Canım yanıltmayayım pek bilmiyorum en çok kilo aldırıcı şeyler yediğimde kan ilacı kullanamamiştm çok çok az kilo almıştı sonra ki hafta onların hiçbirini yiyenedim ama ilacı kullandım güzel kilo almış ondan gibi geldi bana. Tesadüf de olabilir tabiCanım kan hapıda mi çocuğa kilo yapıyor ?
Benim görümce geldi hafta sonu . Bu çocuk taş çatlasın gününden iki üç gün önce doğar diyo. Iki de kızı var ankara malum soğuk her yer kar dışarı çıkamıyolar büyük 8 yaşında akşam isyanlardaydı insanın evi gibisi yok diyoannem geliyor cumartesi sonra kayınvalide gelcek..ama bende ağrı felan hiç yok..bebişim 40ıncı haftayı da geçircek gibi geliyor bu gidişle..annem gelipte boşuna bekleyecek diye geriliyorum..çünkü kardeşim ve babam var evde 40 günde yanımda kalsa 2 ay olcak nerdeyse..yavruşum sağlıkla gel de çok bekletme bizlerii:)
Allah analı babalı büyğtsün canım gözün aydın biz de ksvuşuruz inşallah yavrularımıza:)kızlar 4kg bebeğim dünyaya geldi . memeyi büyük mücadeleyle verıpruz ama emio çok şükür. Darısı sizlerin başınaa .Spinal sezeryan oldu .Ağrım varr biraz okadar.
valla kış günü ankara da çekilcek gibi değil haklılar:) geçen şubatta ailem gelmişti yanımıza tövbe kış günü bir daha gelmeyiz dediler ankaraya büyük konuştular heralde..tam şubat tatiline bir daha gelmek zorunda kaldı annemm:) bizim yaramazlar çok bekletmeden gelseler de bari herkes evine yurduna kavuşsaa:)Benim görümce geldi hafta sonu . Bu çocuk taş çatlasın gününden iki üç gün önce doğar diyo. Iki de kızı var ankara malum soğuk her yer kar dışarı çıkamıyolar büyük 8 yaşında akşam isyanlardaydı insanın evi gibisi yok diyoPelin hanım bir an önce gelse de herkes rahat etse artık
Senin bebeğin kilosu nasıl sana az gibimi geldi? Bana tombul bile diyor doktor yanaklarını gösteriyor ultrasonda hep. Bence kiloya çokta takılma zaten birebir aynı kiloda doğmayacaklar aşağı yukarı bir rakam olacak.Zaten 39a 1hafta kaldı cok büyümez heralde canım. Doktorun da iyi demiş. Benim bile içim rahatladı :) biraz dikkat edicez sadece.
matmazel_matmazel masmaviyim kizlar valla ben 20 kilo aldim, doktorumla 10kilodan sonra tanistigim icin tedirgin oldu bebek de kilo alir diye ama önceden aşırı zayftm. Seker de cikmadi cok sukur. Yedigime ictigime hic dikkat etmiyorum ve sadece 3kilocuk. Gecen de biyerde okudum diyorki bebegin dogum kilosu genelde ana baba ortalamasi . bizimki tutuyor valla. Artik saldm cayra mevlam kayira
Belki mantar değildir önce bi ciddiyete gösterseydiniz daha iyi olurdu. Benimde iki gün boyunca ellerimin üstü çok kaşındı ama geçti Antep fıstığı yemiştim ondan şüphelendim hamilelikte ilk kez yedim normalde alerjim yok ama hamilelikle alakalı oldu galiba.
Canım yanıltmayayım pek bilmiyorum en çok kilo aldırıcı şeyler yediğimde kan ilacı kullanamamiştm çok çok az kilo almıştı sonra ki hafta onların hiçbirini yiyenedim ama ilacı kullandım güzel kilo almış ondan gibi geldi bana. Tesadüf de olabilir tabi
Aynen öyle valla bi de artık herkes sorup duruyor doğdu mu ne oldu diye insan ister istemez stres yapıyo sanki elimizde olan bişi. En çok biz isteriz doğmasını:) çok merak ediyorum bebişimi 28.haftadan sonra yüzünü göstermedi çok nazlı:)valla kış günü ankara da çekilcek gibi değil haklılar:) geçen şubatta ailem gelmişti yanımıza tövbe kış günü bir daha gelmeyiz dediler ankaraya büyük konuştular heralde..tam şubat tatiline bir daha gelmek zorunda kaldı annemm:) bizim yaramazlar çok bekletmeden gelseler de bari herkes evine yurduna kavuşsaa:)
Vallaha korktum bir arkadaşım daha var oda dikişte sıkıntı yaşamış abartıyor sanmistim demekki soyledigi doğruymuş
Kaç dikiş attılar canim sana. İğne yaptıkları halde uyuşmadımi hiç - bide ilk bebek genelde normal doğum olunca çok dikişli oluyor muş doğrumu canım
Aynen öyle valla bi de artık herkes sorup duruyor doğdu mu ne oldu diye insan ister istemez stres yapıyo sanki elimizde olan bişi. En çok biz isteriz doğmasını:) çok merak ediyorum bebişimi 28.haftadan sonra yüzünü göstermedi çok nazlı:)
İğneyi yaptı çok hissediyordum rahat duramayınca doktor ikinci iğneyi de yaptı sağolsun. 2. İğneden sonra daha az hissettim. Kaç dikiş attınız diye sorduğumda içten birkaç kat kesiyoruz. Yani sadece en üst tabakayı kesmiyorlarmış.Aşağı yukarı üç dikiş diyebiliriz dedi.Çok değil üç dikiş. Bence yırtık oluşmasındansa kesilmesi daha iyi. Unutulup gidiyor. Unutulmasa ikinciyi düşünmezdim.ayrıca herkesin ağrı eşiği farklı. Kiminin doğumu 1 saat sürüyor kiminin 10 saatten fazla. Bence insanların Doğum hikayelerini kafana takıp normal Doğumdan soğuma.Bebeğin çıkış anı muhteşem bir duygu. Ha yalan söyleyemem kolay mı değil zor tabi ama fıtrat olarak böyle yaratıldık. Biz sadece doğumumuzun kolay evlatlarımızın sağlıklı olması için dua edelim birbirimize yeter bebeğini kucağına aldıktan sonrası zaten hikaye
Sonuçta kanla besleniyolar ya ilgisi vardır heralde. Ama yine de doktora danışmadan bırakma canım. Çok kilo almasın derken başka yönlerden eksiği olmasın bebişin. Sağ salim bi kavuşsaydık. Ne zormuş beklemekDoğru soyluyorsun canim, banada kansızlık başlamış günde 2 ye çıkart hapı dedi demekki ondan oldu, bugün hiç içmedim kan yapını korkudan :)
Benimki 35 te 2500 tü 37 haftada 1180 olmus. Doktor bol bol tombik ellrini yanaklarını gösterdi. Çok kilolu demedi ama nasıl baktın diye vurguladı :) hamur işi ve tatlıyı kaşarı muzu çıkardım haftaya kontrole kadar. Bakalım nasıl olcak ilerlemesi. Umarım biraz yavaslarda 3bucuk civarı normal doğarSenin bebeğin kilosu nasıl sana az gibimi geldi? Bana tombul bile diyor doktor yanaklarını gösteriyor ultrasonda hep. Bence kiloya çokta takılma zaten birebir aynı kiloda doğmayacaklar aşağı yukarı bir rakam olacak.
Bi deneyeyim canım gerçi hareketlerinde sorun yok hep kıpır kıpır ama baş Aşağı döndüğünden beri ya sırtı dönük ya yan duruyo ya da elleriyle yüzünü örtüyo. Özledim cadıyı:)Canım ben 9 ay boyunca sadece 3 kere gördüm yüzünü bir daha göremedim hep sırtı donuktu, çikolata bol ye usg ye girmeden önce kıpır kıpır oluyorlar 3. Yu bu hafta ilk kez gördüm. Bol çikolata ye görürsün inşaAllah:)
Sonuçta kanla besleniyolar ya ilgisi vardır heralde. Ama yine de doktora danışmadan bırakma canım. Çok kilo almasın derken başka yönlerden eksiği olmasın bebişin. Sağ salim bi kavuşsaydık. Ne zormuş beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?