2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bizim de yarın kontrol canım bakalım kan vereceğiz bugün de sağlık ocağında topuk kanı verdik oradaki doktor hafif sarılık var gibi ddi göz içlerine bakıp kontrol edin artarsa ordan anlaşılıyor ddi ama zaten yenidoganlarda sarılık illa ki oluyor sık sık emzirmeyle düzelir inş artmaz korkma bide eklem yerlerini hareket ettirip bak burnunu sık bırak kolunun derisini sık bırak eğer o sarı renk beş saniye içinde geçmiyorsa fazlalık var demekmiş

Hayırlı olsun Canım ,evet süt geç geliyor kafaya takmamak en iyisi zaten,maşallah prensese uzun sağlıklı mutlu bir hayatı olsun

Mutlaka üstüne düşerdi diye düşünüyorum ciddi bi şey olsa
Takma kafana diyeceğim ama Doğuma yakın olunca daha da endişeli oluyor insan
Her ihtimal geliyordu aklıma
İnşallah perşembe günü sağ Salim kucağına alacaksın bebişini

Maşallah Allah analı babalı büyütsün:)

Takılma canım benim olsaydı önceden kesinlikle farkedilirdi. Sağlıkla gelsin kuzucuk sende sakin ol strese sokma bebişimizi

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunu inş

Çok saol canım bilgi için :)

C candy1907 Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz

@candy19 Can'ım senden haber alamadım.merak ediyorum

Kizlar kusura bakmayin ama telefonu fln gormuyor insanin gozu whatsapp msj bile coguna arkadssim cvp verdi dogurunca anlarsiniz:)

Bende gripim dogumdan bi gun sonra oldum
Hemde felaket saril saril akiyor burnum kipkirmizo oldu maske takiyorim insallah sutum korur melegimi

Herkezin farkli olabiliyor ama onemli olan stres yapmamak sonucta 3 gun icinde geliyor hormonlar ile ilgili dedi hemsire stres yaparsan o 3 gunde uzar ilk gece mama vermek istemediler
Ama ben verdim az birsey emzirmeye devam ettim cunku burdaki bekletiyorlar o zaman kilo ve guc kaybi oluyor bebis hic cekemeyebilir suanda geliyor keske ilk bebiste de bilgim olsaydi onu emziremedim insallah bu bebisimi boyle devam eder emer

Hayırlı olsun Canım ,evet süt geç geliyor kafaya takmamak en iyisi zaten,maşallah prensese uzun sağlıklı mutlu bir hayatı olsun
Soal cnm allah hepimizin bebislerine çocuklarına omur boyu saglikli huzurlu mutlu bir hayati olur

C candy1907 canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
En güzeli hastanede daha çok kalmak bence Zaten bizim burda da tutsalar :)
Cnm daha once yazdim mi bilmiyorum ama sende bebisini saglikla buyut yazini okudum ameliyatimiz hemen hemen ayni olmus bem mi yazdim bunu acaba falan dedim :)

Maşallah Allah analı babalı büyütsün:)
amin cnm

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunu inş
amin cnm

Oh oh maşallah inşallah hayırlısıyla olur doğumunda. Yarında biz doktorunuza gideceğiz bakalım ne diyecek doğumla alakalı bize hadi hayırlısı inşallah. Yeğenim doğduğundan beri korkum arttı sanki benimde hem zaman yaklaştı hem doğum zordu dediler tırstım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…