2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Canım gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...bende 24 aralık da kızımı kucağıma aldım...şu an ağlayarak emziriyorum uçları yara ve her an kanayacak gibi...bir de sütüm tam anlamıyla gelmedi özel birşeyler yiyip içtin mi

Insallah canim aslinda bitane daha evimiz var bu yaz tasinicaktik ama ben hamile kaliinca vazgectik. Simdo esim buu yaz tasinalim diyo bende cocuklar biraz buyusun diyorum zor olur iki cocukla tasinmak.

Bizimde sepet besigimiz de var onu oturma odasina koydum bebegi gundur oglumun besiginde gecede sepette yatirmayi dusunuyorum. Malum sepet besikler hafif oluyo oglu bi cekerse Allah korusun duser bebek diye korkuyorum.

Dedigin gibi ikisi beraber buyucekler arkadasa ihtiyaclari olmicak bile. Bana neden yaptin diyenlere diyorum tam rahata alismisken bidaha bebek daha zor olur. Zaten uykusuzluga aliskinim rahata alismadan ikiside buyusun ilerde rahat ederiz insallah

Aminn canım..inşallah nasip olur..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..biz geçen pazartesi gitmiştik ayın 19unda 35+4tü 2561 grdı..normal demişti kilosuna..benim tosuncuğun da kafası büyük biraz:)pek etkilemez diyor ama bende ondan mı zor olur diye korkuyorum..bence 4 kiloyu bulmaz seninki canım..2 haftamız kaldı nerdeyse şurdaa..her şey güzel olcak diyelim inşallah öyle de olur

Randevumuz var doktora gidip oğlumu görecez bakalım ne durumda

37 haftada olan hamisler ne kadar sürede bir doktora gidiyorsunuz

Yok cnm bizimkinin keyfi yerindeymiş doktor nst bile istemedi ben istediğim için yazdı haftaya perşembe çağırdı bakalım o zaman ne diyecek
benimki de hiç nst istemedi..seninle de günümüz yakınmış..bana 15i gibi gelir dedi doktor kendimi o tarihi hazırladım biraz:) sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz yavruşlarımızaa

Oğlun uyumlu maşallah demekki kafana cokta takma canım sende mutlu olmussun madem olsun boşver :) doğumdan sonra bakarsınız duruma. Şimdiden sıkma kendini :)

teşekkür ederim canım inş herşey iyi olsun hepimiz için

Aslı bebiş nası canım düzene girdiniz mi artık
çok şükür Can'ım ya bi düzene girdik benim baş Ağrı'larım geçince düzenimizi bulduk desem yeridir.:) az sarılık var bol bol emzirmeye çalışıyorum sizlerde hayırlısıyla kucağınıza alın inş bebişlerinizi

benimki de hiç nst istemedi..seninle de günümüz yakınmış..bana 15i gibi gelir dedi doktor kendimi o tarihi hazırladım biraz:) sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz yavruşlarımızaa
Bizimki tarih vermedi bu hafta sıkıntı yok gibi haftaya perşembe görüşürüz dedi ben de normal istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Kizlar sabah kontrolum vardi nstde bir kere hareket etti simdi tekrar geldim yine cekilecek

İnş canım çok zorlanıyorum artık hele kızımın ödevlerine yardım ederken ağlıyorum oturup kalkamıyorum.

countryrose gizem ben oğlumu kucağıma aldım eymenle yaşıt kızım vardı hatırlatsan hamileliğimin son haftasında Babanne ile yattı hala onunla yatıyor ben her gece ağladım odasında yatmadı son dönem benimle uyudu hep kokusuna alışmışım şimdi bu plan doğdu sezeryan dikiş ağrı derken çok ilgilenemedim hasta oldu hastane de serum yiyor ben yanına gidemiyorum vicdan azabı beni öldürecek sürekli ağlamaklı bir halde hatta ağlar halde geziyorum Allah bize kolaylık versin

Çok geçmiş olsun canım. Kendini üzme iyileşip gelecek annesi yeni doğan bebişinide düşün

Canm Mayıs annelerinden biliyorm seni yaaa inan bu başına geleni rüyamda gördüm eymen hasta oluyor ben o sira doğuruyordum fena rüya idi yaaa geçmiş olsun inan dua edicem

Doğurduğunu duydum ben daha aktif olmak isterdim olamadım bu Ocak annelerine izne çıkınca girebildim anca

İnstagram adını sormuştum müsait olunca mesaj atsana sen beni takip ediyorsun ama ben seni bilmiyorm Yaz bana oradan da arada konuşalım

Oğlun uyumlu maşallah demekki kafana cokta takma canım sende mutlu olmussun madem olsun boşver :) doğumdan sonra bakarsınız duruma. Şimdiden sıkma kendini :)
Annem geldi şimdi sevindi kendi odasına geçmesine alllaha şükür adapte oldu şimdi ailemle dışarı çıktı ben dojtora giderken o evde kalsa sorun olur onlarla giderken güle güle gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…