Teskr ederim cnm korktum malum o kadar cefa çektik konu evlad olunca tedirgin oluyor insanBenim de öyle olmuştu doktor yalancı doğum ağrısı dedi
Rica ederim benim de 35mi 36mı haftadaydım gece birden sabahın altısına kadar ağrım oldu gece nst ye bağladılar doğuma hazırlık ağrısıymış magnezyum tozu verebilirler belki ama ben istemedim o günün ertesi kabak çekirdeği yedim bolca ve iyice dinlendim geçti bolbol da su ama vücudunun istediği kadar su fazla su da vücudun alkali dengesini bozabilir çünküTeskr ederim cnm korktum malum o kadar cefa çektik konu evlad olunca tedirgin oluyor insan
Bacaklarını hafif karnına çekerek soluna yat yastığın da azıcık yüksek olusun karnını da ince bi yastıkla desteklemeni tavsiye ederimTeskr ederim cnm korktum malum o kadar cefa çektik konu evlad olunca tedirgin oluyor insan
Deneyeceğim canım çok sağolBacaklarını hafif karnına çekerek soluna yat yastığın da azıcık yüksek olusun karnını da ince bi yastıkla desteklemeni tavsiye ederim
Hayırlı uğurlu olsun canım ,uzun mutlu sağlıklı ömrü olsun oğluşunMerhaba kızlar bende okuyup yazmayanlardanim :) oğlumu kucağıma aldım bu gece şükürler olsun normal doğum oldu allah bekleyenleri bir avazda kurtarsin
Merhaba kızlar bende okuyup yazmayanlardanim :) oğlumu kucağıma aldım bu gece şükürler olsun normal doğum oldu allah bekleyenleri bir avazda kurtarsin
Canım daha çok küçük bir alışkanlık oluşması için. Hiç merak etme sütün geldiğinde memeyede alışacaktır.Merhabalar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Oğlum doğduktan sonra çok okuyamamaya başladım ilk günlerimiz çok yorucu ve yoğun geçiyor. Tecrübeli anneler Lütfen yardım eder misiniz? Bebeğim ilk 4 gün meme ile beslenmeye çalıştı ancak 4.gün olan kontrolde aslında beslenmediği ve acil müdahale ile doyurulması gerektiği ortaya çıktı. Durum acil olduğundan ve doktor tavsiyesi ile biberon ile mama düzenine geçildi maalesef. Lütfen bu aşamada keşke biberon vermeseydin , inat etseydin, kaşıkla verseydin vs gibi tavsiyeleri vermeyin hepsinin farkındayım ancak zorunlu idik sağlık açısından. Sonuç 4 gündür biberon ile besleniyoruz ve memeyi ağzına verince ağlıyor ve emmiyor. Sütüm şakır şakır akmıyor, sağarak artırmaya çalışıyorum ancak sütüm artsa bile emme oluşmaz mı memeye alışabilir mi yeniden?
Ağlamaktan helak oldum lütfen yardım eder misiniz?
Gule gule buyut oglunu.Merhabalar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Oğlum doğduktan sonra çok okuyamamaya başladım ilk günlerimiz çok yorucu ve yoğun geçiyor. Tecrübeli anneler Lütfen yardım eder misiniz? Bebeğim ilk 4 gün meme ile beslenmeye çalıştı ancak 4.gün olan kontrolde aslında beslenmediği ve acil müdahale ile doyurulması gerektiği ortaya çıktı. Durum acil olduğundan ve doktor tavsiyesi ile biberon ile mama düzenine geçildi maalesef. Lütfen bu aşamada keşke biberon vermeseydin , inat etseydin, kaşıkla verseydin vs gibi tavsiyeleri vermeyin hepsinin farkındayım ancak zorunlu idik sağlık açısından. Sonuç 4 gündür biberon ile besleniyoruz ve memeyi ağzına verince ağlıyor ve emmiyor. Sütüm şakır şakır akmıyor, sağarak artırmaya çalışıyorum ancak sütüm artsa bile emme oluşmaz mı memeye alışabilir mi yeniden?
Canım bende ilk bebeğimde aynısını yaşadım, hiç dert etme yeterki doysun,ben 2 aya kadar hem mama verdim hemde süt sağıp verdim olduğu kadar ,iki aylık olunca çocuk kendini toparlayınca bir gün inatla memem verdim sadece ondan sonrada yine arada bir biberon oldu tabi ama meme ağırlıklı beslendi, sonrada biberon veremedim alıştı iyice memeyeMerhabalar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Oğlum doğduktan sonra çok okuyamamaya başladım ilk günlerimiz çok yorucu ve yoğun geçiyor. Tecrübeli anneler Lütfen yardım eder misiniz? Bebeğim ilk 4 gün meme ile beslenmeye çalıştı ancak 4.gün olan kontrolde aslında beslenmediği ve acil müdahale ile doyurulması gerektiği ortaya çıktı. Durum acil olduğundan ve doktor tavsiyesi ile biberon ile mama düzenine geçildi maalesef. Lütfen bu aşamada keşke biberon vermeseydin , inat etseydin, kaşıkla verseydin vs gibi tavsiyeleri vermeyin hepsinin farkındayım ancak zorunlu idik sağlık açısından. Sonuç 4 gündür biberon ile besleniyoruz ve memeyi ağzına verince ağlıyor ve emmiyor. Sütüm şakır şakır akmıyor, sağarak artırmaya çalışıyorum ancak sütüm artsa bile emme oluşmaz mı memeye alışabilir mi yeniden?
Canım anlıyorum seni ,bak benimde belli değil ama uyanıp uyanıp geri yatıyorum vallahi,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahOff beni uyku tutmuyor arkadaşlar cok heyecanliyim.
Boyle giderse yarin ameliyathanede bayilirim ben.
Boyle deyince doktorum bayilmak icin en mantikli yeri secmis olursun korkma ayiltiriz diyor:)
Aklimda turlu cesit senaryolar...Allahim hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder insallah.
Bu gece 2 saat falan uyuyabildim bu gidisle yarin gece hic uyuyamayacagim:)
Amin canim amin insallah, hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize.Canım anlıyorum seni ,bak benimde belli değil ama uyanıp uyanıp geri yatıyorum vallahi,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
benim 38. Haftada 2 cm açıklık vardı kendi sancimi bekliyorduk sonra muayenede bebegin suyu azalmış salı günü yatrcm dedi 12 de dogumhaneye girdim önce lavman yapıldı kendi sancılarım takip edildi sancılar yetersiz olduğu icin suni başladılar aksam 8 9 da açıklık 4 cm di yavaş ilerliyodu rahmi yumuşatıcı fitil koydular 1 2 saat sonra suyumu patlattilar ondan sonra şiddetli sancılarım başladı 1 buçuk saat icnde doğurdum ben cok uzun surdu ama oğlumu görünce tüm acilarimi unuttum :) çok sağol darısı tüm normal bekleyenlerin başına :)Hayırlı olsun cnm . Dogum kolay miydi ? Sancilar onceden mi baslamisti yoksa bi anda mi oldu . Müsait oldugunda dogum hikayeni yazarsan seviniriz. Normal dogum olmasina cok hevindim . Darisi basimiza
cok teşekkürler :) hadi ya ilk benim mi :)Hayırlı uğurlu olsun canım ,uzun mutlu sağlıklı ömrü olsun oğluşun
Evet kıslarrrrr topiğin ilk normal doğumu geldi gazamız mübarek olsun huhuuuu
Geçmiş olsun canim, güle gule buyut yavrunu.merhaba arkadaslar gecen gun hazir olmadigimi yazmistim. dun sabah 11.30 da spinal anestezi ile kuzuma kavustum. Allahim bekleyen herkesi hepinizi saglikla kavustursun. simdi sezaryeni hizli atlatmak icin odada tur atiyorum. umarimEsra arkadasimizin dedigi gibi bas agrisini artirmaz. sutum once geldi diyebilirim ama azaldi gibi sarilik olmasin diye mama verdik. insallah artar sutum. cok guzel birsey yaaaa.. ameliyathanede gogsume yasladilar ilk cisini uzerime yapti :) Rabbim hepimizin kuzusunu korusun saglik versin.
Yatarken ben de magnezyum iciyorum ama oyle anormal bir terleme yok.Off arkadaşlar benim gibi geceleri terleyen varmı yahu bildiğin su içinde kalıyorum, acaba magnezyum içiyorum omu yapıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?