Merhabalar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Oğlum doğduktan sonra çok okuyamamaya başladım ilk günlerimiz çok yorucu ve yoğun geçiyor. Tecrübeli anneler Lütfen yardım eder misiniz? Bebeğim ilk 4 gün meme ile beslenmeye çalıştı ancak 4.gün olan kontrolde aslında beslenmediği ve acil müdahale ile doyurulması gerektiği ortaya çıktı. Durum acil olduğundan ve doktor tavsiyesi ile biberon ile mama düzenine geçildi maalesef. Lütfen bu aşamada keşke biberon vermeseydin , inat etseydin, kaşıkla verseydin vs gibi tavsiyeleri vermeyin hepsinin farkındayım ancak zorunlu idik sağlık açısından. Sonuç 4 gündür biberon ile besleniyoruz ve memeyi ağzına verince ağlıyor ve emmiyor. Sütüm şakır şakır akmıyor, sağarak artırmaya çalışıyorum ancak sütüm artsa bile emme oluşmaz mı memeye alışabilir mi yeniden?
Ağlamaktan helak oldum lütfen yardım eder misiniz?
Alışır merak etme. Bi öğün aç bırak olmazsa bide öyle dene belki açlıkla alabilir pes etme alır içini rahat turMerhabalar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Oğlum doğduktan sonra çok okuyamamaya başladım ilk günlerimiz çok yorucu ve yoğun geçiyor. Tecrübeli anneler Lütfen yardım eder misiniz? Bebeğim ilk 4 gün meme ile beslenmeye çalıştı ancak 4.gün olan kontrolde aslında beslenmediği ve acil müdahale ile doyurulması gerektiği ortaya çıktı. Durum acil olduğundan ve doktor tavsiyesi ile biberon ile mama düzenine geçildi maalesef. Lütfen bu aşamada keşke biberon vermeseydin , inat etseydin, kaşıkla verseydin vs gibi tavsiyeleri vermeyin hepsinin farkındayım ancak zorunlu idik sağlık açısından. Sonuç 4 gündür biberon ile besleniyoruz ve memeyi ağzına verince ağlıyor ve emmiyor. Sütüm şakır şakır akmıyor, sağarak artırmaya çalışıyorum ancak sütüm artsa bile emme oluşmaz mı memeye alışabilir mi yeniden?
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Oğluşunun size ve vatana millete hayırlı evlat olmasını nasip etsinMerhaba kızlar bende okuyup yazmayanlardanim :) oğlumu kucağıma aldım bu gece şükürler olsun normal doğum oldu allah bekleyenleri bir avazda kurtarsin
Gözün aydın canım, allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin, bide çiş yaparmış anneye :) kıyamam ,maşallahmerhaba arkadaslar gecen gun hazir olmadigimi yazmistim. dun sabah 11.30 da spinal anestezi ile kuzuma kavustum. Allahim bekleyen herkesi hepinizi saglikla kavustursun. simdi sezaryeni hizli atlatmak icin odada tur atiyorum. umarim @Esra arkadasimizin dedigi gibi bas agrisini artirmaz. sutum once geldi diyebilirim ama azaldi gibi sarilik olmasin diye mama verdik. insallah artar sutum. cok guzel birsey yaaaa.. ameliyathanede gogsume yasladilar ilk cisini uzerime yapti :) Rabbim hepimizin kuzusunu korusun saglik versin.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sezeryan sonrasını da kolay bir şekilde atlatırsın.merhaba arkadaslar gecen gun hazir olmadigimi yazmistim. dun sabah 11.30 da spinal anestezi ile kuzuma kavustum. Allahim bekleyen herkesi hepinizi saglikla kavustursun. simdi sezaryeni hizli atlatmak icin odada tur atiyorum. umarim @Esra arkadasimizin dedigi gibi bas agrisini artirmaz. sutum once geldi diyebilirim ama azaldi gibi sarilik olmasin diye mama verdik. insallah artar sutum. cok guzel birsey yaaaa.. ameliyathanede gogsume yasladilar ilk cisini uzerime yapti :) Rabbim hepimizin kuzusunu korusun saglik versin.
Canım 1 ayda önemli bir etki olmaz sanıyorum ,benimde t4 düşük çıkıyordu ilaç kullanıyorum, sen gecikmeden göster Dr aKızlar canim sıkıldı dün tahlil yapıldı tsh 7 çıkmış dr gostericem haftaya doğum olucak bebeklerime bişey olmusmu dur bir ay içinde yukselmis ya
Günaydınnn :) ilk normal doğum gerceklestiii :) allah analı babalı büyütsün canım. Nasıl oldu doğum nasıl anladın başladığını korkutmadan anlatırsan sevinirimMerhaba kızlar bende okuyup yazmayanlardanim :) oğlumu kucağıma aldım bu gece şükürler olsun normal doğum oldu allah bekleyenleri bir avazda kurtarsin
Hiç kendini üzme canım ne ara alışacak daha bebişin. Memeden süt geldikçe alışacaktır. Sen rahatlat kendini stres yapmaMerhabalar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Oğlum doğduktan sonra çok okuyamamaya başladım ilk günlerimiz çok yorucu ve yoğun geçiyor. Tecrübeli anneler Lütfen yardım eder misiniz? Bebeğim ilk 4 gün meme ile beslenmeye çalıştı ancak 4.gün olan kontrolde aslında beslenmediği ve acil müdahale ile doyurulması gerektiği ortaya çıktı. Durum acil olduğundan ve doktor tavsiyesi ile biberon ile mama düzenine geçildi maalesef. Lütfen bu aşamada keşke biberon vermeseydin , inat etseydin, kaşıkla verseydin vs gibi tavsiyeleri vermeyin hepsinin farkındayım ancak zorunlu idik sağlık açısından. Sonuç 4 gündür biberon ile besleniyoruz ve memeyi ağzına verince ağlıyor ve emmiyor. Sütüm şakır şakır akmıyor, sağarak artırmaya çalışıyorum ancak sütüm artsa bile emme oluşmaz mı memeye alışabilir mi yeniden?
Sağlıcakla büyüt canım inşallah :) şakacı cıkmıs seninkiimerhaba arkadaslar gecen gun hazir olmadigimi yazmistim. dun sabah 11.30 da spinal anestezi ile kuzuma kavustum. Allahim bekleyen herkesi hepinizi saglikla kavustursun. simdi sezaryeni hizli atlatmak icin odada tur atiyorum. umarim @Esra arkadasimizin dedigi gibi bas agrisini artirmaz. sutum once geldi diyebilirim ama azaldi gibi sarilik olmasin diye mama verdik. insallah artar sutum. cok guzel birsey yaaaa.. ameliyathanede gogsume yasladilar ilk cisini uzerime yapti :) Rabbim hepimizin kuzusunu korusun saglik versin.
Off beni uyku tutmuyor arkadaşlar cok heyecanliyim.
Boyle giderse yarin ameliyathanede bayilirim ben.
Boyle deyince doktorum bayilmak icin en mantikli yeri secmis olursun korkma ayiltiriz diyor:)
Aklimda turlu cesit senaryolar...Allahim hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder insallah.
Bu gece 2 saat falan uyuyabildim bu gidisle yarin gece hic uyuyamayacagim:)
Merhabalar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Oğlum doğduktan sonra çok okuyamamaya başladım ilk günlerimiz çok yorucu ve yoğun geçiyor. Tecrübeli anneler Lütfen yardım eder misiniz? Bebeğim ilk 4 gün meme ile beslenmeye çalıştı ancak 4.gün olan kontrolde aslında beslenmediği ve acil müdahale ile doyurulması gerektiği ortaya çıktı. Durum acil olduğundan ve doktor tavsiyesi ile biberon ile mama düzenine geçildi maalesef. Lütfen bu aşamada keşke biberon vermeseydin , inat etseydin, kaşıkla verseydin vs gibi tavsiyeleri vermeyin hepsinin farkındayım ancak zorunlu idik sağlık açısından. Sonuç 4 gündür biberon ile besleniyoruz ve memeyi ağzına verince ağlıyor ve emmiyor. Sütüm şakır şakır akmıyor, sağarak artırmaya çalışıyorum ancak sütüm artsa bile emme oluşmaz mı memeye alışabilir mi yeniden?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinmerhaba arkadaslar gecen gun hazir olmadigimi yazmistim. dun sabah 11.30 da spinal anestezi ile kuzuma kavustum. Allahim bekleyen herkesi hepinizi saglikla kavustursun. simdi sezaryeni hizli atlatmak icin odada tur atiyorum. umarim @Esra arkadasimizin dedigi gibi bas agrisini artirmaz. sutum once geldi diyebilirim ama azaldi gibi sarilik olmasin diye mama verdik. insallah artar sutum. cok guzel birsey yaaaa.. ameliyathanede gogsume yasladilar ilk cisini uzerime yapti :) Rabbim hepimizin kuzusunu korusun saglik versin.
canım kendileri benim doktorumdu ama yarıda bıraktı bizi o yüzden kendisinden sogudum . gerekli olanı söyler okadar çok konuşmaz ama eli hafifmiş birisi demişti .ankaradaki arkadaşlar doktor esra aktepe keskin hakkında fikriniz var mı? önceden ortadoğu hastanesindeymiş galiba..
Ayni durumdayiz sac diplerim ensem ve gogus aramdan sakir sakir ter geliyor yastigima sanki bardakla su dokulmus gibi islak terden :)Off arkadaşlar benim gibi geceleri terleyen varmı yahu bildiğin su içinde kalıyorum, acaba magnezyum içiyorum omu yapıyor anlamadım
Gozunaydin canim Rabbim uzun saglikli omur versin evladina. Darisi basimiza insallah :)merhaba arkadaslar gecen gun hazir olmadigimi yazmistim. dun sabah 11.30 da spinal anestezi ile kuzuma kavustum. Allahim bekleyen herkesi hepinizi saglikla kavustursun. simdi sezaryeni hizli atlatmak icin odada tur atiyorum. umarim @Esra arkadasimizin dedigi gibi bas agrisini artirmaz. sutum once geldi diyebilirim ama azaldi gibi sarilik olmasin diye mama verdik. insallah artar sutum. cok guzel birsey yaaaa.. ameliyathanede gogsume yasladilar ilk cisini uzerime yapti :) Rabbim hepimizin kuzusunu korusun saglik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?