sen benden önce doğum yapıcaksın muhtemelen bakalım hastaneden memnun kalcak mısın:) heyecanlı ve fazla stresliyim eksik bişey götürcem..ya da bi anda gelcek diyee..bebeğin erkek mi canım? sünnet işini napcaksınız?medicalde yapılmıyormuş henüz yaptırcak yer ayarlayamadık..benimki de 34+5 de aynı kilodaydı dr normal demişti. doğuma kadar 3 kg olsa yeter bence
olmaz inşallah canım..daha vaktinde var..3 kilodan aşağı doğmaz inşallah..insallah canim ya :) bende sutu sutcuden aliyorum dedigin gibi yapim bari zaten gece fazla uyuyamiyorum bi ise yarasin :))
Insan kafasina takiyo ya bnm oglumda 34 haftalik dogdu 2200 grdi dpgdugunda herkes cok zayif kucuk diynce morelm bozuluyodu buda oyle olmasin diye dua ediyorum
ben kiloluyum zaten benden 2500 gr bi bebek gelirse bana yakismaz soyle 3 bucuk 4 kilo olmasi lazim :))
Bebek bezi koydum tabi islak mendilde 2 tane ince battaniye bitanede kalin battaniye koydum cantaya bide port bebeye koydukmu usumez hastane cikisinda
tahin pekmez bende yiyorum bi haftadir. Benim erken gelmezse 20 ocak sezeryan tarihim. Benimde protein kacagi var malesef ilkindede boyle olmusti haftayaa tahlil yapicaz yine cikarsa doguma alir heralde dr insallah zamanjnda gelir bebisler
Ister istemez takiyorum kafaya erken dogsa bile soyle 3 kilo fln olsa diyorum
dr dan dr a da degisiyo demekki 3200 3500 olsa dha iyi bence :)
Ay benim hiç baş ağrım olmadı Spinal de herkes baş ağrısı çekiyorum diyor geçmiş olsun size bebis hayırlı olsun
bu benim ikinci spinal anestezim ilkinde baş ağrısı olmadı bunda oldu.berbat bir ağrı Allah kimseye yaşatmasın yattığım yerden kalkamıyorum
bebişim kız olacak canım.aynı stresler bende de var hatta dün çok çok az pembe akıntı oldu hemen son parçaları da yıkadım ütüledim daha memleketten kimse de gelmedi doğacak olursa naparım diye panik oldum. ama çanta konusunda bi diyorum az mı kıyafet koydum bi diyorum abarttım mı tecrübesizlik böyle bişi iştesen benden önce doğum yapıcaksın muhtemelen bakalım hastaneden memnun kalcak mısın:) heyecanlı ve fazla stresliyim eksik bişey götürcem..ya da bi anda gelcek diyee..bebeğin erkek mi canım? sünnet işini napcaksınız?medicalde yapılmıyormuş henüz yaptırcak yer ayarlayamadık..
AYnenvalla ne kadar uğraşırsak uğraşalım ne yazıldıysa o işte ama sezeryan da olsa baş aşağı durması daha iyiAşağıya yerleşmiş ise belkide döner yaaa son anda bile dönüyor bebek 23 haftada gittiğimizde dönmüştü 2 bebeğim de çok erken dönüşler yaptı ama olmayınca olmuyor benim 5 tur kordon dolandığında acil tek başıma doğuma girdim hareketleri hissetmeyince herseu kader kısmet
İnsssalah sağlıcakla al kucağına seseryan sonrası hiç sorun yasamadm ben
canim, bana ebe dedi ki normalde ilk 3 gun sut gelmesini beklemeyiz hormon degisimden dolayi (istisnai durumlar varmis) ama bu sure icinde de surekli emzirmke gerekirmis. sukunetini koru lutfen ve bu ozel caylardan izle, biliyorum soylemesi kolay ama en dogrusu bu.
ne zaman yapmıştın ki doğumu daha yeni yapmadın mı? ilk iki gün benim de çok azdı 3.4. gün arttı üzülme gelir bide humana still tee al güzel süt yapıyor
Canım benimki de 34+5 te 2480 geldi. Normal bence bu kilolarda devam etse inşallah 3bucuk olur zaten. Panik yapma benceKizlar 34+5 de 2400 gr bebek cok mu zayif sizinki ozamanlar kac kiloydu dr zayif dedi ya ne yesemki kilo alsa
Bide haftaya çatı muayeneni yapıcam dedi. Bebiş dönmemiş olursa yinede muayene yapmak gereklimiki. Dönmesini beklesek daha iyi değilmi. Belki boşuna yapmış olucazzSlm kızlar benimde kontrolüm vardı bugün. Bemimde bebişim dönmemiş hala. 38. Haftaya kadar bekleyeceğim dedi. İkinci vs olsa doğuma kadar beklerdim.İlk gebelik olduğu için 38den sonra kanala girmesi zor biraz dedi. Ben normal doğurmanı istiyorum ama bebek dönmezsede yapacak bişey olmaz dedi. Normal doğurman benimde işime gelir dedi. Eskiden para için doktorlar sezeryan ister derlerdi ama şuan devlet normal doğumu desteklediğinden bende daha fazla para alıyorum normal doğumdan dedibide bu hafta geçen haftadan 70 gr eksik çıktı kilosu. Kilo almamış bu hafta,son haftalarda olabilir böyle normal dedi. Demekki beslenmeyle ilgili değilmiş kilo alması dedim içimden. Ama tuhaf gelmedi de değil. Yanlışmı ölçtü acep neyse önemli olan sağlıklı olması kiloyu doğuncada alır bir sorun olmasındaa
Aynen bende sinir oldumsağolsunlar 8 aylık hamileliğim boyunca indirim bekledim bişey yapmadılar..her şeyi tamamladım şimdi indirim yapıyorlar
Ben temizleme pamuğuda, unibaby de koydum lazım olur dieArkadaşlar hastahane çantasına bebek bezi ve ıslak mendil koydunuz mu bide battaniye felan ben 2 tane aldım yeterli mi acaba
Doğum yapan arkadaşlar en çok neye ihtiyaç duydular
Hasyahaneden çıkış içinse ayı postu tulum aldık üşümesin diye
Hayırlısı olsun canım. Bebiş nasıl gelmek isterse artık. Sağlıklı olsun inşallah :)Slm kızlar benimde kontrolüm vardı bugün. Bemimde bebişim dönmemiş hala. 38. Haftaya kadar bekleyeceğim dedi. İkinci vs olsa doğuma kadar beklerdim.İlk gebelik olduğu için 38den sonra kanala girmesi zor biraz dedi. Ben normal doğurmanı istiyorum ama bebek dönmezsede yapacak bişey olmaz dedi. Normal doğurman benimde işime gelir dedi. Eskiden para için doktorlar sezeryan ister derlerdi ama şuan devlet normal doğumu desteklediğinden bende daha fazla para alıyorum normal doğumdan dedibide bu hafta geçen haftadan 70 gr eksik çıktı kilosu. Kilo almamış bu hafta,son haftalarda olabilir böyle normal dedi. Demekki beslenmeyle ilgili değilmiş kilo alması dedim içimden. Ama tuhaf gelmedi de değil. Yanlışmı ölçtü acep neyse önemli olan sağlıklı olması kiloyu doğuncada alır bir sorun olmasındaa
Çatı muayenesi olan bir iki kişi vardı canım daha. Görürlerse yazarlarr :)Arkadaşlar iyi akşamlar herkese normalde Aralık annesiyim ama doktor bu haftaya kadar bekledi çatı muayenesi için nst lerde sancı çıkmadığı için doğumu durduk yere tetiklemeyelim dedi aranızda çatı muayenesinden sonra kahverengi lekelenmesi gelen oldu mu? Az önce lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenme oldu hemşire kanaman olabilir sıkıntı Yok dedi ama ben yine de burada böyle bir durumla karşılaşan oldu mu yakın zamanda merak edip sormak istedim...
aynen canım..ama kış bebeği de olunca hırkası battaniyesi derken bir sürü şey oldu..benimki bide sezeryan dahi olsa bir gün yatırcam diyor..ona rağmen 3 çantam oldu şimdidennnbebişim kız olacak canım.aynı stresler bende de var hatta dün çok çok az pembe akıntı oldu hemen son parçaları da yıkadım ütüledim daha memleketten kimse de gelmedi doğacak olursa naparım diye panik oldum. ama çanta konusunda bi diyorum az mı kıyafet koydum bi diyorum abarttım mı tecrübesizlik böyle bişi işte
insallah canimCanım benimki de 34+5 te 2480 geldi. Normal bence bu kilolarda devam etse inşallah 3bucuk olur zaten. Panik yapma bence
Çatı muayenesi olan bir iki kişi vardı canım daha. Görürlerse yazarlarr :)
İlk dogumda hastahane benm getirdiklerini kullanmadı prima üni baby onlar da da vardı kendileri kullandı hasta bezi felan onlar verdi ben kendime Depend kilot aldım o zaman bilmiyordm şimdi yeni gördüm kilotlu pedBen temizleme pamuğuda, unibaby de koydum lazım olur diebattaniye iki tane yeter bence. Ama doğum yapanlar söylerse cok yararlı olurr
2 tane yeterde bunun kusmugu var pisligi var yedekde alin benceİlk dogumda hastahane benm getirdiklerini kullanmadı prima üni baby onlar da da vardı kendileri kullandı hasta bezi felan onlar verdi ben kendime Depend kilot aldım o zaman bilmiyordm şimdi yeni gördüm kilotlu ped
2 tane bencede yeter gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?