2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar canim sıkıldı dün tahlil yapıldı tsh 7 çıkmış dr gostericem haftaya doğum olucak bebeklerime bişey olmusmu dur bir ay içinde yukselmis ya

Hayırlı olsun..
Güle güle büyütün bebeğinizi..
İlk oğlumda sizinle aynı şeyleri yaşadım. Ne yaptıysam tekrardan emmeye alıştıramadığım için 6 ay boyunca sütümü sağarak verdim.
İlk günlerimde ağlamaktan helak olmuştum ama şimdi geriye dönüp baktığım da keşke bu kadar yıpratmasaydım kendimi diyorum.Şuan 5 yaşında son derece sağlıklı bir oğlum var.%80 mama ile büyümesine rağmen bağışıklığı çok güçlü.
Lütfen sen de kendini üzme. Tabi gönül emzirmek ister ama kısmet işte.
Daha 4 günlükmüş yavrun. Acıktıkca inatla önce emzirmeyi dene sonra mamayı şırınga ile vermeye çalış. Kaşık çok zor oluyor ,biberona ise kolay alışıyorlar.
Ben de ikinci doğumumu bekliyorum. İnşallah bu defa emzirme de başarılı olurum diyorum ama kısmet işte...

Alışır merak etme. Bi öğün aç bırak olmazsa bide öyle dene belki açlıkla alabilir pes etme alır içini rahat tur

Merhaba kızlar bende okuyup yazmayanlardanim :) oğlumu kucağıma aldım bu gece şükürler olsun normal doğum oldu allah bekleyenleri bir avazda kurtarsin
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Oğluşunun size ve vatana millete hayırlı evlat olmasını nasip etsinNormal doğum haberleri de gelmeye başladı ne güzel

Gözün aydın canım, allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin, bide çiş yaparmış anneye :) kıyamam ,maşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sezeryan sonrasını da kolay bir şekilde atlatırsın.

Kızlar canim sıkıldı dün tahlil yapıldı tsh 7 çıkmış dr gostericem haftaya doğum olucak bebeklerime bişey olmusmu dur bir ay içinde yukselmis ya
Canım 1 ayda önemli bir etki olmaz sanıyorum ,benimde t4 düşük çıkıyordu ilaç kullanıyorum, sen gecikmeden göster Dr a

Merhaba kızlar bende okuyup yazmayanlardanim :) oğlumu kucağıma aldım bu gece şükürler olsun normal doğum oldu allah bekleyenleri bir avazda kurtarsin
Günaydınnn :) ilk normal doğum gerceklestiii :) allah analı babalı büyütsün canım. Nasıl oldu doğum nasıl anladın başladığını korkutmadan anlatırsan sevinirim

Hiç kendini üzme canım ne ara alışacak daha bebişin. Memeden süt geldikçe alışacaktır. Sen rahatlat kendini stres yapma

Sağlıcakla büyüt canım inşallah :) şakacı cıkmıs seninkii

Canım benim sakın ol iyi düşün iyi olsun inşaAllah kötü hiç birseyi aklına getirme sakın. Rabbim senide evladinida sağlıklı sıhhatli tek nefeste hayırlısı ile kurtarsın inşaAllah

Ocak doğumu beklerken yavaştan aralık sonunda doğumlar başladi :)
Yavaştan bizlerede sıra geliyor çok heyecanliyim bakalım benim sıpa bombayı nezaman patlatacak :))

Canim stres yapma acikinca önce kendin memeni ver inatla uğraş en az 15 dk emzirme ye çalış sonra biberonla besle benim oğlum sutum nedense geldiği gün kesilmisti 20 gün gelmemişti o sırada önce gogsumu emzoriyordum 20 dk damla bile akmiyordu dsonra biberon verriyordum hatta 3 ay hem göğüs hem mama besledim 3. Ay sonunda hep gogsumu emzirince aklı erdiği için asla bi daha biberon kabul etmedi yasina kadar süt yetmeginde kaşıkla bekliyordum biberon emmeside oönemli bence.srninki daha mimnak mrk etme inadına kirarsin az aç kalınca mecbur emiyor sen rahat ol stres yapma yeter

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

ankaradaki arkadaşlar doktor esra aktepe keskin hakkında fikriniz var mı? önceden ortadoğu hastanesindeymiş galiba..
canım kendileri benim doktorumdu ama yarıda bıraktı bizi o yüzden kendisinden sogudum . gerekli olanı söyler okadar çok konuşmaz ama eli hafifmiş birisi demişti .

Gozunaydin canim Rabbim uzun saglikli omur versin evladina. Darisi basimiza insallah :)

Yeni anneler Allah anali , babali; saglikli, sıhhatli büyütsün bebislerimizi. Size bir sorum olacak. Sizce normal dogum sonrası dikis atlmamli mi atilmamamli mı? Hangisi daha iyi? Birinci doğumum 4.100 grdi. Dr dikis atmışti ve ben herhangi bir problem yaşamadım. Bu hamileligim boyumca sabahlari bacak arası etlerim ve vajina agrisi ile uyandim. Acaba o dikisli yerlerim mi ağrıyor diye düşünüyordum ki bir çoğunuz vajina ağrısı, cekiyormussunuz. Dr.um 1. Kilolu hir bbek okunca bunun daha kola dogacagini ve dikise gerek kalmayacagini soyledi. Bu da muhtemelen ayni kilolarda dogacak ama nicin dikis yapimasin ki kendi kendine toparlanir mi acaba. sizce dikis olmali mi? Bilimsel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…