Merhaba kızlar. Ara ara forumdakileri takip ediyorum. Belki faydalanacak arkadaşlar olur diye bir kaç şey paylaşmak istedim. 6 gün önce spinal anestezi ile sezeryanla bebeğim dünyaya geldi. Gece suyum geldi bebek kanalda olmadığı acıkligim olmadığı için sezeryan yapildi. Hastane ile ilgili olarak söyleyeceğim bir kaç şey var. Depend kesinlikle çok rahat oluyor. Ben gecelikle daha rahat ettim özellikle tuvalete gittiğinizde pijama gibi indirip kaldırmak zorunda olmuyorsunuz. Hastane çok sıcak oluyor kısa kollu gecelik ve pijama kalktığınızda zaman da giyeceginiz sabahlık olması iyi oluyor. Sonda takılırsa eğer çıkarıldıktan ve yürümenize izin verildikten sonra sık sık tuvalete çıkın. Mesanenizi boşalttıkca daha rahat hareket ettiğinizi göreceksiniz. Benim gibi sancı çekmeden doğum olursa sütun gelmesi gecikiyor ve sut gelmedikçe bebek memeyi tutmak istemiyor. Mamayi direk vermektense memenin yanından şırınga ile verirseniz süt geldiğini düşünüp bebek emmeye basliyor. O emince bir kaç günde süt geliyor mamaya ihtiyaç kalmıyor zaten. Bir de sudo kremi kesinlikle tavsiye ederim . Bebegin cildinde olusan kizarikliklari hemen toparliyor .Şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım işine yarayanlar olur. İyi akşamlar.