Slm kizlar . Acildeyim parol taktilar . Akut bronsit olmuşum. Her yerim agriyo. Dr um ve dahiliyeci antibiyotik verdi . Simdi ona baslicam . Cuma da yatidim olacak 9 aydir dikkat ettim ama en sonunda grip oldum . Aksilik iste cok moralim bozuk . Insallah bebegime bulasmaz . Acaba antibiyotik anne sutune de gecer mi
Olmazsa bi sure mama veririm
kızlar 4kg bebeğim dünyaya geldi . memeyi büyük mücadeleyle verıpruz ama emio çok şükür. Darısı sizlerin başınaa .Spinal sezeryan oldu .Ağrım varr biraz okadar.
kızlar 4kg bebeğim dünyaya geldi . memeyi büyük mücadeleyle verıpruz ama emio çok şükür. Darısı sizlerin başınaa .Spinal sezeryan oldu .Ağrım varr biraz okadar.
Kızlarr tek tek alıntı yapamadım bilmiyorum yapmayı ben sezeryanla dogum yaptım bebiş küvezde ters oldugu ve kilolu oldugundan dolayı küveze aldılar daha göremedim bebişimi dogumda bi göstermişlerdi fotograflarını gördüm cekmisler de birazdan yürüyüşe çıkacagım sonda çıktıktan sonra bebişimi görmeye gidecegm inşallah bebişim 4 kilo dogdu maşallahh =)
Merhaba kızlar bnde ocak annesi olucam inşallah evlatlarını kucağına alan arkadaşlar hyrlı olsun Rabbim analı babalı uzun ömürler versin darısı bizlere bklm son günler heyecanla bekliyoruz :)
Slm kizlar . Acildeyim parol taktilar . Akut bronsit olmuşum. Her yerim agriyo. Dr um ve dahiliyeci antibiyotik verdi . Simdi ona baslicam . Cuma da yatidim olacak 9 aydir dikkat ettim ama en sonunda grip oldum . Aksilik iste cok moralim bozuk . Insallah bebegime bulasmaz . Acaba antibiyotik anne sutune de gecer mi
Gecmis olsun cnm. Anne sutune gecmeyen antibiyotikler var. Dr eminim goz onunde bulundurmustur bu durumu. Ayrica dogumdan sonra da mecburen antibiyotik kullaniyorsun. Hicbirsey anne sutu kadar besleyici degil. Mamayi cok dusunme :) Anne sutu alan bebek sariligi da cabuk atlatiyor. Son hafta ben de grip.olmustum. sanirim bunye zayifliyor artik o yuzden. Iyilesmene bak. Uzme tatli canini.
evet canım biraz kastım sanırım..bide ileri felan itti içerde bişeyler yaptı bebeğe bişey olcak diye korktum sanırım..inşallah kolayca doğum yaparız hepimiz..
evet canım biraz kastım sanırım..bide ileri felan itti içerde bişeyler yaptı bebeğe bişey olcak diye korktum sanırım..inşallah kolayca doğum yaparız hepimiz..
Doktorun biraz zorlamış sende kasmışsın ondan olmuş canım. Benim doktorum çok nazikti parmağıyla bi kemiğe dokundu bak bu çatı kemiği bu esneyecek doğum esnasında dedi şu an doğuma daha vakit var gibi dedi.
Kızlar bu iki gündür sol ayağımda kaşınma var. Sanırım sol küçük ayak parmağımın arası mantar oldu , vücudum yanıyor sürekli el ayak yıkamaktan nemli kaldı ve sonuç bu...
Dermo trosyd diye bir mantar kremi var kullandınız mi hiç , yada önerebileceğiniz başka birşey var mi
Belki mantar değildir önce bi ciddiyete gösterseydiniz daha iyi olurdu. Benimde iki gün boyunca ellerimin üstü çok kaşındı ama geçti Antep fıstığı yemiştim ondan şüphelendim hamilelikte ilk kez yedim normalde alerjim yok ama hamilelikle alakalı oldu galiba.
Bu arada bizde bugün kontrole gittik 3300gr 51cm olmuş kızım ve henüz doğmaya niyeti yokmuş. Hala yukaridaymıs. Son haftaları bekler diyor doktorumuz. Gittikçe zorlamaya başladı hadi hayırlısı olsun inşallah. Ayrıca çatı muayenesi denilen şeyde de hiçbiriyşey yokmuş gayet basit bir iki dakikalık birşey ve acı filan olmadı.
Amin hepimiz inşallah. Kilosu iyi dedi 3500 civarı doğar dedi. Ama sanki bana daha fazla kiloyla doğar gibi geliyor. Çünkü bir haftada 400gr almış doktorda 39 40haftada ancak doğar diyor o zaman daha da kilo alacaktır diye düşünüyorum. Hayırlısı bana çekecek galiba.
Amin hepimiz inşallah. Kilosu iyi dedi 3500 civarı doğar dedi. Ama sanki bana daha fazla kiloyla doğar gibi geliyor. Çünkü bir haftada 400gr almış doktorda 39 40haftada ancak doğar diyor o zaman daha da kilo alacaktır diye düşünüyorum. Hayırlısı bana çekecek galiba.