2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Selam kızlar,
Sancılarım kesilmişti dün , çok damla damla kanamam başladı, bgn tekrar muayene oldum,açılmam 2 cm olmuş :) çok yavaş ilerliyor ama sancım yok, normal doğum bekleyen arkadaşlara bilgi vermek maksatlı yazıyorum, tv deki gibi olmuyormuş bolca vakit oldu , doktorum bebek 40 hafta üstü olsa günü geçmiş olsa suni sancıyla başlatalım ama şuan gerek yok diyor, ilk sancılarım beni alıştırdı herAlde bgn sancım vardı nst de 80 60 falan ben hiç ağrı hissetmediğim halde, dr herkeste böyle olmaz ama bu durumun bi sakıncası yok diyor,ben açıkçası doğum başlıyor dediğinde ptesi günü o gece olupbitecek sandım, ve birden panik olmuştum,şuan çok rahatladım hazırlandım bekliyorum, resmen çok hazırladı bu durum beni, dilerim sizlerinki de nasıl rahat edecekseniz öyle olsun, arada sancılarım devam ediyor, bu arada aklımdan hep geçiyorsuz hep dualarımdasınız

Hadi bakalım canım. Çok güzel anlatmıssın. Darısı başımıza insallah. Umarım cok guzel gecer doğumunda

Gözünaydın canim cok sevindim Rabbim saglikli uzun omur versin bahti huyu guzel olsun evladının.

Sondayı bu kadar gozunuzde buyutmeyin bi nefes alip verme suresinde takiliyor zaten ben hissetmedim bile.

İnş. Canım biraz daha kilo alsın istiyorum. Siz nasılsınız bebişimiz nasıl
Iyiyiz cok sukur sutumuzde geldi memeler disarda geziniyorum inek gibi :) ilk geceye nazaran sutunde etkisiyle dün daha rahat gecti. Gözümde buyuttugum kadar korkutucu degilmis ne sezeryan nede sonrasi. Hayirlisiyla darisi sizlerin basina insallah

Sağol canım duaların icin, Hayırlısı ile bir avazda alırsın kucağına evladını sağlıkla sihhatle inşaAllah.

Canım dogumu nerde yapcaksın sen izmirdeydin yanlış hatırlamıyosam çigli bölge hastanesi çok iyi ben burda yaptım özel hastaneden daha iyi
Canım bucadayım ben tınaztepe hastanesinde yapıcam doktorum orda bütün kontroller oradaydı eve de 5 dk orda doğum yapan arkadaşlar da var hepsi memnun bu saatten sonra değiştirmem artık ama çiğlinin iyi olduğunu duymuştum sen ne güzel kurtulmuşsun sağlıkla büyüt darısı biz gibi bekleyenlere inşallah

Of ne kadar heyecanlı herkesten gelek doğum haberleri ne mutlu ... ben tırsıyorumm heyecanmı desem ne desem nasıl olcak etçek diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Oy maşallah allah Esirgesin uzun ömürlü olsun insallah

Maşallah bebişe Allah size bağışlasın. İnşallah tez zamanda küvezden de çıkar.

hepimizde benzer sıkıntılar var desene..oğluşlar böyle yapıyor genelde keyifleri yerinde oluyor gelmek istemiyorlar..Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah..

Bizim ki kız ama onunda henüz gelesim yokmuş doktorumuz öyle diyor.

İnşallah hayırlısıyla doyurursun. Süreç uzayınca sanki daha çok stres olurdum gibime geliyor ama herkesin hakkında hayırlısı olsun.

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.doğumu henüz yapmayan arkadaşlar sizde bol bol uyuyun hatta bizim yerimize de uyuyun :)
Uyku oda ne uyumak mümkün mü ki sağa yat olmuyor sola yat olmuyor. Doğsalar en azından onlar uyuyunca uyuruz. Azda olsa rahat uyunur en azından. Hayırlısı olsun inşallah herkes için.

Bu arada bizde bugün kontrole gittik 3300gr 51cm olmuş kızım ve henüz doğmaya niyeti yokmuş. Hala yukaridaymıs. Son haftaları bekler diyor doktorumuz. Gittikçe zorlamaya başladı hadi hayırlısı olsun inşallah. Ayrıca çatı muayenesi denilen şeyde de hiçbiriyşey yokmuş gayet basit bir iki dakikalık birşey ve acı filan olmadı.

Kızlar bu iki gündür sol ayağımda kaşınma var. Sanırım sol küçük ayak parmağımın arası mantar oldu , vücudum yanıyor sürekli el ayak yıkamaktan nemli kaldı ve sonuç bu...
Dermo trosyd diye bir mantar kremi var kullandınız mi hiç , yada önerebileceğiniz başka birşey var mi

canım doktoruna danışmadan krem sürmemeni tavsiye ederim..benim de vücudum yanıyor gece soyunup yatıyorum:)

Slm kizlar . Acildeyim parol taktilar . Akut bronsit olmuşum. Her yerim agriyo. Dr um ve dahiliyeci antibiyotik verdi . Simdi ona baslicam . Cuma da yatidim olacak 9 aydir dikkat ettim ama en sonunda grip oldum . Aksilik iste cok moralim bozuk . Insallah bebegime bulasmaz . Acaba antibiyotik anne sutune de gecer mi
Olmazsa bi sure mama veririm

bu acı bi bende mi oldu:) kesin benim çatı dar doktor zorla çatır çatır doğurtcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…