Vasfiyeteyzeniz
canim gecmis olsun, güle güle, saglikla buyut bebegini. nmine
, evet sabah doguma giriyorum insallah.
Vakit gecmiyor, yarim yamalak uyudum. Boyle telefonla falan zaman dolduruyorum. Bir an once olup bitiverse keşke..
Yatakta kipirdayamiyorum resmen, esim hic caktirmiyordu ama benden heyecanli cikti. Saga donsem ayaga firliyor sola donsem ayaga fırlıyor Allaahh ne oldu diye:) ya bi git dedim artik en son, normal dogumu falan beklesek ne olurdu ki hali acaba:) resmen beyefendiyi rahatsiz etmemek icin kütük gibi yatıyorum yatakta :)
Kaynatmaya gerek yok, kaynamakta olan suyun icine atip ocagi kapat, 5 dakika kadar durması yeterli. Hepsi icin gecerli bu, 5 degil 10 dakika tutarsin sen bilirsin de fokur fokur yemek pisirir gibi biberon pisirme yani ocakta:)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş erken mi oldu sezeryanın biraz ocağı neden beklemedi acaba doktorunuz? maşallah kilosu haftasına göre çok iyiymiş usg de kaç çıkmıştı en son kilosu?
Dün normalde kontrolüm vardı. Yalnız pazartesi ve salı şiddetli bel ağrılarım olmuştu. Doktora geldiğimde söyledim açıklık kontrolü yapmak istedi. Baktık 3cm açıklık var.doktor hemen nst ye soktu. Orda da sancı çıktı. Ben seni bu şekilde bekletemem hemen alalım sezeryana dedi. Ameliyatsa belden aşağısı uyuşuktu rahat rahat sohbet ederek geçirdik ameliyatı. Doktor karnımı kestikten sonra iyiki hemen almışız dedi. Bebeğim zatı bıçaksız dokunmayla yırtıldı çünkü dün sezeryan olmasam bugün kendi doğmaya kalkacakmış. Bebek 3820 çıkmıştı zaten usg de 2 39+4 görünüyordu. Tam 4 kilo çıktı. Doktorlar biraz sasırdı açıkcası bu kadar tombul olmasına vE bende şeker hastalığı olmamasına. Ama herşey bitti çok şükür oğlum yanımda artık. Hamileliğin son zamanları zor biraz o yüzden Allah hepinizi tel avazda kurtarsın inşallah.
Merak edenlere birde sonda uyuşukken takıldı hissetmedim çıkarken zaten hiç hissedilmiyor.
Günaydın kızlar 5 ten beri uyuyamıyorum bir sağa bir sola döne döne sabahı ettim her yerim ağrıyor... Esra
hayırlı doğumlar canım sağlıcakla inşallah... Vasfiyeteyzeniz
senin tosuncuk da hayırlı ömürlü olsun inşallah canım...darısı başımıza
Günaydın kızlar 5 ten beri uyuyamıyorum bir sağa bir sola döne döne sabahı ettim her yerim ağrıyor... Esra
hayırlı doğumlar canım sağlıcakla inşallah... Vasfiyeteyzeniz
senin tosuncuk da hayırlı ömürlü olsun inşallah canım...darısı başımıza
ben de uyuyamayanlardanım gece. 3 saat falan uyumuşumdur toplasam. hiç ihtimal vermiyodum ama hakkaten doğum yaklaştıkça azalıyormuş uykular.
Esra
senin yerinde olsam gözümü kırpamazdım muhtemelen :) çok heyecanlı. Umarım süper pozitif doğum anıların olur.
artık son zamanalrdayız. her an hepimiz doğum yapabiliriz. bugün benim de kontrolüm var. umarım hersey yolundadır. 1 hafta daha durur da ocağı görürüz.
Bn varım cnm gece topu topu bi 3 saat uyumuşumdur sol kaburgamın altı ve sırtım koptu sabaha kadar bide uyuşuyo bnm o kaburgamın altı bebiş yaslanıyo heralde ondan
hangi hastaneye gidiyorsun antepte canım yurdanur hanim (ncr) ve nazan hanım(hatem) var benim bildigim iyi diye duyduğum erkek doktorları tam olarak bilmiyorum başka doktora mutlaka gözükmelisin antepte doktorların büyük kısmı sezeryanci ve sezeryan doğum başına ekstra 1.5 milyar alıyorlar
Gunaydin kizlar. Bakiyorumda dun gece kimse uyuyamamis. Bende bel agrisindan uyuyamadim yan yattikca belim agriyo sirt ustude yataniyorum. En sonunda karnimin altina bi yastik koydumda biraz uyudum. Son zamanlar zor geciyo
Dün normalde kontrolüm vardı. Yalnız pazartesi ve salı şiddetli bel ağrılarım olmuştu. Doktora geldiğimde söyledim açıklık kontrolü yapmak istedi. Baktık 3cm açıklık var.doktor hemen nst ye soktu. Orda da sancı çıktı. Ben seni bu şekilde bekletemem hemen alalım sezeryana dedi. Ameliyatsa belden aşağısı uyuşuktu rahat rahat sohbet ederek geçirdik ameliyatı. Doktor karnımı kestikten sonra iyiki hemen almışız dedi. Bebeğim zatı bıçaksız dokunmayla yırtıldı çünkü dün sezeryan olmasam bugün kendi doğmaya kalkacakmış. Bebek 3820 çıkmıştı zaten usg de 2 39+4 görünüyordu. Tam 4 kilo çıktı. Doktorlar biraz sasırdı açıkcası bu kadar tombul olmasına vE bende şeker hastalığı olmamasına. Ama herşey bitti çok şükür oğlum yanımda artık. Hamileliğin son zamanları zor biraz o yüzden Allah hepinizi tel avazda kurtarsın inşallah.
Merak edenlere birde sonda uyuşukken takıldı hissetmedim çıkarken zaten hiç hissedilmiyor.
Ay canm hayırlı olsun normak doğum emareleri ve tombul bebek masalllah evet normal doğsa belki seni yarardı sezeryan iyi bir seçim Spinal mi epidral mi oldun
Vallla sevindim gelip buraya yazmana teşekkürler bilgiler için
Ay canm hayırlı olsun normak doğum emareleri ve tombul bebek masalllah evet normal doğsa belki seni yarardı sezeryan iyi bir seçim Spinal mi epidral mi oldun
Vallla sevindim gelip buraya yazmana teşekkürler bilgiler için
Günaydın hanımlar ben de bu gece tam tersine çok iyi uyudum ama 2 gecedir az uyumuştum
Doğumlar devam ediyo maşallah GgyasminVasfiyeteyzeniz
hayırlı olsun ikinize de bol bol sütünüz olsun inşallah Esra
senin de iyi haberlerini bekliyoruz cnm kucağına almışsındır inşallah bebişi