Amin inşallahÇok Doğru söylüyorsun canım okuyunca içime su serptin Allah Razı olsun senden.
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız inşaAllah.
Bide merak ettim canım ilk bebeğin kaç kg doğmuştu?
Bizim ortalama 3500 civarında bakalım tutucak mı :) benim şekerim sınırda cıkmıstı. O yüzden tedirginliğim. Bakalım hayırlısı artıkmatmazel_matmazel @masmaviyim kizlar valla ben 20 kilo aldim, doktorumla 10kilodan sonra tanistigim icin tedirgin oldu bebek de kilo alir diye ama önceden aşırı zayftm. Seker de cikmadi cok sukur. Yedigime ictigime hic dikkat etmiyorum ve sadece 3kilocuk. Gecen de biyerde okudum diyorki bebegin dogum kilosu genelde ana baba ortalamasi . bizimki tutuyor valla. Artik saldm cayra mevlam kayira
Bi deneyeyim canım gerçi hareketlerinde sorun yok hep kıpır kıpır ama baş Aşağı döndüğünden beri ya sırtı dönük ya yan duruyo ya da elleriyle yüzünü örtüyo. Özledim cadıyı:)
Bence korkma ya benim kv hep 5 kilo doğurmuş az cesaretli ol. Eski kadınlar nasıl yapmış, onların ki de can. Hem usg Herzaman doğru sonucu göstermiyor. Benim sorduklarımın çoğu daha az çıktı diyor. Belki senin de öyledir.Aynen beklemek çok zor canım, bir an evvel gelselerdi sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inşaAllah. Ama yok ekmek elden su gölden takılmaya devam ediyorlar :))
Aslında doğru hapı içmeye devam edeyim ama benide doktor korkuttu 4 u geçersen normal doğum yapamazsın vs vs ne yapacagimi şaşırdım
Canım sıkma canını hayırlısı neyse o olur inşallah . Komşum 4 küsur kilo normal doğum yapmış normal de olabilir aslında . Öyle veya böyle sağlıklı doğsunlar da gerisi çok da önemli değil benceAynen beklemek çok zor canım, bir an evvel gelselerdi sağlıkla sihhatle hayırlısıyla inşaAllah. Ama yok ekmek elden su gölden takılmaya devam ediyorlar :))
Aslında doğru hapı içmeye devam edeyim ama benide doktor korkuttu 4 u geçersen normal doğum yapamazsın vs vs ne yapacagimi şaşırdım
Amin inşallahDoğuma girmeden önce ultrasonda 3200 dedi ama bebek tam 3000 doğdu
Bence korkma ya benim kv hep 5 kilo doğurmuş az cesaretli ol. Eski kadınlar nasıl yapmış, onların ki de can. Hem usg Herzaman doğru sonucu göstermiyor. Benim sorduklarımın çoğu daha az çıktı diyor. Belki senin de öyledir.
Aynen doğum geldi sayılır artık. Son 10 gün bundan sonra doğuma giderim artık:)gelmezse de 40 bitince gideriz. Dr 40 a kadar bekleriz gelmezse de suni filan bi şekilde çıkarırız artık dedi:)Aynen canım benimkide aynı döndü enseden gösteriyor beyfendi kendini. Giciklik yapıyor du bir iki derken kıpır kıpır oynayan usg ye girince arkasını dönüyor yüzünü göstermiyor du baktım olacak gibi değil çikolata yi bayagi yedim usg ye girmeden 5 10 dk önce bizimki yüzünü dönmüştü :))) artık olayı çözdüm ammaa e doğuma geldik biraz geç tespit ettim:)))
Canım sıkma canını hayırlısı neyse o olur inşallah . Komşum 4 küsur kilo normal doğum yapmış normal de olabilir aslında . Öyle veya böyle sağlıklı doğsunlar da gerisi çok da önemli değil bence
Aynen doğum geldi sayılır artık. Son 10 gün bundan sonra doğuma giderim artık:)gelmezse de 40 bitince gideriz. Dr 40 a kadar bekleriz gelmezse de suni filan bi şekilde çıkarırız artık dedi:)
Amin inşallah. Ben doğum kısmını mümkün olduğunca zihnimden uzaklaştırmaya çalışıyorum çünkü korkmadan korkuyorumBazen diyorum kan vermeye korkan ben çocuk doğuracağım eyvah eyvah :))
Ama sonrada dusunuyorum sağlıklı sıhhatli doğsunlar da gerisi hikaye diye
İnşaAllah hayırlısı ile kolay doğumlar yaparız hepimiz canım benim
Selam kızlar,
Sancılarım kesilmişti dün , çok damla damla kanamam başladı, bgn tekrar muayene oldum,açılmam 2 cm olmuş :) çok yavaş ilerliyor ama sancım yok, normal doğum bekleyen arkadaşlara bilgi vermek maksatlı yazıyorum, tv deki gibi olmuyormuş bolca vakit oldu , doktorum bebek 40 hafta üstü olsa günü geçmiş olsa suni sancıyla başlatalım ama şuan gerek yok diyor, ilk sancılarım beni alıştırdı herAlde bgn sancım vardı nst de 80 60 falan ben hiç ağrı hissetmediğim halde, dr herkeste böyle olmaz ama bu durumun bi sakıncası yok diyor,ben açıkçası doğum başlıyor dediğinde ptesi günü o gece olupbitecek sandım, ve birden panik olmuştum,şuan çok rahatladım hazırlandım bekliyorum, resmen çok hazırladı bu durum beni, dilerim sizlerinki de nasıl rahat edecekseniz öyle olsun, arada sancılarım devam ediyor, bu arada aklımdan hep geçiyorsuz hep dualarımdasınız
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına. Benim ki hala dönmedi cumartesi son kontrole gideceğiz. Hala dönmemiş olursa pazartesi Allah izin verirse sezeryanla benim prenses de gelecek insalah
Benim kilosuyla ilgili bi sorunum yok zaten memnunum 3 3.5 iyidir daha ne olsun anası gibi 4.5 kilo tosun mu olsunNeyseki ben kendim çok kilo almadım zaten çokta zayıf sayılmazdım.
Kızlar öffffff uyuyamiyorum yaa benim minnaklar 2 gecedir atesleniyolardi oksurmeyede basladilar sabah Dr a götürecem küçük 4 yaşını bitirdi ama bildiğin baş ağrısı çekiyor ateşle birlikte saskinim çünki hiç baş ağrısı görmemiştim küçükler de ,kafayı resmen vuracak yer arıyor alnini falan. işin kötüsü banada bulaştı öksürük illeti 9 gün falan var sezeryana bu doğal yolla gecermiki, bu okrusurukle dikislerim patlar kesin iyilesmezsem, bebeğe ilaç geçsin istemiyorum oyüzden kendiliginden gecmesi için oksurugun ne yapmaliyim yada hiç beklemeden Dr a mi gideyim riske atmayip
ben KRAUTERHOF BODY LOTION kullandim bitkisel oldugu icin gonül rahatligiyla kullandim. Alman ürünü. Son 3 aydir günde 3 kez kullamiyorum simdilik hic catlagim yok canimBayanlar hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum
Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var en iyi siz yardımcı olabilirsiniz
Çatlak kremi gobeginize ne kullandiniz ve en faydalı hangisi
hayirli olsun canimkızlar 4kg bebeğim dünyaya geldi . memeyi büyük mücadeleyle verıpruz ama emio çok şükür. Darısı sizlerin başınaa .Spinal sezeryan oldu .Ağrım varr biraz okadar.
Valla benımde cok acıdı canımm çatın dar dedı doktor bence bızımkı ondan acıdıbu acı bi bende mi oldu:) kesin benim çatı dar doktor zorla çatır çatır doğurtcakk
Canim kolay bi doğum olsun insallah .saglikla kucağına al yavrunu.kendini iyi hissedince bizi haberdar et ay sanki sıra bana hiç gelmicekmis gibi değişik heyecan var bendede ..Halbuki 9 gün var :))))Kızlar sabah 7 de hastane yatısım yapılcak sezeryan ıcın cokk heycanlıyım sıranın bana geldiğine ınanamıyorumm:)) heycandan aç hıssedıyorımm karnım gurulduo sureklı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?