2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
geçmiş olsun canım..cumaya kadar toparlanırsın bence..sıkıntı etme..

Hayirli olsun :) Allah anali babali buyutsun minnosu.

Gecmis olsun cnm. Anne sutune gecmeyen antibiyotikler var. Dr eminim goz onunde bulundurmustur bu durumu. Ayrica dogumdan sonra da mecburen antibiyotik kullaniyorsun. Hicbirsey anne sutu kadar besleyici degil. Mamayi cok dusunme :) Anne sutu alan bebek sariligi da cabuk atlatiyor. Son hafta ben de grip.olmustum. sanirim bunye zayifliyor artik o yuzden. Iyilesmene bak. Uzme tatli canini.

bu acı bi bende mi oldu:) kesin benim çatı dar doktor zorla çatır çatır doğurtcakk
Bence çatın dar olsaydı doktorun söylerdi kesinlikle. Sanırım sen kendini kastın ancak o zaman acır herhalde.

kızlar 4kg bebeğim dünyaya geldi . memeyi büyük mücadeleyle verıpruz ama emio çok şükür. Darısı sizlerin başınaa .Spinal sezeryan oldu .Ağrım varr biraz okadar.
Maşallah bebeğe. Gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin Rabbim inşallah.

evet canım biraz kastım sanırım..bide ileri felan itti içerde bişeyler yaptı bebeğe bişey olcak diye korktum sanırım..inşallah kolayca doğum yaparız hepimiz..

canım doktoruna danışmadan krem sürmemeni tavsiye ederim..benim de vücudum yanıyor gece soyunup yatıyorum:)

Yarın arayacağım inşaAllah.
Vallaha canım balkon kapısı ni açıyorum ara ara ateş çıkıyor resmen vücudumdan :)))

evet canım biraz kastım sanırım..bide ileri felan itti içerde bişeyler yaptı bebeğe bişey olcak diye korktum sanırım..inşallah kolayca doğum yaparız hepimiz..
Doktorun biraz zorlamış sende kasmışsın ondan olmuş canım. Benim doktorum çok nazikti parmağıyla bi kemiğe dokundu bak bu çatı kemiği bu esneyecek doğum esnasında dedi şu an doğuma daha vakit var gibi dedi.

Geçmiş olsun canım benim Rabbim acil şifalar versin inşaAllah

kızlar 4kg bebeğim dünyaya geldi . memeyi büyük mücadeleyle verıpruz ama emio çok şükür. Darısı sizlerin başınaa .Spinal sezeryan oldu .Ağrım varr biraz okadar.

O MaşaAllah kuzucuga, hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla sihhatle büyümesini nasip eylesin inşaAllah canım benim

Belki mantar değildir önce bi ciddiyete gösterseydiniz daha iyi olurdu. Benimde iki gün boyunca ellerimin üstü çok kaşındı ama geçti Antep fıstığı yemiştim ondan şüphelendim hamilelikte ilk kez yedim normalde alerjim yok ama hamilelikle alakalı oldu galiba.

Aramızda iki gün var :) sağlıcakla kucagına al inşallah. Bide kilosu için yorum yaptı mı canım

İçini ferah tut canım. Bugunden ilaç vermeleri iyi olmus. Cumaya toplanmıs olursun inşallah .

Aramızda iki gün var :) sağlıcakla kucagına al inşallah. Bide kilosu için yorum yaptı mı canım
Amin hepimiz inşallah. Kilosu iyi dedi 3500 civarı doğar dedi. Ama sanki bana daha fazla kiloyla doğar gibi geliyor. Çünkü bir haftada 400gr almış doktorda 39 40haftada ancak doğar diyor o zaman daha da kilo alacaktır diye düşünüyorum. Hayırlısı bana çekecek galiba.

Zaten 39a 1hafta kaldı cok büyümez heralde canım. Doktorun da iyi demiş. Benim bile içim rahatladı :) biraz dikkat edicez sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…