2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Oy MaşaAllah hayırlı olsun canım benim Rabbim analı babalı sağlıkla sihhatle büyümesini nasip eylesin inşaAllah

Benimkide 35. Haftada 3.250 çıktı bende korkuyorum doktor çok kilolu bebeğimiz olacak 4u geçerse normal doğumu unut dedi, yemeden icmeden sogudum resmen.
Sen ne yapıyorsun canım banada bi akıl verin çok kilo almasın

Benim de yarın 11 de randevum var inşallah kilo almıştır büyümüştür göbeğim 2-3 haftadır aynı gibi geliyor (

Canım benim 36 da 3050 çıktı ama 2650 den bir hafta içinde zaten bütün karnım çatladı anladım ben, işe yarayan birşey yaptım diyemem şimdilik çünkü cuma günü gideceğim 37.haftam olcak yalnız makarna, pilav ve beyaz ekmeği bıraktım, muz ve kaşar yiyordum çocuk büyüsün diye onları bıraktım, bu arada suyu azalmasın diye sabahları havuç turp rendeliyordum, gerçekten işe yarıyormuş suyum biraz fazla çıktı,dr çok buldu, onu da bıraktım, hurma yemeğe başladım ama o doğumu kolaylaştırsın diyeymiş iki tanecik bi günde , konuyu darmadağın ettim bütün yeme alışkanlıklarımı yazdım :) benim dr. çok destek normal doğuma o bile 4 ü geçmemesi lazım dedi, inş geçmez ne diyeyim

Tüm doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, rabbim uzun güzel ömürler nasip etsin, inş hepimiz için mutlu sona yaklaştık, bebişi doğan arkadaşlar pek giremiyor, umarım hepsi çok çok iyidir

Demekki uyuyordu bu sefer guzel hareket etti.hareketlerini iyi takip edecen dedi erken alirim dedi zaten 5 gunum kaldi.hayirlisiyla bu 5 gunude atlatayimda.
Gunlerimiz ayniymis benim 29 aralikta olacak insallah:) yilbasini gecirmeyi goze alamadik.

Bu arada 38+2de 3300gr dedi dr. 15 günde 300gr almis bana az gelse de dr gayet iyi dedi.
Ilk kizim4kg dogunca bu biraz minnos geldi bana ama dr 40 haftayi doldurmasini bekleseydik 3500u gecerdi diyor.
Ben kiloya hic takilmiyorum aslinda ama aile buyukleri sagolsun ilki 4kg olunca kafayi bunun kilosuna taktilar.

Gunlerimiz ayniymis benim 29 aralikta olacak insallah:) yilbasini gecirmeyi goze alamadik.
Senin 1 gun kalmis.benim drumda mumkun oldugunca gec almak istiyor solunum sikintisi yasaniyor diye.bugun gogus uclarini uyar sancilarin olsunki diyor bebek kendi gelmek istesin oyle sezeryan alalim diyor.40 mi bile doldurtacak banada bebek kilolu diyede cok beklemek istemiyor.

Gayet ideal kilosu kilolu oluncada baska sikintilar oluyor bu sefer

Kizlar bebeklerin hareketlerini cok iyi takip edin.size az hareket etti gibi geldigi zaman biraz kendiniz takip edin icinize sinmeyen bi durum olunca dra gidin.

Doktorum 2 14 Ocak arası ailevi bir meseleden izinliyim dedi 14 ocağa randevu aldım şu an oğlum. Diğer oğlumun doğum. Kilosun da bakalm neler bekliyor bizi

Seninki daha iyi tabi.
Ben imkan olarak kısıtlı bir yerde yasiyorum.
Doktorum risk almak istemedi, haftasonu falan sancilanirsan ekibi toplamakta zorlanabiliriz dedi. O yuzden gün verdi dogrudan.

Canim ozel birsey yemedim hic
Hastane yemekleri tuzsuz yagsiz :)
Benim 3 gun geldi ama stres yapmadim
Tek 4 litre su içtim daha sut caylari bile icemedim
Ben gogus uclarim yok malesef plastik uclarlar emziriyorum birde aventin gogus kalkanini kullaniyorum uclarinda simdilik bir sorum yok insallah ta olmaz

Bugun anestezi uzmaniyla gorustum arkadaslar.
Hepimizin korkulu ruyasi haline gelen spinal sonrasi bas agrisini sordum.
Dr, ameliyat sonrasi ilk 24 saat kritik. Bu surecte ne kadar hareket edersen basinin agrima olasılığı o kadar yuksek, mumkum oldugunca yatacaksin dedi. 24 saatin 22 saatini yatarak fazla kipirdamadan gecirirsen agrimaz basin dedi.
Bilmiyorum ne kadar dogru ama denemekte fayda var :)

Çok güzel güle güle uyusub ben daha sermedim nevresim vakit var diye ama yıkadım herşeyi

Bu arada fotoğraf ben yukleyemiyotm telefondan uygulamadan giriyorum nasıl yükleniyor acaba
Sağol canım
Cevap yazdığımız yerde dosya yükle var ordan yükleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…