Kizlar ben yanima 2 farkli biberon koyacagim biberonla versek olmaz mi .ilk hafta mama vermeyi dusunuyorum .ilk 10 gun kilo kaybini onlersek sarilik olmuyormus . Zaten biberon ucu anne memesine yakin dogal akış aldim .siringayla zor olmaz mi .
ence şimdiden kendini böyle şartlama belki de sütün çok iyi olacak.ben günde 30 cc mama veriyorum gayette yetiyor.onu da biberonla veriyorum memeden de soğumadı.mamayı çok fazla vermiyceksin ki öyle hemen soğumazlar memeden.anne memesi bebeklere huzur veriyor.ben mama da versem beni emmeden uyumuyor.
Aslı valla umut oldun bana da ben iki hastaneye gidiyorum. Evimin yanındaki 36 da 2550 dedi inş. 3 bari oluruz diye dua ediyorum. Farklı drlrda farklı ölçümler çıkıyor genelde ama
Bana da 35+6da 2565 dedi. Her hafta 150 gr alsa 3ü bulur ki iyidir bu üzülmeyin. Bebeğe giden oksijen ve besinde sorun yoksa can sıkacak bişey yok. Bebek biraz minyon olur o kadar :)
Benim de 2 sinde randevum. Dr 7.30 da gel dedi. Bu akşam çok korktum ama. Tuvalete gittiğimde iç çamaşırım kahverengi leke olmuş. Dedim eyvah nişan gelmiş. Eşim de kestiriyordu onu uyandırdım yürü hastaneye dedim. O kadar sakindi ki. Sinirlerim bozuldu. Nişan ne ya diyor. Saçını falan yapıyor. İlk ya heyecan yaptım. Neyse gittik zaten sancım yoktu. Nstde de çıkmadı. Ultrason da gayet normaldi. Ama en son çatıma baktı me kadar sezeryan istesen de bakmam lazım açıklık varsa ona göre hareket ederiz dedi. Neyse sonuç itibariyle parmağı yedim geldim. Rahim kapalıymış. O kahverengi akıntı nişansa bile doğumA daha varmış.
Geceleri uyku yok sırtım belim kaburgam vajinam her yerim ağrıyor. Zaten yatağımda yatamıyorum o zamn hiç hareket edemiyorum. Oturma odasında koltuktayım 2 haftadır. Yuvarlanarak kalkıyorum. Çok zormuş son ay kızlar gerçekten. Hayırlısıyla alsaydık kucaklarımıza. Allah yardımcımız olsun
Bende ayni psikoloji ile doguma gitmemek icin direttim tabiri caizse :) karnimda dursun erken dedim. alismis olmak da vardi belki. Ama kavusmak da paha bicilmez bir mutluluk. insallah dogumun guzel gececek ve artik geldigi icin fazlasiyka mutlu olacaksin :)
Bana da 35+6da 2565 dedi. Her hafta 150 gr alsa 3ü bulur ki iyidir bu üzülmeyin. Bebeğe giden oksijen ve besinde sorun yoksa can sıkacak bişey yok. Bebek biraz minyon olur o kadar :)
Canım asıl gittiğim dr 24+6 da 2400 demişti o hafta ben sancılandım tekrar dra gittik idrar yolu enfeksiyonum çok yükseldi dr ultrasona baktı 3000 gram dedi 4-5 gün arayla dedik bu kadar fark olamaz olamaz dye düşündük. Doğum kışa geliyor diye yürüme mesafesinde bi tıp merkezinede gidiyorum 2-3 hafta da çağırıyor. Acil birşey olursa burası yürüme mesafesinde son bi kontrole gittik 36+2 de 2550 dedi. Benimde kafam takıldı artık kendi drumda devam edecem kafamı karıştırdı adam....3 olsun da kızım 3200 doğdu çok güzel büyüdü.
Kizlar ben yanima 2 farkli biberon koyacagim biberonla versek olmaz mi .ilk hafta mama vermeyi dusunuyorum .ilk 10 gun kilo kaybini onlersek sarilik olmuyormus . Zaten biberon ucu anne memesine yakin dogal akış aldim .siringayla zor olmaz mi .
Canım asıl gittiğim dr 24+6 da 2400 demişti o hafta ben sancılandım tekrar dra gittik idrar yolu enfeksiyonum çok yükseldi dr ultrasona baktı 3000 gram dedi 4-5 gün arayla dedik bu kadar fark olamaz olamaz dye düşündük. Doğum kışa geliyor diye yürüme mesafesinde bi tıp merkezinede gidiyorum 2-3 hafta da çağırıyor. Acil birşey olursa burası yürüme mesafesinde son bi kontrole gittik 36+2 de 2550 dedi. Benimde kafam takıldı artık kendi drumda devam edecem kafamı karıştırdı adam....3 olsun da kızım 3200 doğdu çok güzel büyüdü.
Anladım siz bu kadar farklı ölçümler çıkmasına şaşırdınız haliyle. Bebek kilo vermemiştir ama mutlaka ultrason ve doktorlarla alakalı bir farklılıktır. Kendi doktorunuza tekrar gözüktüğünüzde kaç ölçecek bakalım :)
Anladım siz bu kadar farklı ölçümler çıkmasına şaşırdınız haliyle. Bebek kilo vermemiştir ama mutlaka ultrason ve doktorlarla alakalı bir farklılıktır. Kendi doktorunuza tekrar gözüktüğünüzde kaç ölçecek bakalım :)
Sancıyla gidyorum diyorum dra ben ultrasona girmek istemiyorum öncelikle bi idrar tahlili yapın mutlaka enfeksiyon var inatla ultrasona alıyorlar bebekte sıkıntı yok allah allah neden ki diyor. Söylüyorum işte bi doğursaydık hayırlısıyla
Yaaa çok sıkılıyorum ben patlıyorum evde ben de bu yılın bitmesi için saat sayanlardanım dünden beri bebiş çok hareketli bir de karnım çok sertleşiyor... :))
Kızlar doğmuş ve doğacak olan tüm bebişlerimizin sağlıklı olduğu, dert keder tasa görmeyeceğimiz, milletçe yaşadığımız sıkıntılı günleri bir daha yaşamayacağımız, canların yanmadığı, çocukların hep güldüğü,musmutlu bir yıl olsun 2017, dualarım sizlerle , herkese iyi seneler
Canım bende biberon koydum hastane çantasına,kızımda Dr browns kullanmıştık böylece memeyi bırakmadı,senin dediğin gibi sarılık olmasın diye bende mamayla beslicem olduğu kadarda anne sütü,benim öyle hemen gelmiyor zaten sütüm,ilk doğumda sarılık olmuştu çocuk,ilk 10 gün önemli gerçekten
Kızlar adet ağrısı gibi ağrım olması normal mi. Durdu durdu bu akşamı buldu bu ağrı. Kasiklarim falan agriyo. Karnim sertleşiyo arada. Ama ağrı 1 saattir ara ara var.
Kızlar adet ağrısı gibi ağrım olması normal mi. Durdu durdu bu akşamı buldu bu ağrı. Kasiklarim falan agriyo. Karnim sertleşiyo arada. Ama ağrı 1 saattir ara ara var.
Adet ağrısı gibi ağrı normal mi peki canım. Kasik ve böbreğimde agriyo arada. Kasilmalari takip ediyorum ona alıştım artık ama ağrı ilk kez bu akşam oldu.