2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ikizcan çok sevindim. Maşallah minik kızlara :) Keyfiniz artarak devam etsin inşallah.
Seni görmüşken bişey sorayım. Fırsatın olduğunda cevaplarsın. Canım kediler bebişlerin olduğu odaya giriyor mu nasıl yapıyorsunuz? Benim de kedim var ilk zamanlar bebeklerin odasına hiç sokmasak mı diyoruz. Gerçi her türlü bakımını aşısını zamanı gelmeden yaptırıyoruz. Evden hiç çıkmayan bir kedi ama yine de bir süre dikkat etmek gerekebilir. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de bizim kedi değişik biraz bebek gibi devamlı kucağımızda yatar. Bebiş gelince bayaa kıskanacak gibi. Sizinkilerde kıskanma var mı?

sezaryen olan arkadaslar ameliyat agriniz ne kadar surdu? benim ikinci gun ama ilk yuruyus gibi zor oluyor. ne yapmali bu sureci kolay gecirmek icin?
Normaldir canim daha ikinci gunun.sık sık kalkip yurumeye calis gun gectikce daha iyi olacaksin

Ocagin 2 sine baya dogum olacak galiba.bebegin kilosu gayet iyi hicbirsey yapma.buarada 5 gun degil 4 gunumuz var bugun bitti bugunu sayma:)))
evet 4mü kaldı o kadar heyecanlıyım ki durup durup ağlıyorum nie bilmıyorum Hala ınanamıyorum o kadar cok sorum var ki sütüm gelir mi ne kadar süre Sonra ayağa kalkarım ağrım olur mu bebeğim sarılık olur mu falan filan kafayı yemesem iyi

Usg de %10 artı eksi farkediyor biliyorsun 2700de doğabilir onemli olan herseyin yolunda olmasi sen sutunle onu besler tombiklestirirsin annesi bunlari dusunme artik azicik kalmis zaten
Âmin inşallah rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah ilk Bebek olunca ne olacağını nasıl olacağını bilmemek insanı korkutuyor annem gelecek hafta sonu allahtan

He bide suyun azalmış dedi oda korkuttu beni biraz

masallah :))
az kalmis, insallah saglikla gelsin :))
bizimkiler 2500-2400 gibi dogdular, ama
200-300 gram kaybettiler, %10a kadar kilo kaybi normalmis, istahlari yerinde cok sukur, toparlicaklar insallah :)

Vallaha ben tecrubeliyim yinede tedirginim oglum 3 gun yogun bakimda kalmisti emzirmeyle alakali sorunlar yasamistim bunda nasil olacak merak ediyorum.ama bebegini kucagina almak o kadar guzel bi duyguki herseyi unutuyorsun senin sezeryan kacta.biz 10 da hastanede olacagi z 12 de alinacak

bizim cocuk doktorumuz hacettepeden emekli bi prof. canim, tekrar tekrar sorduk, aşıları tamsa kesinlikle hicbisey olmaz, rahat olun dedi..
ben yasaklamiyorum girip cikiyolar yatak odasina..
zaten korkuyolar 1 haftadir ilk kez bu gece yanastilar bebeklere :)) kiskanma var tabi moraller bozuk ama onlara extra ilgi gosteriyorum, ödül mamalar veriyorum,simdilik keyifleri fena degil :))

Allah yardimcin olsun canim.merak etmisimdir ikiz bebekmi zor yoksa aralari az olan iki cocukmu.benim oglumla kizim arasinda 14 ay olacak bakalim ne yapacagiz

aralari az olan daha zor gibi sanki ama ikisini de yasamayan bilemez :))
cocuguna gore degisir sanirim canim, ikizde kiskanclik olmaz ikisi de ayni anda geliyor sonucta :) hepimize kolay gelsin ne diym :))

aralari az olan daha zor gibi sanki ama ikisini de yasamayan bilemez :))
cocuguna gore degisir sanirim canim, ikizde kiskanclik olmaz ikisi de ayni anda geliyor sonucta :) hepimize kolay gelsin ne diym :))
Dogru diyon kizi nasil kucagimiza alacagiz diye dusunuyoz

Ayyy maşallah yaa çok sevindim valla. Benim de bu konu çok aklımı kurcalıyordu. Gerçi benim doktorumun da kedisi varmış. Geçen sene de bebeği olmuş. Herhangi bir sıkıntı olmaz dedi bana. Ama sizi böyle görünce daha bir aklıma yattı. Biz de yasaklamayız ama yanlız da bırakmayız tabi ilk zamanlar alışana kadar. Kıskançlık olacaktır eminim. Ektra ilgi isteyecektir. Eşime ben bebekle ilgilenirken sen de kediyle ilgilenirsin diyorum :)

aynen, ben emzirirken esim lazerle kedilerle oynuyor :) kiskanclik olacak tabi ama bebege asla zarar vermezler, en kotu bebeklerin ustlerine ya da yataklarina iserler :))

Kızlar bizimde kontrol vardı 2900 olmuş ama doktor kilosu normal bu değeri kafana takma sonuçta tartıyla tartmıyoruz 200-300 gr hata payı var dedi önemli olan sağlıklı olması dedi nst de sancı çıktı herşey yolunda dedi yılbaşından sonra bekliycez artık annemde dün geldi iyice doğuma hazırım artık

Maşallah suphanallah maşallah

sezaryen olan arkadaslar ameliyat agriniz ne kadar surdu? benim ikinci gun ama ilk yuruyus gibi zor oluyor. ne yapmali bu sureci kolay gecirmek icin?
Merhabalar benim canım çok kıymetli değildir o yüzden çok anlamadım açıkçası ama sanırım hareket ettikçe düzeliyor benim ikinci gün çok ziyaretçim oldu sürekli oturdum kalktım yürüdüm hiç yatamadım ve kolay atlattım açıkçası. Kendinizi çok dinlemeden olabildiğince kıpırdayın derim ben. Sadece oturup kalkarken muhakkak destek alın germeyin dikişleri

Esra canım kaçta gireceksin doğuma kendine gelsiğinde bize haber edersin. Rabbim sağlıkla kurtaraın inş.
Canim 9 -9.30 gibi alirim dedi dr.
Ben de erkenden olsun istiyorum.
Masallah bir kar bastirdi ki disarda nasil olacak bilmiyorum.
Insallah yarin butun ekip eksiksiz ulasabilir hastaneye :)
Haber veririm insallah bir olup bitsin de.

Alışır merak etme. Bi öğün aç bırak olmazsa bide öyle dene belki açlıkla alabilir pes etme alır içini rahat tur

Hiç kendini üzme canım ne ara alışacak daha bebişin. Memeden süt geldikçe alışacaktır. Sen rahatlat kendini stres yapma

Hepinize teşekkür ederim biraz olsun rahatlattınız beni. Umarım dediğiniz gibi olur ve daha çok küçük olduğu için alışkanlık oluşmamıştır. Medela calma biberon ile vermeye çalışıyorum en azından emme yetisini kaybetmesin diye ama onunla almıyor kesinlikle avent ile alıyor ki malum o az da olsa çekmeden akıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…