2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Onlari bende yiyorum ama bu ara cok dengesiz beslendim grip oldugm icin sabahlari ac karnina bi yemek kasigi pekmez yiyorum sut iciyorum cok duzenli olmasada
İnşaAllah bir an evvel gribin geçer. Kayınvlidem gece biraz uyu sonra kalkıp süt iç bebeğe çok etkisi olur diyordu. Bir de böyle dene canım. Sütü de paket değil de sütçüden alıyorum. paketlerdeki sütü ısıtıp biraz bekleyince üzerinde ince kaymak gibi tabaka oluyor plastik resmen. yapaylık fazla

Kızlar emzirme sırasında ben bol su içtim ve oğlumun dogumdan önce sütüm 7 aylık hamileyken geliyordu en son haziranın ortasında oğlumu emzirdim

Hamileyken ve doğum da çok su içtim
Bol yeşillikli yoğurtlu salata yedim onu yediğim günler gece 2 defa süt şagardm yatak ıslanırdı o derece
Petibörlü puding pastası ve balık bunları yediğim de sütüm akardı yerlere düşünün

Hani şerbet felan hiç içmedim öyle şerbetli tatlı yemedim kafa rahat olursa bol su ile de herşey güzel olabilir

Sütü gelmeyen anneler bebek yeterince çekemiyor olabilir elektirikli sagma makinesi varsa elinizde sürekli memeyi uyarın masaj yapın o süt gelecektir

Merhaba bebek dönmesi için hareketler var onları yapabilirsiniz hiç baktınız mı internette hareketler var
Baktım aslında ama cesaret edemedim zarar veririm die iyice aşağıya yerleşmiş çarşambaya kadar vakti bar keyfi nasıl istiyorsa artık hiç sezeryan olmak istemiyorum epidral öneriyor genelde herkes ağrısı en az olan o sanırım

Kizlar 34+5 de 2400 gr bebek cok mu zayif sizinki ozamanlar kac kiloydu dr zayif dedi ya ne yesemki kilo alsa
yok canım zayıf felan değil..alttaki takvimine baksana orda bile 2490 dr diyor..sen daha bitirmemişsin 35. haftanı..anne olarak fazla kuruntu yapıyoruz ama sağlıkları yerinde olsun da kilo önemli değil..benim 35+4 te 2561 gramdı zayıf felan demedi doktor..bana zayıf gibi gelmişti ama sonra düşününce önemsiz şeyleri kafaya taktığıma karar verdim..

Aşağıya yerleşmiş ise belkide döner yaaa son anda bile dönüyor bebek 23 haftada gittiğimizde dönmüştü 2 bebeğim de çok erken dönüşler yaptı ama olmayınca olmuyor benim 5 tur kordon dolandığında acil tek başıma doğuma girdim hareketleri hissetmeyince herseu kader kısmet

İnsssalah sağlıcakla al kucağına seseryan sonrası hiç sorun yasamadm ben

Onlari bende yiyorum ama bu ara cok dengesiz beslendim grip oldugm icin sabahlari ac karnina bi yemek kasigi pekmez yiyorum sut iciyorum cok duzenli olmasada
Beslenmeyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası. Çünkü cidden sağlıklı çok dikkatli beslenmediğim halde şu sn 3700 geliyor Bebek. Yapı meselesi galiba önemli olan sağlıklı olsun

sağolsunlar 8 aylık hamileliğim boyunca indirim bekledim bişey yapmadılar..her şeyi tamamladım şimdi indirim yapıyorlar
Ya aslında ebebek aşırı ibdirim yaptı ben hergün takip ettim çok uyguna aldım bazı şeyleri şu anda da herşey tükendi yibe galiba sağlık olsun

Arkadaşlar hastahane çantasına bebek bezi ve ıslak mendil koydunuz mu bide battaniye felan ben 2 tane aldım yeterli mi acaba

Doğum yapan arkadaşlar en çok neye ihtiyaç duydular

Hasyahaneden çıkış içinse ayı postu tulum aldık üşümesin diye

Canım ben ilk çocukta inanılmaz tahin yiyordum ve tombik doğdu,bunda yemedim fazla ,tahin susam yağından elde ediliyormuş bu yüzden kilo yapar, bu arada 3 kişi 28 i tahmini doğum tarihimiz aynı günde doğururmuşuz bide :) benimde erken doğum riski var magnezyum alıyorum bırakırsan 2 güne doğurursun dedi bugün doktor valla

Ben pek kilo almadm hattaha son 2 ay 1.5 kg aldm onu bebek almış bide ben bir bebegom var diye Çok kosturdum yiyip icemedim karnmda olan ogluş ta zayıftı doktor tahin pekmez ye dedi mandalina ile sabahları ara öğün yaptım ve bebek kilo aldı

Evet tahin bebişe kilo aldırıyor ziyadesiyle canım bende artık yemeye başlasam iyi olur bizimki erkenci olacak sanırım

Ay 28 1 diyor tarih ama erken mi gelecek alllah allah 1 2 hafta daha beklese bebek dinlen biraz imkanın varsa
Canım bizimki kanala yerleşmiş ,bugün Dr söyledi kontrolde,benim 30. Haftadan erken kasılmalarım vardı ,magnezyum kullanıyorum o yüzden,Dr n dediğine göre magnezyum bırakırsam 2 güne doğururmuşum ,gerçi gelmek isterse magnezyumda engellemez diye ekledi,zaten bende aşşağı basınç hissediyorum karnımda aşağıda hep,2 hafta kadar acil olarak görüşmeyelim lütfen diye de espri yaptı adam bakalım 37 tamamlasa çok iyi olur en azından

Kizlar 34+5 de 2400 gr bebek cok mu zayif sizinki ozamanlar kac kiloydu dr zayif dedi ya ne yesemki kilo alsa
Önemli olan sağlıklı olması canım. Kilosu doğumda daha fazlada çıkabilir. Kilo alımının yemeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Benim bebiş haftada 300 gr vs alırdı mesela,kilosu önde gidiyordu. Bugün kontrole gittim bu hafta kilo almamış mesela. Beslenmemde de bir değişiklik yapmadım. Yani bunlara takılma canım. Sağlıklı olsunda kiloyu sonrada alırr

insallah canim ya :) bende sutu sutcuden aliyorum dedigin gibi yapim bari zaten gece fazla uyuyamiyorum bi ise yarasin :))

Insan kafasina takiyo ya bnm oglumda 34 haftalik dogdu 2200 grdi dpgdugunda herkes cok zayif kucuk diynce morelm bozuluyodu buda oyle olmasin diye dua ediyorum
ben kiloluyum zaten benden 2500 gr bi bebek gelirse bana yakismaz soyle 3 bucuk 4 kilo olmasi lazim :))

Bebek bezi koydum tabi islak mendilde 2 tane ince battaniye bitanede kalin battaniye koydum cantaya bide port bebeye koydukmu usumez hastane cikisinda
tahin pekmez bende yiyorum bi haftadir. Benim erken gelmezse 20 ocak sezeryan tarihim. Benimde protein kacagi var malesef ilkindede boyle olmusti haftayaa tahlil yapicaz yine cikarsa doguma alir heralde dr insallah zamanjnda gelir bebisler

Evet tahin bebişe kilo aldırıyor ziyadesiyle canım bende artık yemeye başlasam iyi olur bizimki erkenci olacak sanırım

Ister istemez takiyorum kafaya erken dogsa bile soyle 3 kilo fln olsa diyorum
benimki de 34+5 de aynı kilodaydı dr normal demişti. doğuma kadar 3 kg olsa yeter bence
dr dan dr a da degisiyo demekki 3200 3500 olsa dha iyi bence :)

Slm kızlar benimde kontrolüm vardı bugün. Bemimde bebişim dönmemiş hala. 38. Haftaya kadar bekleyeceğim dedi. İkinci vs olsa doğuma kadar beklerdim.İlk gebelik olduğu için 38den sonra kanala girmesi zor biraz dedi. Ben normal doğurmanı istiyorum ama bebek dönmezsede yapacak bişey olmaz dedi. Normal doğurman benimde işime gelir dedi. Eskiden para için doktorlar sezeryan ister derlerdi ama şuan devlet normal doğumu desteklediğinden bende daha fazla para alıyorum normal doğumdan dedi bide bu hafta geçen haftadan 70 gr eksik çıktı kilosu. Kilo almamış bu hafta,son haftalarda olabilir böyle normal dedi. Demekki beslenmeyle ilgili değilmiş kilo alması dedim içimden. Ama tuhaf gelmedi de değil. Yanlışmı ölçtü acep neyse önemli olan sağlıklı olması kiloyu doğuncada alır bir sorun olmasındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…