Canim kolay bi doğum olsun insallah .saglikla kucağına al yavrunu.kendini iyi hissedince bizi haberdar et ay sanki sıra bana hiç gelmicekmis gibi değişik heyecan var bendede ..Halbuki 9 gün var :))))
Benim kilosuyla ilgili bi sorunum yok zaten memnunum 3 3.5 iyidir daha ne olsun anası gibi 4.5 kilo tosun mu olsun Neyseki ben kendim çok kilo almadım zaten çokta zayıf sayılmazdım.
İyi geceler anneler şu kilo olayına takmayın derim ilk hamiligimde 38. Haftada 3500 dediler kızıma 40.hafta 3080 doğdu yanılma payı çok yüksek ona göre düşünün bide normalden korkmayın derim keşke bugün imkanım olsa da normal doğum yapabilsem
Geçmiş olsun cnn
Bnce hic beklemeden dr a git gebelikte kullanilan ilaclar var.hem ne guzel 9 gun varmis. Cocuklari da gotur 9 gunde iyilesirsiniz ben diguma 3 gun kalaakut bronsit oldum feci oksuruyirum mecbur antibiyotik kullaniyirilum . Enfeksiyin bebege gecmesin
Bi an önce doktora git canım. Bebişlerimiz baya toparladı kendini hamileler için olan ilaçlar zarar vermez artık bence. Dedğin gibi doğduktan sonra zor olur
Günaydın kızlar doktordan geldim ben de 3500 olmuş kızım kanala inmemiş hala en son 20 ocak dedi doktor suyu yeterse 1 hafta daha bekleriz olmazsa suni sancı ile başlatırız dedi çatı muayenesi de yaptı herhangi bir darlık yokmuş şimdilik bizden bu kadar
Günaydın kızlar doktordan geldim ben de 3500 olmuş kızım kanala inmemiş hala en son 20 ocak dedi doktor suyu yeterse 1 hafta daha bekleriz olmazsa suni sancı ile başlatırız dedi çatı muayenesi de yaptı herhangi bir darlık yokmuş şimdilik bizden bu kadar
Herkese merhaba doğum yapanların bebis leri hayırlı olsun doğum yapacaklara da Allah yardım etsin sag salim zamanında kucağınıza almayı nasip etsin. Ateş ölçer için sizden yardım istiyorum. Breuer ve visiofocus a baktım biraz. İnternet yorumları fena değil. Bunları kullanan var mı ya da tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ?
normal doğum mu dedi peki canım? bana normal yaparsın dedi ama kadın illa normal yaptırcam diye uğraşıyor gibi geldi..bebeğimin kafası da büyük..sonra aa normal olmuyor sezeryana çevirelim dicek diye korkuyorum..az çok belliyse normal olmayacağı normal denemenin ne anlamı var anlamadım..ben vajinal ultrasonla bakılmıştım öncelerden acım olmamıştı..bunda içerde her hareket ettirdiğinde bağırdım..ama muayene bitince çok iyi sen normal yaparsın dedi..bilmiyorum aklım karışık..ama acıdı ben bağırdım dediğimde normal az bile bağırdın gibi bir tavır takındı bende herkesde böyle oluyor sandım..ama burdakiler hiç acımıyor deyince şaşırdım..hayırlısı hakkımızda..
maşallah bebişine canım..senin çatı muayenesi sırasında acı oldu mu içerde elini hareket ettirdikçe? bide herkes 2 saniye diyor benim daha uzun sürdü..
Canım allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kavuşursun inşallah kuzuna. Belki de şu ana kadar kavuşmuşsunuzdur :)
Canım yanlış hatırlamıyosam sen de kan sulandırıcı iğne kullanıyodun. Sezeryandan ne kadar önce kestin iğneyi? Epidural mi genel mi oldu?
Merhaba
Ben de ocak sonu subat basi annelerinden olucam ins. 36+5 deki son muaynede hersey normal gozukuyordu cati muaynesinden sonra kesinlesecek dogum sekli. Ilk gebelik ilk heyecan :)
matmazel_matmazel@masmaviyim kizlar valla ben 20 kilo aldim, doktorumla 10kilodan sonra tanistigim icin tedirgin oldu bebek de kilo alir diye ama önceden aşırı zayftm. Seker de cikmadi cok sukur. Yedigime ictigime hic dikkat etmiyorum ve sadece 3kilocuk. Gecen de biyerde okudum diyorki bebegin dogum kilosu genelde ana baba ortalamasi . bizimki tutuyor valla. Artik saldm cayra mevlam kayira
maşallah bebişine canım..senin çatı muayenesi sırasında acı oldu mu içerde elini hareket ettirdikçe? bide herkes 2 saniye diyor benim daha uzun sürdü..
Ssevyeter
Merhaba:)
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Sanırım sezeryan olacaksınız. Doktor 9gün sonraya mı gün verdi, erken değil mi?
Bana 23ocak dedi. Ben 19 ya da 20sini istedim. Pazartesi netleşicek.
Ssevyeter
Merhaba:)
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Sanırım sezeryan olacaksınız. Doktor 9gün sonraya mı gün verdi, erken değil mi?
Bana 23ocak dedi. Ben 19 ya da 20sini istedim. Pazartesi netleşicek.
Canım 3. Sezeryanim ama devlet hastanesi nde ameliyat olacam Dr un 12 ve 19 ameliyat günü var salı günü olan kontrole göre konuşacaz dedi büyük ihtimal 19 da diyebilir ama fazla bekletemez yururken dikislerim baya ağrıyor 1 haftadır. Kısmet sağlıkla gelsin yeter canim ha birde USG de 16 17 ocak çıkıyor beklenen doğum tarihi alakası olurmu bilmiyorum ameliyat tarihiyle
Canım 3. Sezeryanim ama devlet hastanesi nde ameliyat olacam Dr un 12 ve 19 ameliyat günü var salı günü olan kontrole göre konuşacaz dedi büyük ihtimal 19 da diyebilir ama fazla bekletemez yururken dikislerim baya ağrıyor 1 haftadır. Kısmet sağlıkla gelsin yeter canim ha birde USG de 16 17 ocak çıkıyor beklenen doğum tarihi alakası olurmu bilmiyorum ameliyat tarihiyle
Üçüncü sezeryan mi senin hay masallah. Ben ikinci sezeryan delilikmis meger diye dusunuyordum cektigim acilardan sonra:)
Ya benim dikislerim falan mi acildi diye dusunmeye basladim artik bazen o kadar aciyor yerleri.
Bugun kontrolüm var hayirlisiyla bir akslilik cikmaz insallah.