- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Uyusturduktan sonra takmıslar hissetmedimki canım
Hadi bakalım canım. Çok güzel anlatmıssın. Darısı başımıza insallah. Umarım cok guzel gecer doğumundaSelam kızlar,
Sancılarım kesilmişti dün , çok damla damla kanamam başladı, bgn tekrar muayene oldum,açılmam 2 cm olmuş :) çok yavaş ilerliyor ama sancım yok, normal doğum bekleyen arkadaşlara bilgi vermek maksatlı yazıyorum, tv deki gibi olmuyormuş bolca vakit oldu , doktorum bebek 40 hafta üstü olsa günü geçmiş olsa suni sancıyla başlatalım ama şuan gerek yok diyor, ilk sancılarım beni alıştırdı herAlde bgn sancım vardı nst de 80 60 falan ben hiç ağrı hissetmediğim halde, dr herkeste böyle olmaz ama bu durumun bi sakıncası yok diyor,ben açıkçası doğum başlıyor dediğinde ptesi günü o gece olupbitecek sandım, ve birden panik olmuştum,şuan çok rahatladım hazırlandım bekliyorum, resmen çok hazırladı bu durum beni, dilerim sizlerinki de nasıl rahat edecekseniz öyle olsun, arada sancılarım devam ediyor, bu arada aklımdan hep geçiyorsuz hep dualarımdasınız
Gözünaydın canim cok sevindim Rabbim saglikli uzun omur versin bahti huyu guzel olsun evladının.Kızlarr tek tek alıntı yapamadım bilmiyorum yapmayı ben sezeryanla dogum yaptım bebiş küvezde ters oldugu ve kilolu oldugundan dolayı küveze aldılar daha göremedim bebişimi dogumda bi göstermişlerdi fotograflarını gördüm cekmisler de birazdan yürüyüşe çıkacagım sonda çıktıktan sonra bebişimi görmeye gidecegm inşallah bebişim 4 kilo dogdu maşallahh =)
Sondayı bu kadar gozunuzde buyutmeyin bi nefes alip verme suresinde takiliyor zaten ben hissetmedim bile.Oy danacigina MaşaAllah Rabbim analı babalı sağlıkla sihhatle büyütsün inşaAllah.
Canım bu sondayi takarken çok agridimi. Benimkide çok kilo alıyor sözde normal bekliyorum ama 4 kg yu geçmek üzere doktor sezaryen olabilir dedi korkuyorum
Iyiyiz cok sukur sutumuzde geldi memeler disarda geziniyorum inek gibi :) ilk geceye nazaran sutunde etkisiyle dün daha rahat gecti. Gözümde buyuttugum kadar korkutucu degilmis ne sezeryan nede sonrasi. Hayirlisiyla darisi sizlerin basina insallahİnş. Canım biraz daha kilo alsın istiyorum. Siz nasılsınız bebişimiz nasıl
Sondayı bu kadar gozunuzde buyutmeyin bi nefes alip verme suresinde takiliyor zaten ben hissetmedim bile.
Selam kızlar,
Sancılarım kesilmişti dün , çok damla damla kanamam başladı, bgn tekrar muayene oldum,açılmam 2 cm olmuş :) çok yavaş ilerliyor ama sancım yok, normal doğum bekleyen arkadaşlara bilgi vermek maksatlı yazıyorum, tv deki gibi olmuyormuş bolca vakit oldu , doktorum bebek 40 hafta üstü olsa günü geçmiş olsa suni sancıyla başlatalım ama şuan gerek yok diyor, ilk sancılarım beni alıştırdı herAlde bgn sancım vardı nst de 80 60 falan ben hiç ağrı hissetmediğim halde, dr herkeste böyle olmaz ama bu durumun bi sakıncası yok diyor,ben açıkçası doğum başlıyor dediğinde ptesi günü o gece olupbitecek sandım, ve birden panik olmuştum,şuan çok rahatladım hazırlandım bekliyorum, resmen çok hazırladı bu durum beni, dilerim sizlerinki de nasıl rahat edecekseniz öyle olsun, arada sancılarım devam ediyor, bu arada aklımdan hep geçiyorsuz hep dualarımdasınız
Canım bucadayım ben tınaztepe hastanesinde yapıcam doktorum orda bütün kontroller oradaydı eve de 5 dk orda doğum yapan arkadaşlar da var hepsi memnun bu saatten sonra değiştirmem artık ama çiğlinin iyi olduğunu duymuştum sen ne güzel kurtulmuşsun sağlıkla büyüt darısı biz gibi bekleyenlere inşallahCanım dogumu nerde yapcaksın sen izmirdeydin yanlış hatırlamıyosam çigli bölge hastanesi çok iyi ben burda yaptım özel hastaneden daha iyi
Anestezi oncesi takildi cidden anlamadim bile cati muayenesi yada vajinal muayene daha stresli desem yeridir :)Korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Atamadım o korkuyu :)
Kızlarr tek tek alıntı yapamadım bilmiyorum yapmayı ben sezeryanla dogum yaptım bebiş küvezde ters oldugu ve kilolu oldugundan dolayı küveze aldılar daha göremedim bebişimi dogumda bi göstermişlerdi fotograflarını gördüm cekmisler de birazdan yürüyüşe çıkacagım sonda çıktıktan sonra bebişimi görmeye gidecegm inşallah bebişim 4 kilo dogdu maşallahh =)
Kızlarr tek tek alıntı yapamadım bilmiyorum yapmayı ben sezeryanla dogum yaptım bebiş küvezde ters oldugu ve kilolu oldugundan dolayı küveze aldılar daha göremedim bebişimi dogumda bi göstermişlerdi fotograflarını gördüm cekmisler de birazdan yürüyüşe çıkacagım sonda çıktıktan sonra bebişimi görmeye gidecegm inşallah bebişim 4 kilo dogdu maşallahh =)
hepimizde benzer sıkıntılar var desene..oğluşlar böyle yapıyor genelde keyifleri yerinde oluyor gelmek istemiyorlar..Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah..
Selam kızlar,
Uyku oda ne uyumak mümkün mü ki sağa yat olmuyor sola yat olmuyor. Doğsalar en azından onlar uyuyunca uyuruz. Azda olsa rahat uyunur en azından. Hayırlısı olsun inşallah herkes için.doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.doğumu henüz yapmayan arkadaşlar sizde bol bol uyuyun hatta bizim yerimize de uyuyun :)
canım doktoruna danışmadan krem sürmemeni tavsiye ederim..benim de vücudum yanıyor gece soyunup yatıyorum:)Kızlar bu iki gündür sol ayağımda kaşınma var. Sanırım sol küçük ayak parmağımın arası mantar oldu , vücudum yanıyor sürekli el ayak yıkamaktan nemli kaldı ve sonuç bu...
Dermo trosyd diye bir mantar kremi var kullandınız mi hiç , yada önerebileceğiniz başka birşey var mi
bu acı bi bende mi oldu:) kesin benim çatı dar doktor zorla çatır çatır doğurtcakkBu arada bizde bugün kontrole gittik 3300gr 51cm olmuş kızım ve henüz doğmaya niyeti yokmuş. Hala yukaridaymıs. Son haftaları bekler diyor doktorumuz. Gittikçe zorlamaya başladı hadi hayırlısı olsun inşallah. Ayrıca çatı muayenesi denilen şeyde de hiçbiriyşey yokmuş gayet basit bir iki dakikalık birşey ve acı filan olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?