Kızlar adet ağrısı gibi ağrım olması normal mi. Durdu durdu bu akşamı buldu bu ağrı. Kasiklarim falan agriyo. Karnim sertleşiyo arada. Ama ağrı 1 saattir ara ara var.
canım benim 2-3 gündür var o ağrı..hatta bel ağrısı da var onunla beraber..gece baya ağrıdı..kasık ağrısı sıkıntı değilde belden vuran ağrı doğum sancısı diye biliyorum bende ondan endişe ediyorum gelmeye mi hazırlanıyor yaramaz diye..ama arada olup geçtiği için endişe etmemeye çalışıyorum şimdilik..hazırlık sancılarıdır bunlar muhtemelen..pazartesi doktora gitcem sorarım..doktorum da pek rahat hiç sancıma felan bakmadı daha..
canım benim 2-3 gündür var o ağrı..hatta bel ağrısı da var onunla beraber..gece baya ağrıdı..kasık ağrısı sıkıntı değilde belden vuran ağrı doğum sancısı diye biliyorum bende ondan endişe ediyorum gelmeye mi hazırlanıyor yaramaz diye..ama arada olup geçtiği için endişe etmemeye çalışıyorum şimdilik..hazırlık sancılarıdır bunlar muhtemelen..pazartesi doktora gitcem sorarım..doktorum da pek rahat hiç sancıma felan bakmadı daha..
Benim ilk kez bu kadar çok ağrı oldu korktum canım ya. Adet olacakmışım gibi sanki. Bazen artiyo sonra geçiyo. Düzenli mi olmalı. Ne zaman korkmam lazım.
Benim ilk kez bu kadar çok ağrı oldu korktum canım ya. Adet olacakmışım gibi sanki. Bazen artiyo sonra geçiyo. Düzenli mi olmalı. Ne zaman korkmam lazım.
bebek aşağı inmeye çalışıyorsa ondan oluyordur muhtemelen diye düşünüyorum..10ar dk aralıklarla düzenli şekilde olursa o zamn doktora gitmek gerekli..zaten benim doktor sancını evde çek gel dedi..sancıların sıklaşmamışsa eve gönderirirm demişti..onun için yoğun ağrım olmadan doktora gitmeyi düşünmüyorum..hastanen yakınsa sende stres yapma canım..bu ağrılar normal..artarsa gidersin ama için rahatlasın..
bebek aşağı inmeye çalışıyorsa ondan oluyordur muhtemelen diye düşünüyorum..10ar dk aralıklarla düzenli şekilde olursa o zamn doktora gitmek gerekli..zaten benim doktor sancını evde çek gel dedi..sancıların sıklaşmamışsa eve gönderirirm demişti..onun için yoğun ağrım olmadan doktora gitmeyi düşünmüyorum..hastanen yakınsa sende stres yapma canım..bu ağrılar normal..artarsa gidersin ama için rahatlasın..
Takip ediyorum bakalım bazen çok oluyo sonra duruyo. Sezeryan olacak benim o yüzden korkuyorum birazda. Daha zamanım var. Hastane yakın 5 dk mesafe de canım. Gitmek istemiyorum zaten kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Adet ağrısı gibi ağrı normal mi peki canım. Kasik ve böbreğimde agriyo arada. Kasilmalari takip ediyorum ona alıştım artık ama ağrı ilk kez bu akşam oldu.
Normalmiş artik dogumda yaklasiyor az kaldi bu agrilar normal dedi bu sikayetle dr a gittigimde bel agrisida eslik ederse ve pozisyon degismekle gecmezse gel nstye gir demisti doktorumuz.
Takip ediyorum bakalım bazen çok oluyo sonra duruyo. Sezeryan olacak benim o yüzden korkuyorum birazda. Daha zamanım var. Hastane yakın 5 dk mesafe de canım. Gitmek istemiyorum zaten kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Bebis icin maddi olarak hazirliklarimiz tam . Manevi olarak da 70.000 subhanallahi vebihamdihi okumaya baslamistim .5-7gunum kaldi 25.000 kaldi bitiremedim . Kendime kiziyorum insallah biter . Kolay dogum icin de okunacak dualar var . Hep erteledim . Sizin yaptiginiz dualar var mi kızlar
Merhaba canım , hadi bakalim 2017 annesi olacağız inşallah. Rabbim sağlıkla sihhatle kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. Ben Yasin ve Meryem suresi okudum.Özellikle biz hastanedeyken doğum anında Meryem suresi okunursa etkili oluyormuş. Ara ara internetten acip dinliyorum ben , bir de Fetih süresini söylüyorlar. Inşallah kolayca atlatiriz.
Merhaba canım , hadi bakalim 2017 annesi olacağız inşallah. Rabbim sağlıkla sihhatle kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. Ben Yasin ve Meryem suresi okudum.Özellikle biz hastanedeyken doğum anında Meryem suresi okunursa etkili oluyormuş. Ara ara internetten acip dinliyorum ben , bir de Fetih süresini söylüyorlar. Inşallah kolayca atlatiriz.
Ben de internetten acip dinledim cogu zaman . Meryem suresi . Yasin suresi . Yusuf ibrahim suresi ve bir cok sure . Hepsine vakit ayiramiyorum . Hep dunya isleri iste . Her gun 316 ya rakip celle celaluhu kolay doguma yardimci oluyomus . Okursaniz tavsiye ederim . Ben de aklima geldikce okuyirum . Hepimize kolay dogumlar
Kizlar 2 saattir 15_20 dkda gelen 10_15 saniye suren sancilarim oluyor dogum sancisimi anlamadim gaz sancisi olabilirmi yeni yildan dolayi misafirlikteydik biraz abur cubur yedim bagirsaklarimi bozdum acaba bide sezeryanliyim pazartesi zaten dogum olacak.bakalim takip ediyom.bide ilk dogumumda suni verilmisti kendi sancilarimi bilmiyorum nasil birsey oldugunu.buda siddetli ama az suruyor sunide uzun suruyordu
Mrb . Cok fazla cesit yiyecek tattiysan hazimsizlik olmustur. Mide bir ogunde 4 cesit yemek sindirebiliyormus . Bu gibi ozel gunlerde cok fazla cesit oldugu icin olcu bazen kacabiliyor. Rahatsız lik verebiliyir . Varsa rezene cayi . Maden suyu icip yarin hafif bi gec kahvalti yap ya da sadeve meyve ile kahvalti yap.
Baştan beti sezeryan gidiyordu benim. Plasenta previa vardı aonra toparladı normal doğuma döndü ama bu sefwr de ben istemiyorum normali. Allahım nasip ederse hazırlıklı şekilde gidip bebeğimi alıp grleceğim. Cesaretim yok normal doğuma. İlla olmalı diye de düşünmüyorum artık. Ama düşünenlere saygım sonsuz