2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına. Benim ki hala dönmedi cumartesi son kontrole gideceğiz. Hala dönmemiş olursa pazartesi Allah izin verirse sezeryanla benim prenses de gelecek insalah

Canım kan hapıda mi çocuğa kilo yapıyor ?
Canım yanıltmayayım pek bilmiyorum en çok kilo aldırıcı şeyler yediğimde kan ilacı kullanamamiştm çok çok az kilo almıştı sonra ki hafta onların hiçbirini yiyenedim ama ilacı kullandım güzel kilo almış ondan gibi geldi bana. Tesadüf de olabilir tabi

Güzel anneler merhaba, annem geldi izne ayrıldım vs derken bir süredir pek takip edemedim. Doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun. Bebişlerinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin rabbim. Darısı biz bekleyenlerin başına. Doğum için 17 sine gün almıştık. Zaman yaklaştıkça merak ve heyecan artıyor. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

Benim görümce geldi hafta sonu . Bu çocuk taş çatlasın gününden iki üç gün önce doğar diyo. Iki de kızı var ankara malum soğuk her yer kar dışarı çıkamıyolar büyük 8 yaşında akşam isyanlardaydı insanın evi gibisi yok diyo Pelin hanım bir an önce gelse de herkes rahat etse artık

İyi akşamlar herkese
Öncelikle doğum yapan arkadaşlar fazlalaştıkça heyecan artıyor :)) Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı bekleyenlerin başına inşallah
Pzt izne ayrıldım evde olunca bir başka oluyormuş sürekli kendimi dinliyorum oğlum 36 da doğmuştu kızım daha beklemede aman beklesin diyorum bir taraftan da gelsin artık diyorum bekleyenler gibi bende karışık duygular içindeyim :))
Güzel heyecanlar tabii bunlar
Benim de annem fena grip olmuş aman kızım biraz daha bekle diyor ) bakalım hayırlısı tabiii
Arada sancım oluyor ama çok düzensiz adet sancısı gibi inşallah kolaylıkla doğumu da atlatırız

valla kış günü ankara da çekilcek gibi değil haklılar:) geçen şubatta ailem gelmişti yanımıza tövbe kış günü bir daha gelmeyiz dediler ankaraya büyük konuştular heralde..tam şubat tatiline bir daha gelmek zorunda kaldı annemm:) bizim yaramazlar çok bekletmeden gelseler de bari herkes evine yurduna kavuşsaa:)

Zaten 39a 1hafta kaldı cok büyümez heralde canım. Doktorun da iyi demiş. Benim bile içim rahatladı :) biraz dikkat edicez sadece.
Senin bebeğin kilosu nasıl sana az gibimi geldi? Bana tombul bile diyor doktor yanaklarını gösteriyor ultrasonda hep. Bence kiloya çokta takılma zaten birebir aynı kiloda doğmayacaklar aşağı yukarı bir rakam olacak.

matmazel_matmazel masmaviyim kizlar valla ben 20 kilo aldim, doktorumla 10kilodan sonra tanistigim icin tedirgin oldu bebek de kilo alir diye ama önceden aşırı zayftm. Seker de cikmadi cok sukur. Yedigime ictigime hic dikkat etmiyorum ve sadece 3kilocuk. Gecen de biyerde okudum diyorki bebegin dogum kilosu genelde ana baba ortalamasi . bizimki tutuyor valla. Artik saldm cayra mevlam kayira

Benim kilosuyla ilgili bi sorunum yok zaten memnunum 3 3.5 iyidir daha ne olsun anası gibi 4.5 kilo tosun mu olsun Neyseki ben kendim çok kilo almadım zaten çokta zayıf sayılmazdım.

Daha gitmedim canim, ama parmak aram kıpkırmızı , ilerlemeden yarın doktorada soracağım inşaAllah

Doğru soyluyorsun canim, banada kansızlık başlamış günde 2 ye çıkart hapı dedi demekki ondan oldu, bugün hiç içmedim kan yapını korkudan :)

Aynen öyle valla bi de artık herkes sorup duruyor doğdu mu ne oldu diye insan ister istemez stres yapıyo sanki elimizde olan bişi. En çok biz isteriz doğmasını:) çok merak ediyorum bebişimi 28.haftadan sonra yüzünü göstermedi çok nazlı:)

İğneyi yaptı çok hissediyordum rahat duramayınca doktor ikinci iğneyi de yaptı sağolsun. 2. İğneden sonra daha az hissettim. Kaç dikiş attınız diye sorduğumda içten birkaç kat kesiyoruz. Yani sadece en üst tabakayı kesmiyorlarmış.Aşağı yukarı üç dikiş diyebiliriz dedi.Çok değil üç dikiş. Bence yırtık oluşmasındansa kesilmesi daha iyi. Unutulup gidiyor. Unutulmasa ikinciyi düşünmezdim.ayrıca herkesin ağrı eşiği farklı. Kiminin doğumu 1 saat sürüyor kiminin 10 saatten fazla. Bence insanların Doğum hikayelerini kafana takıp normal Doğumdan soğuma. Bebeğin çıkış anı muhteşem bir duygu. Ha yalan söyleyemem kolay mı değil zor tabi ama fıtrat olarak böyle yaratıldık. Biz sadece doğumumuzun kolay evlatlarımızın sağlıklı olması için dua edelim birbirimize yeterbebeğini kucağına aldıktan sonrası zaten hikaye

Canım ben 9 ay boyunca sadece 3 kere gördüm yüzünü bir daha göremedim hep sırtı donuktu, çikolata bol ye usg ye girmeden önce kıpır kıpır oluyorlar 3. Yu bu hafta ilk kez gördüm. Bol çikolata ye görürsün inşaAllah:)

Çok Doğru söylüyorsun canım okuyunca içime su serptin Allah Razı olsun senden.
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız inşaAllah.
Bide merak ettim canım ilk bebeğin kaç kg doğmuştu?

Doğru soyluyorsun canim, banada kansızlık başlamış günde 2 ye çıkart hapı dedi demekki ondan oldu, bugün hiç içmedim kan yapını korkudan :)
Sonuçta kanla besleniyolar ya ilgisi vardır heralde. Ama yine de doktora danışmadan bırakma canım. Çok kilo almasın derken başka yönlerden eksiği olmasın bebişin. Sağ salim bi kavuşsaydık. Ne zormuş beklemek

Benimki 35 te 2500 tü 37 haftada 1180 olmus. Doktor bol bol tombik ellrini yanaklarını gösterdi. Çok kilolu demedi ama nasıl baktın diye vurguladı :) hamur işi ve tatlıyı kaşarı muzu çıkardım haftaya kontrole kadar. Bakalım nasıl olcak ilerlemesi. Umarım biraz yavaslarda 3bucuk civarı normal doğar

Bi deneyeyim canım gerçi hareketlerinde sorun yok hep kıpır kıpır ama baş Aşağı döndüğünden beri ya sırtı dönük ya yan duruyo ya da elleriyle yüzünü örtüyo. Özledim cadıyı:)

Aynen beklemek çok zor canım, bir an evvel gelselerdi sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inşaAllah. Ama yok ekmek elden su gölden takılmaya devam ediyorlar :))
Aslında doğru hapı içmeye devam edeyim ama benide doktor korkuttu 4 u geçersen normal doğum yapamazsın vs vs ne yapacagimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…