2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah canım :) plesanta kireçlenmesini gecen gün bi arkadaş daha soruyordu. O okırsa bilgi verir sana

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler. Benim nefeste sorun yok şükür. Hareketleri daha çok sağlı sollu üst kısımda hissediyorum. Bazen kaşıklarımda hafif gıdıklama şeklinde bi hareketler oluyor hafif baskı da var. nasip bakalım inşallah dönmüştür.
moryastik smuwiLa matmazel_matmazel
nmine E ecrinny

Son düzenleme:
Bence doktorun uğraşmak istemiyor gibi şimdiden de yolunu yapmış. Ben en son gòrümcemin doktoruna gittim çatı muayenesi bile yapmiyormuş ki görümce ssvd yapacak şuanda da hastanede bebek geliyor inşallah. Bu durumda bana çatının filan bahane olduğunu düşündürüyor. Sen diren bence normal istiyorsan.

İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim.
Sizlerden beşik önerisi alacaktım nasıl besikler aldınız kuzucuklara
Ben daha önce burada paylaşmıştım aldığım beşiği netten bambidoo akasya yazarsan çıkar bir yanı fermuarlı açıp bebeği kontrol edebilmek için kullanışlı görünüyor ama bunu kullanınca göreceğiz nasipse.

Selam anneler. Bu sabah 11.45 de kizimi kucagima aldim. Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin.
Gözünüz aydın. Allah sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Cihan uslu bebektir annesini dinler oralar çok soğuktur ya ankara bile karlı eşimde bugün diyor ki mümkünse mesai saatlerinde doğurma trafik oluyor tabi dedim söylerim
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın canım bak ikizcan aniden sürpriz yaptı patlattı kızları bende hala doktor kararsızlığı yaşıyorum ama doktorumun muaynehanesinde ona devam edeceğim sanırım eşim öyle düşünüyor güvendik ona bi kere masraflı olsada ona gidelim diyor bakalım. Bu gece heyecanlıyım bende biraz yeğenim doğacak hastanedeler şuan kardeşimle eşi doğum başlamışta bekliyorlar sancı 5 dakikada gelip gidiyormuş birazda açılma varmış bakalım hayırlısı. Sıra bana gelmiş gibi hissettim sanırım ilk defa az bi sancı hissettim bende bu akşam.

Bende gecelik giymeyeceğim artı kışın ortası, sezaryen sonrası koridorda kaldırıp yürütme çalışmaları olurken ben gecelikle rahat edemem diye düşündüğümden alt üst lohusa pijama takımı aldım.

Arkadaşlar, bebeğim ters olduğu için sezaryen olacağım ama nedense uyumak istemiyorum çünkü fena uyanıyorum ben bağıra, bağıra kendimi sağa sola vurarak gözümü açtığımda babam kollarımı tutuyordu serum taktıkları için (kötü tecrübe ettim) epidural aklımı karıştırıyor çünkü daha kolay, bebeğimi görmek var, operasyon sonrası daha az acı hissetmek var, bebeğimi hemen emzirme imkanı var. Ama aynı zamanda heyecanlı, panik bir insanım daha önce lokal anestezi ile bi operasyon geçirdim ağlaya, titreye doktorları da epey gerdim. Hani ameliyathanenin soğukluğunu canlı canlı kaldırabilir miyim emin olamıyorum? Sezaryen olanlar ve ya olacaklar hangi sezaryen şeklini tercih edeceksiniz acaba?

Seninle ayni dogum tarihimiz benim cumartesi günü sezeryan olacagim ben belden igne ile olacak ama sen nasil rahat olacaksan o sekilde yaptir panik atagin fln varsa genelde yaptirabilirsin

Seninle ayni dogum tarihimiz benim cumartesi günü sezeryan olacagim ben belden igne ile olacak ama sen nasil rahat olacaksan o sekilde yaptir panik atagin fln varsa genelde yaptirabilirsin

24 aralık mı yoksa sizinde? Nasıl rahat olacağımı bilemiyorum aslında epidurale kayıyorum gerçi doktorumla da konuşmadık hiç, normal doğumda epidurali sormuştum önermişti, ama spinal sezaryeni baş ağrısı yüzünden önermemişti. Bakalım doktor ne diyecek?

J Jingle tebrik ederim. saglikli, anali babali uzun omru olsun insallah.

2017 ocak annelerinden Normal doğum yapan oldu mu kızlar?

Suana kadar dogum yapan herkes mecburi sezaryen oldu. Vaktinde dogum yapan olmadi maalesef. Ocak anneleri icin sanirim normal dogumlar bir hfta-10 gun sonra baslar ard arda gelir bebislerimiz.

Bir de okudugum kadariyla bizim topikte ben dahil bebegi donmeyen cok anne var. herseyin hayirlisi.

Ben ilk Doğumda yarım anestezi olmuştum. Ameliyathaneye gidince korkudan ödüm kopunca doktora itiraz etmiştim ben vazgeçtim beni komple uyutun diye. Doktor beni sakinleştirdi dedi ki gel seni yarım anestezi yapalım ameliyat sırasında eğer nabzında kalp atışında bi sıkıntı görürsem hemen uyuturuz seni dedi. Ameliyat başlayınca rahatlamıştım korkum geçmişti. Sende doktorunla böyle konuşabilirsin istersen

C
Canım çatı muayenesini Dr lar sezeryana yönlendirmek için uydurmuş son zamanlarda,çünkü sancı gelip doğum süreci başladığında çatı kemiği kendiliğinden esnermiş,benimde ilk doğumda sürekli gittiğim Dr 35. Haftada aynı şeyleri söylemeye başlayınca gıcık olmuştum, bana bebek çok kilolu olacak zorlar falan v.s. konuştu,bende hemen Dr değiştim 1 kez farklı Dr a gittim sonra 37 hafta bitince doğum kendiliğinden başladı,gittiğim ikinci özel hastanedeki nöbetçi Dr nasıl doğurmak istediğimi sordu,bende normal olsun dedim nitekim 3,5 kg normal doğdu bebek, sakın gözünü korkutmasına izin verme canım

Dinler umarım, anacığını üzmez maymunum.
@ikizcan2016'mız aniden doğuruverdi maaşallah. Kızları kendi isteğiyle geldi. Üzmediler annesini. <3

Valla Maviş'im eşin haklı sonuna kadar. Eğer seviyorsan ve güveniyorsan doktorunla devam et. Masrafını, bilgi birikimini geçtim. Artık önemli olan hem psikolojik hem de fiziksel olarak iyi hissettirecek bir doktorla rahat bi' doğum süreci geçirmek. Bu da son dakikada kurulabilecek bir bağ değil. Şimdi ister istemez gittiğin hastane ortamına ve ona göre doğum sürecine şartlamışsındır kendini. Son anda risk alma hiç. Her gün doğurmuyoruz. Bırak masrafı olsun bebenin biraz.

Benim de tam tersi en büyük korkum ani bir durum oluşur da şuanki doktorumla doğum yapamamak. Bölgede bulabileceğim en iyi doktor kendisi. Her anlamda. Peşpeşe on tane doğuracak motivasyonu veriyor bana. :) 24 saat sancı çekip yerlerde sürünmeye, sabah akşam parmaklanmaya falan razıyım onunla. Doğum yaklaştıkça korkarım sanıyordum ama tam tersi fena halde içim rahat. Aksi bir durum olur da orada doğuramazsam işte o zaman camii avlusuna terkedilmiş gibi hissedeceğim.

Evet yarın :)

Ayni korku bende de var
Ya bir aksilik olur da kendi doktorum ameliyatima giremezse diye.
Ilk dogumda da doktorumu görmeden uyusturmayin beni diye (ki yarim anesteziydi) ameliyathaneyi birbirine katmistim
Yan odada baska bir dogum yaptırıyormus gülerek gelmişti burdayim merak etme diye
Iste bunlar hep kucuk yerde yasamanin zorluklari

Of Esra seni çok iyi anlıyorum. Doktor ciddi anlamda çok önemli. Gözüm kapalı teslim ederim kendimi ona. Küçük yerde yaşamak gerçekten zor. Hele ki buranın şartları. Buradaki doktorumun eşi doğurtacak beni Erzurum'da. Dün buradaki doğumhanede çalışan asistanlarla denk geldim buradaki doktorumun yanında. Onun eski öğrencileri. Olası durumlara karşı doğumhane şartları hakkında konuştuk. Riskli bir durum olmadıkça doktorlar doğuma girmiyormuş ve daha bir sürü handikap. Ebelerden biri de karşı komşum. :) Şartlar olağan dışı gelişirse nasıl sevk alırım hesabını yapıyorum ciddi ciddi. Kalp hastası olduğuma ilk kez sevineceğim neredeyse.

Doktorumla doğuramama korkusunun yanında doğum korkusu sinek ısırığı gibi kalıyor şu an.

Sen de Ankara'ya gidecektin galiba değil mi kuzum doğum için? İnşallah herhangi bir aksilik olmaz. Doktorunla yaparsın rahat rahat.

canım dependi giymek zor olmuyor mu peki? sezeryan olursa eğilemem hasta bezi mi alsam bide diye düşünüyordum..depend yeterli oluyor mu yani?
Yani tabiki her zamanki gibi kolay degil ama hamilelikte de alışmıştım zor giymeye :)
Ama çıkartırken kenarlarında boşluklu yerler var ben ordan yırtıp çektim çıkarmak zor olmadı
Ped hiç kullanmadım ben hastanede hasta bezi de bi kere onu da ilk ayağa kalkarken hemşireler takmıştı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…