2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım benimde tüm karnım doldu ve bebeğim baş geliş pozisyonunda , döndüğünü sanmıyorum ama bolca hareket ediyor

Merhaba hanımlar biz de bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda 3100 gr 50 cm olmuş kızım E ecrinny cnm benimki de iki tarafta yerleşti gibi ama sorun yok halen baş geliş pozisyonu
maşallah canım bebişine..inşallah benimki de hala baş geliş pozisyonundadır...kanala inmiş mi peki? bende haftaya gidicem kanala ne zaman inmeye başlıyor acaba..

Canım benimde tüm karnım doldu ve bebeğim baş geliş pozisyonunda , döndüğünü sanmıyorum ama bolca hareket ediyor
inşallah dönmemiştir canım..belkide büyüdükleri için tüm karnımızı kapladılar..evet canı isteyince benimde çok hareketleniyor:) oyy tontikler hayırlısı ile gelseydiler kucağımızaa..

inşallah dönmemiştir canım..belkide büyüdükleri için tüm karnımızı kapladılar..evet canı isteyince benimde çok hareketleniyor:) oyy tontikler hayırlısı ile gelseydiler kucağımızaa..
Beklenen doğum tarihlerimizde çok yakın ben normal doğum bekliyorum inş sağlıkla doğsunlar, hem büyüsün istiyorum hem çok kilo alır diye korkuyorum seninki kız mıydı ?

Bu gece odasında uyudu bir kere göz kapalı ağladı gittim yanına uzandım besigin korumasını çıkardık bende uzanıyorum yanında yada uyanınca kendisi kalkıp geliyor yaaa galiba doğru olan kendi odasında uyuması kamera var telsizi açarım olmadı ben uyuyunca direk ses gelir

Demek seninde bebiş var alllah bize kolaylık versin

Bilmiyorum ki egzama mı değil mi.. Doktora gittim bişey demedi normal dedi ama pek sallamadı

Odasi varsa ne mutlu sana bizim cocuk odamiz malesef yok yatak odasinda besigi simdilik besiginde yatmasi yeter bana ilerde evi degistirince odasinda yatar :) kizda olunca napcam bilmiyorum erkekler bi odada kizlar bi odada yatar artik.

Aynen canim Allah bize yardim etsin 3 4 sene zorlugumuz var ondan sonrasi da cok kolay olcak insallah

Hastaysa ayrı tabi canım ilk mesajında demedin ki hasta diye. Yine de gerçekten eleştirmek için söylemiyorum hastada olsa imkan varsa beraber yatma su son zamanlarda. Geçenlerde benim kız da ateşlendi o yatağına yattı bende odasında ki kanepede yattım. Zaten kardeş gelince afallatacak gariplerim bide şimdi beraber yatıp da kardeş gelince ayrılmış gibi olursa çok üzülür yavru

Canım sağlık sıkıntısı ile almışsın ama sanki biraz yanlış zamana denk gelmiş. Normalde önemli değilde doğum yakında ve bebek geldiğinde muhtemelen senle yatmasını kıskanıp oğlunda senle yatmak isticek. bence doğum öncesi kendi yatağına yatır tekrar alışsın oğlun. Doğumdan sonra bakarsınız artık duruma

Doğru diyorsun yaaa afallayacaklar benle yatmak isterse o an uyur odasına koyarız derin uykuda oluyot belki kardeşi uyumaz felan bari o bölünmesin

Alllahtan adapte oldu dün gece kendi uyudu şimdide öğle uykusuna yatırdım kendi odasında şükür diyeyim

Annemde diyor durdun durdun şimdi yanına alasın geldi diye öğle uykusuna da kendi odasında uyudu alllahtan sıkıntı çıkarmıyor yoksa perişan olurdum

Hamilelikte çok duygusal oldum onun kokusu ile uyumak beni çok mutlu etti

Allah nasip eder inssallah bebis için oda size de canm
Bizim yatak odasında sepet besikte var onu hiç kaldırmadım oğlum 8 ay o beşikte uyudu kardeşi de uyur inssallah yoksa nerede uyur bilmiyorm

Ben derim. Ki belki 1 2 sene zorlanırlar ama onlar ikiz gibi olacaklar kendileri ile arkadaş o yüzden bir arada halledecekler herşeyi

Allah nasip ederse sağlıcakla gelsinler

Beklenen doğum tarihlerimizde çok yakın ben normal doğum bekliyorum inş sağlıkla doğsunlar, hem büyüsün istiyorum hem çok kilo alır diye korkuyorum seninki kız mıydı ?
yok canım erkek..seninki?evet tarihlerimiz yakınmış..bakalım hangimiz önce kucağımıza alcaz:) benimde şimdilik normal doğum görünüyor..ama çatı muayenesi felan yapılmadı..kanala inmişse haftaya yapacak çatı muayenesi..sen yaptırdın mı?

de
Benimki de erkek canım, Allah bağışlasın tosuncuklarımızı, benim drum cuma günü yapacağım çatı muayenesi dedi, kanala doğru başı dedi , ama bazı bebek kanala girer 3 günde ilerler, bazı bebek 2 saatte ilerler diyor, ben normal doğum çok istiyorum inş nasip olur ikimize de canım nasıl sağlıklıysa öyle nasip olsun, bu arada benim tosun cuma günü 3050 gr biraz çok almış geçen hafta, böyle devam ederse 4 ün üstüne çıkar diyorlar korkuyorum açıkçası, seninki ne kadardı ?

maşallah canım bebişine..inşallah benimki de hala baş geliş pozisyonundadır...kanala inmiş mi peki? bende haftaya gidicem kanala ne zaman inmeye başlıyor acaba..
Yok cnm bizimkinin keyfi yerindeymiş doktor nst bile istemedi ben istediğim için yazdı haftaya perşembe çağırdı bakalım o zaman ne diyecek

İyi iyi çok şükür. Benim kız 3.5 yaşında 6 aylıktan beri kendi odasında yatıyor. Öyle Nadiren korkup geldiği dışında da gelmez yatmaz bizimle beraber yatmayı da sevmiyor Zaten ama odaya beşik gelince bizimki " Bebek çok küçük olduğu için sizinle yatacak büyüyünce benim odamda benimle yatacak demi anne" dedi evet hayatım dedim " bende gece istersem yanınıza gelebilir miyim" dedi sonrada. Düşün daha Bebek gelmeden pazarlığını yapıyor. Tabi ki gelebilirsin odamızın kapısı hep açık istediğim zaman gelip tanımamıza yatabilirsin biliyorsun kızım dedim. Tamam o zaman dedi. Küçük hayatlarında büyük hayal dünyaları var anlamak çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…