- 25 Ocak 2014
- 128
- 285
- 53
- 38
Canım benimde tüm karnım doldu ve bebeğim baş geliş pozisyonunda , döndüğünü sanmıyorum ama bolca hareket ediyorkızlar bu haftadan sonra hala bebeğin ters dönme ihtimali var mı? en son gittiğimde bebeğim baş aşağıydı..ama 3-4 gündür karnımın iki tarafı da dolu dolu yan yatıyor gibi..ve fazlaca geriyor karnımı..doktor baş aşağı dediği zamanlarda ya sağda ya solda olurdu poposu..ama şimdi neden iki tarafımda dolu gibi..bebeği baş aşağı olanlar sizde de böyle bir durum var mı? yoksa bebişim ters mi döndü
maşallah canım bebişine..inşallah benimki de hala baş geliş pozisyonundadır...kanala inmiş mi peki? bende haftaya gidicem kanala ne zaman inmeye başlıyor acaba..
inşallah dönmemiştir canım..belkide büyüdükleri için tüm karnımızı kapladılar..evet canı isteyince benimde çok hareketleniyor:) oyy tontikler hayırlısı ile gelseydiler kucağımızaa..Canım benimde tüm karnım doldu ve bebeğim baş geliş pozisyonunda , döndüğünü sanmıyorum ama bolca hareket ediyor
Beklenen doğum tarihlerimizde çok yakın ben normal doğum bekliyorum inş sağlıkla doğsunlar, hem büyüsün istiyorum hem çok kilo alır diye korkuyorum seninki kız mıydı ?inşallah dönmemiştir canım..belkide büyüdükleri için tüm karnımızı kapladılar..evet canı isteyince benimde çok hareketleniyor:) oyy tontikler hayırlısı ile gelseydiler kucağımızaa..
gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsünKizlar kusura bakmayin ama telefonu fln gormuyor insanin gozu whatsapp msj bile coguna arkadssim cvp verdi dogurunca anlarsiniz:)
Benimde öyle özellikle göbek deliğimin üst tarafıCanım benimde tüm karnım doldu ve bebeğim baş geliş pozisyonunda , döndüğünü sanmıyorum ama bolca hareket ediyor
Aslı bebiş nası canım düzene girdiniz mi artıkgözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün
benim oglumda 22 aylik onceden aramizda yatiyodu bi kac aydir besiginde yatirmaya basladim. Ilk cok zor oldu kalkip yanimiza geldi surekli simdi alisti sabah babasi giderken uyaniyo yanima gelip yatiyo bazen hic kalkmiyo. Bence kendi yatagina alistir tekrar uyanirsa sen git yanina yat o dalincada kalk
benim oglumda 22 aylik onceden aramizda yatiyodu bi kac aydir besiginde yatirmaya basladim. Ilk cok zor oldu kalkip yanimiza geldi surekli simdi alisti sabah babasi giderken uyaniyo yanima gelip yatiyo bazen hic kalkmiyo. Bence kendi yatagina alistir tekrar uyanirsa sen git yanina yat o dalincada kalk
Bilmiyorum ki egzama mı değil mi.. Doktora gittim bişey demedi normal dedi ama pek sallamadıcanım o kaşıntıların sebebi egzama türü bir şeyse eğer dut suyu kaynatıp sür bir iki gün sonra kaşıntı geçiyor, benim elimde var egzama ben kaşıntısı başladığında hemen dut kaynatıp sürüyorum çabucak geçiyor.
Odasi varsa ne mutlu sana bizim cocuk odamiz malesef yok yatak odasinda besigi simdilik besiginde yatmasi yeter bana ilerde evi degistirince odasinda yatar :) kizda olunca napcam bilmiyorum erkekler bi odada kizlar bi odada yatar artik.Bu gece odasında uyudu bir kere göz kapalı ağladı gittim yanına uzandım besigin korumasını çıkardık bende uzanıyorum yanında yada uyanınca kendisi kalkıp geliyor yaaa galiba doğru olan kendi odasında uyuması kamera var telsizi açarım olmadı ben uyuyunca direk ses gelir
Demek seninde bebiş var alllah bize kolaylık versin
Hastaysa ayrı tabi canım ilk mesajında demedin ki hasta diye. Yine de gerçekten eleştirmek için söylemiyorum hastada olsa imkan varsa beraber yatma su son zamanlarda. Geçenlerde benim kız da ateşlendi o yatağına yattı bende odasında ki kanepede yattım. Zaten kardeş gelince afallatacak gariplerim bide şimdi beraber yatıp da kardeş gelince ayrılmış gibi olursa çok üzülür yavruDüzende sorun yok ki oğlum kendi odasında uyudu bu gece 2 haftadur öksürüyor gece biraz hasta ve birşey olur korkusu ile yanıma almıştım 20 ayda 2 hafta benle uyudu sadexe bu bebek biraz bana doymustur
Kocam kendisi üzüldü ben 2 haftadır izne çıktım biraz sana doysun sürekli öksürüyor gexe kalkıyor beraber uyuyun isterseniz dedi doğdu doğalı bir ilk yani
Canım sağlık sıkıntısı ile almışsın ama sanki biraz yanlış zamana denk gelmiş. Normalde önemli değilde doğum yakında ve bebek geldiğinde muhtemelen senle yatmasını kıskanıp oğlunda senle yatmak isticek. bence doğum öncesi kendi yatağına yatır tekrar alışsın oğlun. Doğumdan sonra bakarsınız artık durumaArkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var benim oğlum 20 aylik ve 6 aydan beri jendi odasında uyuyan bir bebek normalde hattaha biryere gitsek aynı odada uyusak eve gelince kendi odasında uyusa sorun olmuyor masalllah diyeyim
2 haftadır benle uyuyor sabaha kadar uyuyoruz aynı yatakta eşimi de salona yolladım.ama benim gibi bebesi arasında az zaman olan insanlar asla bunu yapmıyor çünkü yeni doğan bebek uyandırır ve eğer şimdi oğlum ile uyumaya devam edip bebek doğunca kendi odasına koyarsam üzülebilir galiba diye düşünüyorum
Dün akşam kendi odasına koydum gece 1 kere ağladı yatakta korumayı kaldırdım ikeadan 2 kat ince koruma aldım yatağa kendi girip kendi iniyor neyse kıvrıldm yanına uyudu
Aslında korktu gece karanlıkta tek diye içim. Gitti ama onun için en iyisi kendi odası galiba
Varmı benim gibi bebesi arasında az zaman olan tavsiye rica ederm
Doğru diyorsun yaaa afallayacaklar benle yatmak isterse o an uyur odasına koyarız derin uykuda oluyot belki kardeşi uyumaz felan bari o bölünmesinHastaysa ayrı tabi canım ilk mesajında demedin ki hasta diye. Yine de gerçekten eleştirmek için söylemiyorum hastada olsa imkan varsa beraber yatma su son zamanlarda. Geçenlerde benim kız da ateşlendi o yatağına yattı bende odasında ki kanepede yattım. Zaten kardeş gelince afallatacak gariplerim bide şimdi beraber yatıp da kardeş gelince ayrılmış gibi olursa çok üzülür yavru
Annemde diyor durdun durdun şimdi yanına alasın geldi diye öğle uykusuna da kendi odasında uyudu alllahtan sıkıntı çıkarmıyor yoksa perişan olurdumCanım sağlık sıkıntısı ile almışsın ama sanki biraz yanlış zamana denk gelmiş. Normalde önemli değilde doğum yakında ve bebek geldiğinde muhtemelen senle yatmasını kıskanıp oğlunda senle yatmak isticek. bence doğum öncesi kendi yatağına yatır tekrar alışsın oğlun. Doğumdan sonra bakarsınız artık duruma
Allah nasip eder inssallah bebis için oda size de canmOdasi varsa ne mutlu sana bizim cocuk odamiz malesef yok yatak odasinda besigi simdilik besiginde yatmasi yeter bana ilerde evi degistirince odasinda yatar :) kizda olunca napcam bilmiyorum erkekler bi odada kizlar bi odada yatar artik.
Aynen canim Allah bize yardim etsin 3 4 sene zorlugumuz var ondan sonrasi da cok kolay olcak insallah
yok canım erkek..seninki?evet tarihlerimiz yakınmış..bakalım hangimiz önce kucağımıza alcaz:) benimde şimdilik normal doğum görünüyor..ama çatı muayenesi felan yapılmadı..kanala inmişse haftaya yapacak çatı muayenesi..sen yaptırdın mı?Beklenen doğum tarihlerimizde çok yakın ben normal doğum bekliyorum inş sağlıkla doğsunlar, hem büyüsün istiyorum hem çok kilo alır diye korkuyorum seninki kız mıydı ?
deyok canım erkek..seninki?evet tarihlerimiz yakınmış..bakalım hangimiz önce kucağımıza alcaz:) benimde şimdilik normal doğum görünüyor..ama çatı muayenesi felan yapılmadı..kanala inmişse haftaya yapacak çatı muayenesi..sen yaptırdın mı?
Yok cnm bizimkinin keyfi yerindeymiş doktor nst bile istemedi ben istediğim için yazdı haftaya perşembe çağırdı bakalım o zaman ne diyecekmaşallah canım bebişine..inşallah benimki de hala baş geliş pozisyonundadır...kanala inmiş mi peki? bende haftaya gidicem kanala ne zaman inmeye başlıyor acaba..
İyi iyi çok şükür. Benim kız 3.5 yaşında 6 aylıktan beri kendi odasında yatıyor. Öyle Nadiren korkup geldiği dışında da gelmez yatmaz bizimle beraber yatmayı da sevmiyor Zaten ama odaya beşik gelince bizimki " Bebek çok küçük olduğu için sizinle yatacak büyüyünce benim odamda benimle yatacak demi anne" dedi evet hayatım dedim " bende gece istersem yanınıza gelebilir miyim" dedi sonrada. Düşün daha Bebek gelmeden pazarlığını yapıyor. Tabi ki gelebilirsin odamızın kapısı hep açık istediğim zaman gelip tanımamıza yatabilirsin biliyorsun kızım dedim. Tamam o zaman dedi. Küçük hayatlarında büyük hayal dünyaları var anlamak çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun :)Doğru diyorsun yaaa afallayacaklar benle yatmak isterse o an uyur odasına koyarız derin uykuda oluyot belki kardeşi uyumaz felan bari o bölünmesin
Alllahtan adapte oldu dün gece kendi uyudu şimdide öğle uykusuna yatırdım kendi odasında şükür diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?