2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Amin inşallah Doğuma girmeden önce ultrasonda 3200 dedi ama bebek tam 3000 doğdu

Bizim ortalama 3500 civarında bakalım tutucak mı :) benim şekerim sınırda cıkmıstı. O yüzden tedirginliğim. Bakalım hayırlısı artık

Aynen canım benimkide aynı döndü enseden gösteriyor beyfendi kendini. Giciklik yapıyor du bir iki derken kıpır kıpır oynayan usg ye girince arkasını dönüyor yüzünü göstermiyor du baktım olacak gibi değil çikolata yi bayagi yedim usg ye girmeden 5 10 dk önce bizimki yüzünü dönmüştü :))) artık olayı çözdüm ammaa e doğuma geldik biraz geç tespit ettim :)))

Bence korkma ya benim kv hep 5 kilo doğurmuş az cesaretli ol. Eski kadınlar nasıl yapmış, onların ki de can. Hem usg Herzaman doğru sonucu göstermiyor. Benim sorduklarımın çoğu daha az çıktı diyor. Belki senin de öyledir.

Canım sıkma canını hayırlısı neyse o olur inşallah . Komşum 4 küsur kilo normal doğum yapmış normal de olabilir aslında . Öyle veya böyle sağlıklı doğsunlar da gerisi çok da önemli değil bence

Amin inşallah Doğuma girmeden önce ultrasonda 3200 dedi ama bebek tam 3000 doğdu

Çok güzel haber bu Allah Razı olsun canım ,demekki benim danaya 3780 Dedi belki biraz daha zayıf doğar . Hayırlısıyla Rabbim kolay doğumlar nasip eyler hepimize inşaAllah

İnşaAllah canım inşaAllah az çıkar benimkide
Ama dediğin doğru cesaret sıfır bende

Aynen doğum geldi sayılır artık. Son 10 gün bundan sonra doğuma giderim artık:)gelmezse de 40 bitince gideriz. Dr 40 a kadar bekleriz gelmezse de suni filan bi şekilde çıkarırız artık dedi:)

Bazen diyorum kan vermeye korkan ben çocuk doğuracağım eyvah eyvah :))
Ama sonrada dusunuyorum sağlıklı sıhhatli doğsunlar da gerisi hikaye diye
İnşaAllah hayırlısı ile kolay doğumlar yaparız hepimiz canım benim

Aynen doğum geldi sayılır artık. Son 10 gün bundan sonra doğuma giderim artık:)gelmezse de 40 bitince gideriz. Dr 40 a kadar bekleriz gelmezse de suni filan bi şekilde çıkarırız artık dedi:)

Bizim de 15 16 günümüz kaldı ama doktorun iyiymiş canım MaşaAllah , bizimki felaket tellalı 4 u geçersen sezaryen normali unut deyip duruyor :)) benim paniklememe sebep olanda o zat ı muhterem :)))

Amin inşallah. Ben doğum kısmını mümkün olduğunca zihnimden uzaklaştırmaya çalışıyorum çünkü korkmadan korkuyorum doğum inşallah bi şekilde olur sonrası çok güzel olacak Allah ın izniyle. Oraya odaklanalım:)

yaa hadi hayırlısı, umarım güzel başlayan doğum hikayen aynı şekilde mutlulukla biter. :) en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişe. :)

sanırım pazartesi günü burada bir patlama yaşanacak. benimki de vuma günü netleşecek bakalım. yüksek ihtimalle bir 9 ocak bebesi de benden gelecek. :)

Benim kilosuyla ilgili bi sorunum yok zaten memnunum 3 3.5 iyidir daha ne olsun anası gibi 4.5 kilo tosun mu olsun Neyseki ben kendim çok kilo almadım zaten çokta zayıf sayılmazdım.

ayy aynen masmaviyimcim katılıyorum sana. cok büyük doğmasın yaw, hemen pırt diye koca bebek olmasın. azıcık seveyim öyle büyüsün. tabiki önce sağlıklı olsun, kilolar önemli değil. ille alacaklar.

bu arada benim uykusuz her gece fena şekilde devam ediyor. cocugum artık midemin üstünde mi oturuyor bilmiyorum ama yattıgım an cok feci bir reflü yaşıyorum.

Kızlar öffffff uyuyamiyorum yaa benim minnaklar 2 gecedir atesleniyolardi oksurmeyede basladilar sabah Dr a götürecem küçük 4 yaşını bitirdi ama bildiğin baş ağrısı çekiyor ateşle birlikte saskinim çünki hiç baş ağrısı görmemiştim küçükler de ,kafayı resmen vuracak yer arıyor alnini falan. işin kötüsü banada bulaştı öksürük illeti 9 gün falan var sezeryana bu doğal yolla gecermiki, bu okrusurukle dikislerim patlar kesin iyilesmezsem, bebeğe ilaç geçsin istemiyorum oyüzden kendiliginden gecmesi için oksurugun ne yapmaliyim yada hiç beklemeden Dr a mi gideyim riske atmayip

Geçmiş olsun cnn
Bnce hic beklemeden dr a git gebelikte kullanilan ilaclar var.hem ne guzel 9 gun varmis. Cocuklari da gotur 9 gunde iyilesirsiniz ben diguma 3 gun kalaakut bronsit oldum feci oksuruyirum mecbur antibiyotik kullaniyirilum . Enfeksiyin bebege gecmesin

Bayanlar hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum
Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var en iyi siz yardımcı olabilirsiniz
Çatlak kremi gobeginize ne kullandiniz ve en faydalı hangisi
ben KRAUTERHOF BODY LOTION kullandim bitkisel oldugu icin gonül rahatligiyla kullandim. Alman ürünü. Son 3 aydir günde 3 kez kullamiyorum simdilik hic catlagim yok canim

Kızlar sabah 7 de hastane yatısım yapılcak sezeryan ıcın cokk heycanlıyım sıranın bana geldiğine ınanamıyorumm:)) heycandan aç hıssedıyorımm karnım gurulduo sureklı:)
Canim kolay bi doğum olsun insallah .saglikla kucağına al yavrunu.kendini iyi hissedince bizi haberdar et ay sanki sıra bana hiç gelmicekmis gibi değişik heyecan var bendede ..Halbuki 9 gün var :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…