2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kaçıncı haftadasın Can'ım sen sezeryan için gün vermedi mi sancıyı mı beklıceksiniz benim doktorum Çarşamba gel gün konuşalım dedi 39+0 da olacak muhtemelen ben de mi sancımı beklesem acaba

Kaçıncı haftadasın Can'ım sen sezeryan için gün vermedi mi sancıyı mı beklıceksiniz benim doktorum Çarşamba gel gün konuşalım dedi 39+0 da olacak muhtemelen ben de mi sancımı beklesem acaba
36+3 uz 38+4 de alacak. 9-13 ocak gun sec dedi 10 ocak istedik :) sanciyi beklemeyecegiz gunumuz belli aksi bir durum olurda daha erken gelirse diye makat gelis oldugu icin sorduk yetisirmiyiz hastaneye.

Dun de konustuk bunlari.
Normal olmali artik sislik falan.
Ben ne odemli hamileler gordum hiçbirinden de duymadim oyle sıkıntılı şeyler. Benim de ayaklarim sisiyor bir 10 gundur falan. Yuzuklerimi de takmiyorum artik.
Saglik ocağında bana dogrudan protein mi vs dediler ama tansiyonum gayet normal çıkıyor. İdrar tahlilimi de kaybetmis deliler :) bir daha da yaptirmadim tahlil bugun kendi doktoruma soracagim.

Sağol canım ne bileyim birden öyle sis görünce panik oldum. Uzun zamandır da tahlil yapmadı doktor. Aslında perşembe kontrolüm var ama bekleyemiyorum işte. Bende yüzükleri takamıyorum 1 numara büyük aldığım ayakkabı yine olmuyo ayağıma.

Kılar cumartesi arkadaşım 36 haftada doğum yaptı 2 çocuğu da normal de 32 34 givi haftalarda doğmuştu ama bu bebiş küvezde şu an kilosu da iyi arkadaşım grip olmuş doğum öncesi doğumu herşeyi kolay oluyor onun ama bebek mikrop almış Anne karnında şu an küvezde bebiş

Dikkat edin grip yada başka birşey olmayın ki grip havası herşey kapıda çok dikkat edin ben hastahaneye bile maske takip gidicem

Bu arada dua istiyorum bebeğimizin adı mila şifa istiyorum hamileyiz Dualarımız kabul olsun

Kilo aldın mı canm belki kilo ile ilgisi olabilir mi

Ben yuzugu 2 aydir takamiyorum :) sen daha yeni cikarttiysan iyi ellerim hep sis ama ayaklarim ara ara cok ayakta kalorsam yada sarkitirsam sisiyor bogum bogum oluyor alistik biz biririmize tombik yerlerimle :))

Kızlar bu sancı hissi tam olarak nasıl bir şey? Benim karnımda bugün ara ara şiddetli sancı gibi kasılma gibi bir şeyler oldu. Tam olarak tarif edemiyorum. Karnım sıkıştırılıyomuş gibi oluyo tam aynı zamanda bebek de içerde sertçe hareket ediyor. Bebek sert hareket yaptığı için mi böyle hissediyorum yoksa sancı böyle mi oluyor?

İnşallah canım babasını bekler bebiş :) epidural normal nasıldı. Haftaya konuşucaz daha doktorla ama bi fikrim olsun önden :)

Çok güzel haberler getirmişsiniz bebeğinle doktordan çok sevindim inşallah sağlıkla kucagına alırsınn

Benimde ilk doğumum olcak inşallah. karında sertleşme cocuğun top gibi olması kasılma oluyo hazırlık sancısı ama normal sanırım. Doğum sancısı daha sırttan belden gelir demişti ebe. Doğum yapanlar daha iyi bilir tabi

Merhaba Ocak anneleri benimde usg göre 6%Şubat gözüküyor ama içimdeki ses Ocak sonu Şubat başı dio.. Sizlere sorum karnımda bacağımda yaşam kalitemi mahvedecek şekilde kaşıntlar oluyor çare bulamadım doktor kortizon içerikli krem vardı çaresiz onu bile kullanmayı kabullenmek ettim sizlerin varmı önereceği bitkisel bişey yda geçiyor mı belli zaman sonra

Benimki belden gelmiyor sanırım sadece karnımda oluyor. Karnım sağa ya da sola kayıyor. Dısardan bakan kişi çok net görebiliyor hareketi. O an baya canım yandığı için kasılma mı oluyo yoksa bebek sert hareket ettiği için mi böyle oluyo anlayamıyorum.

Kızlar sizin de bebeğinizin hareketleri canınızı acıtacak kadar sert oluyor mu? Normal mi acaba bu?

Mrb cnm iyim. Günümüz ayni bakalim once hangimiz doguracak. Bugun cok yogundum yarin misafirlerim var hazirlik yaptim baya yoruldum arada karnimda sertlesme ve kasigimda gerilmeler var arada aci vermeye basladi . Yar8n da misafirim gelsin . Baska misafir agirlayamayacagim . Cok yorucu oluyor

Epidural nirmal i tavsiye eder misin ¿ kac cm acikliktan sonra epidural yapiliyor. Hic acilman var mi . Alttan muayene oldun mu bnm henüz yokmus . Bakalim bu persembe yine kontrol edecek mi

Hareketinden değilde kasılma oluyo canım o. Bende de oluo gün içinde. Özellikle az öne eğildiysem merdiven cıktıysam. Bebek rahatsız olunca karnım dediğin gibi bi yana toplanıp kasılıo. Ama ağrılı değil rahatsız edici sadece.

Epidural nirmal i tavsiye eder misin ¿ kac cm acikliktan sonra epidural yapiliyor. Hic acilman var mi . Alttan muayene oldun mu bnm henüz yokmus . Bakalim bu persembe yine kontrol edecek mi
Ben de ilkini epidural normal yapmıştım canım tavsiye ederim çok rahattı 4 cm de taktılar epidurali hiç sancı hissetmeden en ufak ağrı sızı çekmeden doğum yaptım şükür sadece doğumdan sonra ilk bir kaç gün dikişler ağrıyor ama bunda epiduralsiz normal olacak çünkü şu an gittiğim doğum yapacağım hastanede epidural normal doğum seçeneği yokmuş bakalım bir de sancılı doğum nasılmış onu görücem :)

Doğum sancısı bariz bir şekilde belden başlayıp karın bölgesine doğru yayılıyor git gide şiddeti ve sıklığı artıyor hissedeceksiniz bunu doğum yaklaştığında anlarsınız sadece karında olan kasılma ve sancıları takmayın kafanıza sorun olmaz onlar kızlar normal artık bunlar

Doğum sancısı ilk önce 45 dk da yarım saatte bir belden vurmaya başlıyor zaman geçtikçe 20 dk da bire sonra 10 dk da bire ve sonra 5 dk da bire düşüyor sancı sıklığı ve ne yaparsanız yapın geçmiyor kızlar 5 dk da bire düşünce hastaneye gitmiştim ilk doğumumda benim aynen bu şekilde başlamıştı ve ilk sancıda anlamıştım doğum sancısı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…