2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
J Jingle rabbim yavruna hayirli uzun omurler versin sana da gecmis olsun..

Son düzenleme:

Tebrik ederim canim bende yeni gordum bebislerin omru hayirli uzun olsun ins

Bende de fazla karıltırmaktan gaz olmadı değil. Umarım oyledir canım. Son durumu yazarsın

Pubis bölgem fena ağrıyor bebek kanala mı girdi acaba kızlar resmen kemiğin ağrıdığını hissediyorum iki gündür...dün akşam saat 19.00 civarlarında teyzemin kızı normal doğum yaptı çok sağkıklı yumuk yumuk bir kızı olmuş yarış ediyorduk önce sen diye :) bir de onun da kan değerleri yüzünden down sendromu riski vardı ama bebişi sağlıklıymış çok şükür darısı başıma inşallah....

Kızlar bende fazla karıştırmadım ama tatlıyı abarttım dün,sabah bulantıyla uyandım ondanmı acep bilemedim

Canım o kemik bende haftalardır ağrıyor,bizimki erken girdi kanala, en son bir kaç gündür kemiğim kesik gibi ağrımaya başladı artık

Canım o kemik bende haftalardır ağrıyor,bizimki erken girdi kanala, en son bir kaç gündür kemiğim kesik gibi ağrımaya başladı artık
Benim ilk hamileligimde kizim kanala hic girmedi. Bunda oglum erkenden girmiş ve o kemik agrisi beni cildirtacakti artik yuruyemiyordum. Son gunlerde de sancim oluyotdu ara ara. Ameliyat sirasinda dr soyledi rahminde acilma baslamis normal dogum geliyormus iyi ki beklememisiz diye.
Yarini beklemek gibi dusuncelerim vardi ama cok sukur oldu bitti.

Kizlar dogum sancisiymis yatisim yapildi sezeryan olacam ins.2017 nin ilk annesi ben olacam galiba.dua edin benim icin.ilk firsatta yazmaya calisirim.yarin olacaktim nasip buguneymis
Hadi sağlıcakla bakalım kıt kurtardın 1 günle canım :) hayırlı haberlerle gel inşallah...

Merhabalar kızlar,bu yılın geçen yıldan bir farkı olmayacağını gördük malesef ama yinede herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar diliyorum.Bebişlerimiz ocağı bekledi. Hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah. Doğum yapacak arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun ocak 2017nin ilk bebekleri

Kizlar dogum sancisiymis yatisim yapildi sezeryan olacam ins.2017 nin ilk annesi ben olacam galiba.dua edin benim icin.ilk firsatta yazmaya calisirim.yarin olacaktim nasip buguneymis
Hayirlisi olsun canim hakkinda Rabbim kolay agrisiz sizisiz dogum nasip etsin saglicakla al evladini kucagina.

Herkese merhaba.Burada cordeliac isminde bir arkadaş vardı. Özel mesaj yazamıyorum ama ona sormam gerekenler var.

Hayırlısı olsun canım benim kısmet nasip bugüneymiş:) sağlıkla sihhatle al yavrunu kucağına inşaAllah dualarim seninle

Kızlar artık hareketleri canımı acıtmaya başladı benim minnagin sizlerde de öylemi en azından soluma yatıyordum şimdi ne sağ ne sol nede sırt üstü hiç bir şekilde yatamıyorum. Zaten sırt üstü yatamıyordum nefesim daralıyor vs iyice sıkıntı yaşamaya başladım.

Canım normal artık. Tam sol ya da sırt üstü uyuyamıyorum. Ben sırtıma ince yastık ya da yorgan koyup hafif sola dönerek yatıyorum. Sende dene istersen

Herkese merhaba.Burada cordeliac isminde bir arkadaş vardı. Özel mesaj yazamıyorum ama ona sormam gerekenler var.

Merhaba. Bildiğim kadarıyla konular içindeki mesaj sayınızın belli bir limitin üzerinde olması gerekiyor, özel mesaj atabilmeniz için.

Özel değilse buradan da sorabilirsiniz. :)

Veee kizimiz 1 ocak bebesi olacagim diye direnise geçti:) kasik ve bel agrisi ile devlete gittim acilmam ve sancim baslamis kendi dr umda birsey yeme buraya gel dedi. Yola ciktik simdi farkinda degildim ama megersem ayni bedemde son gecemmis kizimla dün gece. Dualarinizi bekliyorum.

Minnak aceleci davrandı desene canım e sezaryendi sanki ufaklik, döndü mu yoksa ?
Hayırlısı olsun inşaAllah, Rabbim Hakkinizda en iyisini güzelini nasip etsin. Rabbim senide evladinida sağ salim bir nefeste kurtarsın canım benim dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…