2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kargasa canım kendine geldiğinde bizi bilgilendir mutlaka
Kansızlık kilo alımını yavaşlatıyor. Bizim kilomuz çok önde giderken benim kanım bi anda düştü ve bebeğin kilo alımıda yavaşladı.

bizde aynı durumdayız geceleri uyku yok.gündüzleride sağolsun ablamız uyutmuyor bakalım ne kadar dayanıcam uykusuzluğa :)
Senin iŞin daha zor canım ben geceleri gözüm kapalı dolaşıyorum artık bazen emzirirken elimden düşer diye korkuyorum :))
Ne zmana girer acaba düzene ya hep böyle mi gider yoksa :)

Geçmiş olsun sarılığı kaç çıktı canım? İnş hemen atlatır
İlk günler biz de uyandırmaya çalışıyorduk o da zor evet bi türlü uyanmıyorlar ki minnaklar. uyanıp kendi istemesi daha kolay dediğin gibi

Kimler Doğum yapıyor kızlar artık takip edemiyorum ama sanırım kargasa bugün yapıyormuş
İnşallah çok güzel geçmiştir canım şimdi bebişlesindir muhtemelen

ben visio focus aldım denedim güzel gibi oda su diğer sıcaklakları da ölçüyor son ölçümleri kaydediyor sevdim.

Esra nasılsınız canım bebişimiz nasıl
Canim doktordayim sira bekliyorum kontrol icin. Insallah bir sıkıntı cikmaz ona gore belli olur nasil oldugum:)
Bebek hala ayni. Dun hastanedeydik doktor bakar bakmaz yatis gerekiyor cok sari dedi ama degeri dusuk cikti cok sukur.
Uyumasindan emziremiyorum o sıkıntıyı aşamadık hala:/

Canim dun doktor bakar bakmaz 15 rahat var dedi ama tahlilde 10 cikti cok sukur yatirmadilar eve donduk.
Ama hala kirk yilin yorgunlugunu cikarir gibi misil misil uyuyor. Gece biraz uyanik kaldi bir de dun hastanede kan alirken cok ağlattılar ondan uyandi. Yoksa gozunu hic acmiyor nerdeyse.
Sizin duzelmis insallah bizim de duzelir artik aglayasim geliyor boyle emziremedikce basini bekledikce.

Canım sen doktorlara bakma istiyorsan ısrar et normal doğum için ben 4.5 kardeşim 5 kilo doğmuşuz ikimizde normal doğumla gelmişiz dünyaya zor ama imkansız değil 4kilo olup normal doğan bir sürü bebek var onlar nasıl doğuyor.

ya kızlar ben lansinoh kremin kapağını çıkardım geri takamadım öyle kalırsa bozulur krem..çok komik bişey ama başka bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu niye takılmıyor kii

Şöyle düşün Allah dağına göre kar verir. Hiç bir kuluna çekemeyen eği yükü vermez bizde çekebileceğimizden fazlasını vermeyecektir. Allah büyük. Bak sana moral verirken kendimizde moral buluyoruz bunda bile bi hikmet var yoksa bizde de cesaret bi noktaya kadar. Bazen tırsmıyor da değilim yani..

Ay inş hemencecik atlatır. Benimkininde hareketleri azaldı sanki

Sezeryan sonrasi ilk kontrolumu oldum arkadaslar.
Hala siddetli agrilar cektigim icin cok korkarak geldim ama cok sukur her sey yolunda.
Ara ara bahsediyorum riskliydi benim dogumum, bu sebeple rahmi toparlayici esktra bir ilac kullaniyordum. agrilarimin sebebi oymus rahim surekli hareketli dedi dr. Ilaci bırakıyorum bugun insallah duzelir artik. Haftaya tekrar kontrole gelecegim .
Aman sizler de sezeryan sonrasi kontrolunuzu ihmal etmeyin.
Ben ilk dogumda aman sende dedmim basima bir suru is acildi.
Dogumun haftasina mutlaka bir ultrasona girin risk almayin.

Bebeğinizin kilosu ne durumdaydı peki?
Hayırlısı olsun benim ilk olacak.

Kizlar bacaklarim cok agriyor ayaklarima uyusma geliyor 10 15 dk ayakta kalinca. Sizde boyle bi ağırlaşma var mi? Elhamdulillah dayanbilirim biraz daha ama sinirlerime baski yapiyor galiba artik. Bunun icin bisi kullanan var mi?

Kaç kilo hamile kaldınız? Ben de çok zayıf hamile kaldım ve şimdiye kadar 17 kilo aldım.

Benim boyum 170, 56yla hamile kaldim, ki 56yla kemiklerim sayiliyordu etim hic yoktu ne göğüs ne popo. suan 76 yim :))) mesela suan hala sarma yiyorum ama ben kilolu olmayı sevdim. Kimse kilolu oldugumun farkinda degil. Sanki normal kiloma kavusmus gibi oldum. Emzirirken verebildigim kadarindan sonrasini vermicem acikcasi. Zaten yillardir kilo almaya calisiodum. Sadece spora baslicam, olani kas yapmak icin, azcuk büyük popo beni ve esimi cok mutlu edebilir

Kizlar bacaklarim cok agriyor ayaklarima uyusma geliyor 10 15 dk ayakta kalinca. Sizde boyle bi ağırlaşma var mi? Elhamdulillah dayanbilirim biraz daha ama sinirlerime baski yapiyor galiba artik. Bunun icin bisi kullanan var mi?
Benimde kasık ve bacağım ağrıyor hareket edince biraz hafifliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…