2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benimki de 34+5 de aynı kilodaydı dr normal demişti. doğuma kadar 3 kg olsa yeter bence
sen benden önce doğum yapıcaksın muhtemelen bakalım hastaneden memnun kalcak mısın:) heyecanlı ve fazla stresliyim eksik bişey götürcem..ya da bi anda gelcek diyee..bebeğin erkek mi canım? sünnet işini napcaksınız?medicalde yapılmıyormuş henüz yaptırcak yer ayarlayamadık..

olmaz inşallah canım..daha vaktinde var..3 kilodan aşağı doğmaz inşallah..

Ay benim hiç baş ağrım olmadı Spinal de herkes baş ağrısı çekiyorum diyor geçmiş olsun size bebis hayırlı olsun

Bunu okumak rahatlattı :) uygulama şekli mi iğnenin kalınlığı mı bünye mi artık ne etkiliyorsa farklılıklar olabiliyor demek ki. İnşallah herkesin en rahat şekilde geçer doğumu.

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese normalde Aralık annesiyim ama doktor bu haftaya kadar bekledi çatı muayenesi için nst lerde sancı çıkmadığı için doğumu durduk yere tetiklemeyelim dedi aranızda çatı muayenesinden sonra kahverengi lekelenmesi gelen oldu mu? Az önce lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenme oldu hemşire kanaman olabilir sıkıntı Yok dedi ama ben yine de burada böyle bir durumla karşılaşan oldu mu yakın zamanda merak edip sormak istedim...

bebişim kız olacak canım.aynı stresler bende de var hatta dün çok çok az pembe akıntı oldu hemen son parçaları da yıkadım ütüledim daha memleketten kimse de gelmedi doğacak olursa naparım diye panik oldum. ama çanta konusunda bi diyorum az mı kıyafet koydum bi diyorum abarttım mı tecrübesizlik böyle bişi işte

AYnenvalla ne kadar uğraşırsak uğraşalım ne yazıldıysa o işte ama sezeryan da olsa baş aşağı durması daha iyi

Iciyorum, emziriyorum da canim. Bekliyorum bakalim. Stres yaptim iyice

ne zaman yapmıştın ki doğumu daha yeni yapmadın mı? ilk iki gün benim de çok azdı 3.4. gün arttı üzülme gelir bide humana still tee al güzel süt yapıyor

Çarşamba oglen canim. Bu ucuncu gunumuz. Humana almistim iciyordum zaten. Simdi de devam ediyorum.

Bide haftaya çatı muayeneni yapıcam dedi. Bebiş dönmemiş olursa yinede muayene yapmak gereklimiki. Dönmesini beklesek daha iyi değilmi. Belki boşuna yapmış olucazz

Ben temizleme pamuğuda, unibaby de koydum lazım olur die battaniye iki tane yeter bence. Ama doğum yapanlar söylerse cok yararlı olurr

Hayırlısı olsun canım. Bebiş nasıl gelmek isterse artık. Sağlıklı olsun inşallah :)

Çatı muayenesi olan bir iki kişi vardı canım daha. Görürlerse yazarlarr :)

aynen canım..ama kış bebeği de olunca hırkası battaniyesi derken bir sürü şey oldu..benimki bide sezeryan dahi olsa bir gün yatırcam diyor..ona rağmen 3 çantam oldu şimdidennnbenim annem de 0cağın 10una doğru gelmeyi düşünüyor..inşallah herşey gönlümüzce olur her şey tamamlanınca vaktinde gelir bebekler:)

Ben temizleme pamuğuda, unibaby de koydum lazım olur die battaniye iki tane yeter bence. Ama doğum yapanlar söylerse cok yararlı olurr
İlk dogumda hastahane benm getirdiklerini kullanmadı prima üni baby onlar da da vardı kendileri kullandı hasta bezi felan onlar verdi ben kendime Depend kilot aldım o zaman bilmiyordm şimdi yeni gördüm kilotlu ped

2 tane bencede yeter gibi

2 tane yeterde bunun kusmugu var pisligi var yedekde alin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…