2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benik gogus ucum yok cnm duz bebis neresinden tutsa olmuyor :) ama plastikle eme eme sanki cikiyor bakalim biraz daha kendine denesin oyle vericem bunlari yika dezenfekte et falan derken insan yoruluyor:)
Ay inan çok zor dışarı çıkarken bile emzik kutusuna koyardım yanında termosta su taşır emdikten sonra slikon ucu dezenfekte ederdim vallla zor o işte

Bende göğüs 65 anca yani göğüs yok uç vardı ama Varolan uç yenidoğan bebeğe yememişti

Çok saol canım allah analı babalı büyütsün inşallah :)

İyi akşamlar herkese
Ne güzel doğumlar başladı devam da ediyor darısı bizlerin başına inşallah zamanında sağlıkla gelir kuzularımız.
Çok aktif olamasam da takip etmeye çalışıyorum.
Henüz izne de ayrılmadım işe devam ama artık zorlanıyorum.
Mide yanması beni mahvettii ne zaman geçecek bu ..
Herkese hayırlı geceler her biten gün biraz daha yakınlaştırıyor bizi kuzularımıza :))

Kızlar 34 haftams girdim bu sıra ağrım çok fazla kasım larimda hissediyorum sizce normal mi 37 sezeryan ol cam ama şimdiden bu ağrı hissedince korkmaya başladım

Canım gözün aydın ,sağlıklı sıhhatli güzel bir ömrü olsun bebişin,verdiğin bilgiler için teşekkürler, birde kaçıncı haftada kaç kg doğdu bebiş kızmı erkekmi bu arada

Kızlar 34 haftams girdim bu sıra ağrım çok fazla kasım larimda hissediyorum sizce normal mi 37 sezeryan ol cam ama şimdiden bu ağrı hissedince korkmaya başladım
Ağrı yanında kasılma varsa doktora danış canım,birde alttaki takviminde 36. Haftada olduğun yazıyor 34 demişsin ama

Facelesman cam dr 34 sezeryan günü vergi o tarih girdim için ilerde gorunuo hareketler iyi ama dr gidersem erken olur die korkuyorum

benim suanda gogusler 120 olmustur ama uc yok :)

İyi geceler canlar sancimi çekiyorum anlamadım bi türlü kalçada n bacağa tutulma gibi agri atıyor bacağımı açıp kapatmıyorm ve karnım hep toplanıyor mide ağrısı gibi agri atiyo

TE="aysesudoga, post: 49470814, member: 774610"]Sizin de bebeğiniz hıçkırıyor mu?Benimk
  • Canım birinci bebegim dogdugunda ebeler birdamla limon verirsin ddemişti ve çok etkili oldu. Bu arada yenidoganlar çok hickiriyor. Hatta su an son 8 gunum ve bebisimin karnimda hickiriklarini hissediyorum. ♥

İyi geceler canlar sancimi çekiyorum anlamadım bi türlü kalçada n bacağa tutulma gibi agri atıyor bacağımı açıp kapatmıyorm ve karnım hep toplanıyor mide ağrısı gibi agri atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…