2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aslında artık normal doğumlar için hastanelere teşvik veriyormuş devlet. Drlarda normal doğuma girdiklerinde sezaryenden daha çok para alıyorlar

canım çok zor durumun cidden . ama esra hocaya kötü dersem ayıp etmiş olurum açıkcası . ben 28 haftalıktım ayrıldıgında sanırım. Kabul eder merak etme . yinede güven duyacağın bi doktor gönül rahatlığıyla gidebilirsin Bide doçent işini bilio yani

çok sağolasın canım..bu hafta hallederim inşallah bu doktor işini..Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin..

çok sağolasın canım..bu hafta hallederim inşallah bu doktor işini..Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin..
inşallahhh eğer normal istiyorsan zaten dogum tamamen senin performansın hastane ekibi iyiyse sadece sana destek oluyorlar . hakkında hayırlısı olsun canım benim

I ikizcan2016 nasılsın canım bebişler nasıllar iyiler mi nasıl gidiyor iki bebişe bakmak :) sütün geldi mi

:)))
nasıl gittiği belli olmuyor mu canım, giremiyorum hiç, hayattan koptum :)
2 saatte 1 alt degistirme ve beslenme seansimiz var, 2 bebek yarimşar saatten :) butun gun emzirip alt degistiriyorum :)
ama sikayet edemem cok keyifli..
gece zor oluyor ama annem var cok sukur..
sütüm geliyor, ama mama da veriyorum, yoksa doymayip agliyorlar, doktor da ilk 10gun cok onemli, kilo kaybi olmasin mama verin dedi.. cuma kontrol var bakalim ne dicek.
topikten de koptum kimler dogum yapti, sen ne durumdasin?

Ay çok güzel okurken yaşadım sanki benim Doğum 5 ocak 38 de alırım dedi doktor gün sayıyorum

Oh oh maşallah size yerim o miniş kızları :) çok sevindim canım iyi olmanıza valla tek bebek olsa da akşama kadar günün onunla ilgilenmekle geçiyor doğumdan sonra en iyisi seninki bir taşla iki kuş biz de iyiyiz çok şükür herşey yolunda kontrolüm vardı bugün 38 haftalık olduk nst filan iyi çıktı bebişte 3150 gram çıktı normal doğum pozisyonunu da almış gelmesini bekliyoruz bakalım canım...

Merhaba kızlar bugün son kontrolümüz vardı 38+1iz bebeğim hala dönmemiş makat duruyor bu haftadan Sonra zor dedi ocak 2ye de gün aldık son 5 günümüz artık şimdi o 5 gün nasıl geçer bilmem bu arada bebeğim 3257 grmış son günler kılo alması için ne yapsam

Kilosu gayet iyi bide ne yesem stresine girme simdi ayni bedende son gunlerinizin tadini cikartmaya bak :)

Medikanada Yusuf hoca var çok iyi doktor arayanlara tavsiye ederim işin uzmanı maşallah

Doğru söylüyorsun Can'ım annelik işte erken başladı galiba Doğuma kadar 3350 falan olsa bari
Usg de %10 artı eksi farkediyor biliyorsun 2700de doğabilir onemli olan herseyin yolunda olmasi sen sutunle onu besler tombiklestirirsin annesi bunlari dusunme artik azicik kalmis zaten

sezaryen olan arkadaslar ameliyat agriniz ne kadar surdu? benim ikinci gun ama ilk yuruyus gibi zor oluyor. ne yapmali bu sureci kolay gecirmek icin?

iyi akşamlar sevgili annisler nasil bebiş sayilarimizda artış var mi? Pek okuyamadim. Herkes süperdir umarım.

Allah yardimcin olsun canim.merak etmisimdir ikiz bebekmi zor yoksa aralari az olan iki cocukmu.benim oglumla kizim arasinda 14 ay olacak bakalim ne yapacagiz

Ocagin 2 sine baya dogum olacak galiba.bebegin kilosu gayet iyi hicbirsey yapma.buarada 5 gun degil 4 gunumuz var bugun bitti bugunu sayma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…