2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim 9 -9.30 gibi alirim dedi dr.
Ben de erkenden olsun istiyorum.
Masallah bir kar bastirdi ki disarda nasil olacak bilmiyorum.
Insallah yarin butun ekip eksiksiz ulasabilir hastaneye :)
Haber veririm insallah bir olup bitsin de.
İnş canım stres yapma sen hangi şehirde yaşıyordun.

Ben gerçekten aralık annesi oldum :) Doğum yaptım sezeryanla 37+5 de 4 kiloluk bir tosun doğurdum Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın :)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş erken mi oldu sezeryanın biraz ocağı neden beklemedi acaba doktorunuz? maşallah kilosu haftasına göre çok iyiymiş usg de kaç çıkmıştı en son kilosu?

Sütün mü gelmemişti neden yoğun bakımda kaldı geçmiş olsun inşallah tekrar böyle şeyler yaşamasın herşey cok güzel olur 8de hastanede ol dedi 9. Da alır herhalde bişey demedi epidral olacak

Kızlar bugun catı muaynesı oldum çatin dar bebek ınmemıs dedı doktor ve sezeryan dedı 5 ocakta yapılcak ıns tedirginim çokmu zor sezeryan

Benim de yarin sabah kontrolum var benim cati da darmis.2 hagtadir gerdi beni dr. . Ben yine de nirmal istiyorum . Nedense kontrol icin heyecanli degil sinirliyim . Sezaryene ikna etmek icin bu durumun bahane oldugunu dusunuyorum . Yarin da kakasini yer , kordon dolanir derse sasirmam artik. Bnm dr da bu hafta kesin sezaryen derse baska bir dr a da muayene olacagim . Keske bi kac hafta once baska bi dr hastane daha bulsaydim da bi terslik durumunda digerine giderdim . Her an hastane dr degisebilirim. Beylikduzu avcilar bolgesinde tavsiye edebileceginiz alternatif normal dogum yaptiran dr hastane var mi kizlar . nur_84 sen normal mi yapacaktin cnm drunu tavsiye eder misin

Kızlar bugun catı muaynesı oldum çatin dar bebek ınmemıs dedı doktor ve sezeryan dedı 5 ocakta yapılcak ıns tedirginim çokmu zor sezeryan
Başka bir Dr nda fikrini al bence,çatı dediğin pelvis kemiği doğum başladığında sancılar çocuğu kanala doğru iter ve pelvik kemik esner o sırada sancılarla,yani sancın gelmeden çatın dar diye birşey tamamen sezeryancı Dr bahanesidir

Canım kesinlikle başka Dr a da görün, diğer arkadaşada dediğim gibi sancılar gelip doğum başladığında çatı denilen pelvis kemiği esner ve açılır

C candy1907 canim yazamadim! gozun aydin, bebegini kucagina almissin. insallah sezeryanla ilgili de hersey yolundadir.
darisi bana! doktor erken gelebilir demisti ama benim pglanin keyfi yerinde galiba, sancim bile yok hic :)
Cnm hersey yolunda bugun eve geldik
Insallah darisi senin ve diger annelerin basina :)
Mutlaka haber ver dogurdugun zaman :)

Selam kızlar, fazla giremedim son bir haftadır. sayfaların hepsini tek tek okuyamadım maalesef. arada doğum yapanlar olmuş. Tebrik ederim herkesi, sağlıkla büyüsünler insallah :) darısı hepimizin basına.

Esra tam emin olamamakla beraber yarın doğum olacak anladığım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Benik gogus ucum yok cnm duz bebis neresinden tutsa olmuyor :) ama plastikle eme eme sanki cikiyor bakalim biraz daha kendine denesin oyle vericem bunlari yika dezenfekte et falan derken insan yoruluyor:)
Peki onu da ezmik biberon gi bi kullanmadan önce steril ediyoruz degil mi. Kaynayinca deforme oluyor mu

Ben medipol megaya gidiyorum nagihan hanıma. Kendisi normal doğum yanlısı uzman doktor. Ama randevu almak çok zor. Bu haftalardan sonra muyayene etmeden doğuma alacak doktorlar risk almak istemeyecektir.
Bence acele edip başka bi doktora daha görün istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…