. demek kisiden kisiye degisiyor.

Onlari bende yiyorum ama bu ara cok dengesiz beslendim grip oldugm icin sabahlari ac karnina bi yemek kasigi pekmez yiyorum sut iciyorum cok duzenli olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…